Мнение за Musclemeds carnivor

18.11.11
11:06

Приемал ли е някой телешкия протеин на Musclemeds Сarnivor ? Питам защото аз го пия от три месеца и съм много доволен.На диета съм но качвам маса и свалям в талията и съм изчистил пресата , до сега през всички години тренировки такива резултати не съм имал а пия само качествени добавки.Но днес разбрах че този протеин е забранен в някой Европейски страни защото има забранени съставки в него \анаболи\.Та ме интересува запознати има ли с марката и пробвал ли го е и някой друг да изкаже мнение.В Щатите в момента това е една от водещите марки, но не намирам отрицателни коментари.Много ми е интересно има ли в него скрити съставки.

Какво значи ‘анаболи’? :)

Не съм чувал за подобен проблем с този продукт. Или става въпрос за друг продукт, или друга марка. Иначе отзивите за Carnivor са повече от добри. Добавеният креатин подпомага възстановяването, а може да се дължи и на телешката суроватка. Избягвай плодовите вкусове, шоколадът е чудесен.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 18.11.11 12:03.

18.11.11
12:08

казано от Десо на 18.11.11, 12:02:

Не съм чувал за подобен проблем с този продукт. Или става въпрос за друг продукт, или друга марка. Иначе отзивите за Carnivor са повече от добри. Добавеният креатин подпомага възстановяването, а може да се дължи и на телешката суроватка. Избягвай плодовите вкусове, шоколадът е чудесен.

За плодовите вкусове вече се наредих, прави прекалено много пяна и лош вкус.Шоколада наистина е по добрия вариант.

казано от Кольо Пияндето на 18.11.11, 11:58:

Какво значи ‘анаболи’? :)

Не знам,просто така пише в някой форуми.Мен това ме притесни защото не искам положителен допинг тест.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.11.11 12:18.

Питам по този начин, защото анаболен ефект можеш да имаш и от един качествен хранителен режим. Във всички случай не си мисли, че резултатите ти се дължат до голяма степен на приемането на този продукт...

Може би ти или нещо от това, което си чел е, че съдържа формула кръстена Anabolic Nitrogen Retention Technology. В нея няма забранени вещества, а главно аминокиселини и техни съединения. Те стимулират анаболните процеси в тялото, затова най-вероятно така са решили да кръстят и формулата/технологията. Консумирай продукта спокойно, ако имаше забранени съставки в него, отдавна марката да е срязана от FDA. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.11.11 12:30.

18.11.11
12:42

Мерси  за отговорите :)Това което най често се споменава е че има не описани в упътването забранени вещества.Но е на напълно вероятно и да не е така.

Е, да. Има го и този момент, но според мен конкуренцията там е толкова голяма, че сигурно големите марки взаимно подлагат продуктите си на тестове и при открити нарушения веднага биха натопили “колегите си”. Виж при по-малките марки такива съмнения са основателни, но при големите играчи...надали биха рискували така.

18.11.11
16:04

казано от Тихомир Велев на 18.11.11, 12:30:

Може би ти или нещо от това, което си чел е, че съдържа формула кръстена Anabolic Nitrogen Retention Technology. В нея няма забранени вещества, а главно аминокиселини и техни съединения. Те стимулират анаболните процеси в тялото, затова най-вероятно така са решили да кръстят и формулата/технологията. Консумирай продукта спокойно, ако имаше забранени съставки в него, отдавна марката да е срязана от FDA. :)

Не ми казвай, че вярваш на това със FDA. Има много продукти на пазара съдържащи забранени вещества, които биха дали положителна проба при допинг тест(обикновенно има предупреждение за това), така че въпросът който е зададен не е чак толкова абсурден колкото изглежда на пръв поглед.

18.11.11
16:57

В един американски форум бях чел за тоя продукт, че наистина съдържал някакви анаболи, но не съм чувал да е забранен в някои държави. Иначе мисля, че Kai Green използва този продукт, те са му спонсори ако не се бъркам :)

казано от Valdis на 18.11.11, 16:04:

...

В една друга тема вече споменахме, че FDA не закача производителите на хранителни добавки, освен при подаден сигнал. Мисля, че и прави произволни и изненадващи проверки, но не съм сигурен дали помня точно.

Та...вярвам, че в бизнес за милиарди, това е най-лесният начин да избуташ конкуренцията встрани - следиш всичко каквото правят, проверяваш качеството на продуктите им и ако откриеш нещо нередно - бинго! Сигнал, разследване и най-малкото глоби. Ако ги затворят - още по-добре за теб.

Щом аз се сещам за това, надали и онези милионерчета не са се сетили. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.11.11 17:05.

18.11.11
17:22

Пазара е просто е поделен. Но и вече не съществуват продукти от рода на Анимал серията, които съдържаха немалко забранени в последствие съставки, а и от там се носи старата слава, че тези продукти са нещо изключително. Това в което съм сигурен, е че няма марка с изградено име, която ще слага нещо в продуктите си без то да е изнесено на етикета. Големите компании правят една врътка за да могат да продават разни подобни нещица, които иначе биха ги дискредитирали и това е именно създаването на нови марки зад чийто гръб обикновено седят утвърдени във бранша фирми. В момента на щатския пазар примерно се продават 10-ки продукти съдържащи ефедрин въпреки наложената забрана над ефедрина те са напълно легални защото ползват няколко вратички в закона, растителните алкалоиди извлечени от различни растения като Ма-хуанг примерно не са забранени въпреки високото съдържание на ефедрин в тях, но познай какво би се случило на спортист, който приема подобен продукт преди допинг тест.

Мхм, и ти си прав. За подялбата на пазара малко не ми се вярва, но пък и няма да споря, тъй като съм далеч от милионерите притежаващи продукти, продаващи се в цял свят. :)

За изнасянето на етикета с цел предупреждение (главно на професионалните атлети ако им се чете) и задните вратички също подкрепям.

ВН

18.11.11
17:40

В състава му няма “телешка суроватка”, телетата не правят суроватка. :)  На практика си е изсушено, сиреч дехидратирано варено месо с една купчина енергетици, азотни буустери, че и липотропици даже. Не смятам че има конспирационно вложени мега анаболни компоненти в състава му. Правилният въпрос следва да е: “От къде е месото?” САЩ? Венецуела? Аржентина? По на юг?... е няма как по-на юг. :)

Все тая - за отглеждането им в америките се ползва конвенционално земеделие, а там имаме: антибиотици, стероиди, боклуци от храната на животните - месокостно брашно, смъртоносни щамове на Е. коли и т.н.

HE

18.11.11
19:24

казано от Владимир Недков на 18.11.11, 17:40:

В състава му няма “телешка суроватка”, телетата не правят суроватка. :)

Това напомня на онзи виц “Абе вие сте му разказали играта на тоя бик от ч..ии” :D
Иначе съм съгласен за вирусите - те от едни краставици запалиха Европа.

18.11.11
19:28

Казаното от Владо е вярно, но то важи в пълна сила и за суроватката. Съвсем скоро имаше съфорумник, който беше изпратил запитване до ON ако не се лъжа със въпроса дали кравите са третирани с еди какъв си хормон, и от там му бяха отговорили, че не могат да гарантират това понеже суроватката идва от различни доставчици.

18.11.11
19:33

И не забравяйте, че благодарение на него Кай Гриин спечелил Арнолд Класик :))) (малко ирония да вмъкна)
То и в яйцата няма сурватка ама правят протеин,пък и никъде не пише, че се прави от телешко мляко :) В протеина, ако има наистина някъкви анаболни съставки изрично ще ги пише, няма да си вкарват автогол ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1