Фитнес зала в кв. Хаджи Димитър, София?

15.10.06
19:38

Здравейте!

Някой знае ли фитнес зала в района на кв. Хаджи Димитър, София?

или примерно около Герена, кв. Левски, може и по Дондуков, ама по-към моста Чавдар и т.н.

мерси предварително

На Герена са 3 зали, в Левски Г в 199 ОУ утре (16 октомври) отваря чисто новата ремонтирана зала.

15.10.06
23:19

boxerg аз бях ученик на 199 училище и не съм ходил там от към 2 години ( фитнеса ) Разбрах , че тренираш там <<  кой си ?? как се казваш и т.н. ??

Малко офф ама да се разберем. А колко ще е входа в 199 , аз съм в на Чичо :)

Писах ти ЛС. За да няма офф все пак.

HE

16.10.06
10:07

[quote author=“boxerg”]На Герена са 3 зали, в Левски Г в 199 ОУ утре (16 октомври) отваря чисто новата ремонтирана зала.

Е и аз ще се преместя да тренирам в 199-то. До сега тренирах в 49-то ама стана мизерия там, а сега ще слагат камери и ще се чувствам все едно съм в Биг брадър.

16.10.06
11:24

Да кажете как е :) И квипари е защото разбрах , че са вложили над 60 000 лева за реконструкция и модернизиране 0_o !! Казах че имало сауни и тем подобни :)

[quote author=“head_hunter”][quote author=“boxerg”]На Герена са 3 зали, в Левски Г в 199 ОУ утре (16 октомври) отваря чисто новата ремонтирана зала.

Е и аз ще се преместя да тренирам в 199-то. До сега тренирах в 49-то ама стана мизерия там, а сега ще слагат камери и ще се чувствам все едно съм в Биг брадър.

Радвам се, че ще се запознаем тогава  :)  Фитнеса работи от 8 сутринта до 10:30 вечерта, цена 3 лева единичната тренировка, 12 посещения - 30 лева картата, другите не ги запомних. Току що бях там за информация и всичко е на 6. До края на седмицата карат и дъмбелите и вече всичко ще  е супер. Сауна няма. Има си съблекални и душове. Най - добре елате на място. Аз живея на 1 минута от него и ми е най - лесно да ви обясня още утре след първата ми тренировка там всичко подробно.

HE

16.10.06
13:49

[quote author=“boxerg”][quote author=“head_hunter”][quote author=“boxerg”]На Герена са 3 зали, в Левски Г в 199 ОУ утре (16 октомври) отваря чисто новата ремонтирана зала.

Радвам се, че ще се запознаем тогава  :)  Фитнеса работи от 8 сутринта до 10:30 вечерта, цена 3 лева единичната тренировка, 12 посещения - 30 лева картата, другите не ги запомних. Току що бях там за информация и всичко е на 6. До края на седмицата карат и дъмбелите и вече всичко ще  е супер. Сауна няма. Има си съблекални и душове. Най - добре елате на място. Аз живея на 1 минута от него и ми е най - лесно да ви обясня още утре след първата ми тренировка там всичко подробно.

За тренировка се разбирам с едно приятелче и най-вероятно ще ходиме в събота в новата зала, а и на мен ми останаха 2 тренировки от картата в старата и след това се местя. Още не съм ходил там, но единия от шефовете ми е приятел и съм сигурен, че момчето я е направило грамотно.

16.10.06
14:25

Само ме интересува работи ли неделя ??

head_hunter повече от грамотно според мен  :wink:
fixer2 ще питам, но мисля, че да. Досега винаги е работил и събота и неделя.

04.11.11
19:00

Кирилица.
http://www.fitness-spots.com/search

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 05.11.11 08:31.

19.11.11
12:00

Темата е стара, знам, но имам същият въпрос.
Някой знае ли фитнес зала в района на кв. Хаджи Димитър, София?
или примерно около Герена, кв. Левски, може и по Дондуков, ама по-към моста Чавдар и т.н.
Районът около “Мол Сердика” също ми е удобен

Държа залата да е просторна и да има добър набор от дъмбели, както и скрипци и кардио уреди. На Герена съм ходил при чичо Пейо обаче там е блъсканица и има 4-5 чифта дъмбели(за левче толкова). Сега тренирам пак на Герена срещу “А сектор” при залите на борците, обаче цените станаха малко скъпи (85лв. 24 трениравки за 3 месеца). 3тата зала на Герена, за която говори Георги Гайдов не я знам.
Готов съм да плащам 60~70лв за 20~25 тренировки.
Моля давайте предложения с цени, адрес и впечатления от оборудване.
Благодаря предварително.

Мнението беше редактирано от Delyan на 19.11.11 12:18.

19.11.11
12:35

ж.к. Х.Димитър, ул. Макгахан №63 <- върши ли ти работа като локация?

Преди време беше 35лв за 12 посещения.
Имах познат който беше доволен докато тренираше там. Залата покрива изцяло условията ти. Не знам обаче дали има много хора в пиковите часове

19.11.11
12:38

Тази зала е позната като “Флайс” нали. За нея знам, че уредите са били “самоделки” .
Благодаря за коментара, ще се провери.

Мнението беше редактирано от Delyan на 19.11.11 12:46.

в тази зала има ли “силова клетка” и добра стойка за клек?

11.09.13
21:01

Фитнес “Флайс” в Хаджи Димитър предлага мизерия, липса на елементарна хигиена, самоделни уреди, произведени някъде до Бургас и нагло, безцеремонно поведение на персонала към редовни клиенти с години... Отварят  нов фитнес в бившата сграда, където се помещаваше “Сузуки-Миркат” срещу Билла.

16.09.13
15:35

Здравейте,

Днес отвори нов фитнес срещу супермаркет “Билла” на кръстовището на бул. Владимир Вазов и бул. Теодорини кукли.
Помещава се в бившето представителство на “Сузуки”. Фитнесът е страхотен - уреди, хигиена, атмосфера!

17.09.13
21:45

Новия фитнес е готин.

Мнението беше редактирано от lunablanca на 18.09.13 12:02.

24.11.13
12:14

Някой може ли да ми даде пояснение на цените във фитнеса срещу билата,колко е картата ,колко е единичното посещение?

18.06.14
18:22

Champions’s Gym на Булевард Вазов - много е добре като уреди има пътеки 8, 2 лежанки+ наклонена, наводнява се при дъждове и леко мъжката съблекалня намирисва от шахтата. Цената(новата) е 57 лева на месец , 5 лева единична тренировка, 6 лева тренировка с протеин. Няма карти за 8 или 12 тренировки примерно. Зарибиха хората и ся цакат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1