Избор протеин

19.11.11
16:42

Здравейте колеги спешно ми трябва съвет за избор на протеин,смятам да го пия предимно като стана веднага,че съм супер гладен и някой път много ме ммарзи да стана или бързам супер много за упражнение (студент съм) колебая се между MyoFusion i Syntha6 ако може предложете и нещо друго с тези 2та съм запознат
ПС. Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.11.11 19:26.

DE

19.11.11
17:17

Въпрос на личен избор в случая.И двата са добри,но бих взел MyoFusion.

19.11.11
17:43

Принципно и аз съм за MyoFusion. Пия го от около 20 дни , бих казал че доста добре запълва храненето ми ,но забелязвам един не чак толкова голям проблем.Избиват ми доста пъпки ... първо беше повече на гърба ,а сега и на лицето.Не знам това от него ли е или от KreAlkalyn-а ,който употребявам ,но имам 1 приятелче пие също MyoFusion ,та и той има подобен проблем.
И syntha 6 съм пил ,подобен проблем нямаше ,но в нея има около 20гр въглехидрати на доза ,така че зависи.

П.П. Не че е нещо кой знае какво ,но все пак... .

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 19.11.11 17:44.

Здравейте колеги,
някой имали информация къде може да се намери насипен суроватъчен протеин.
Преди съм взимал от един магазин зад съдебната палата, бях доволен.
Благодаря предварително

19.11.11
17:59

Да благодаря,а какво ще кажете за Gold standart на ON ? дали не е по-добър от горните 2 ?

19.11.11
18:14

Не зная дали не е по-добър голд стндарта на Оптимум, както каза момчето по-горе всичко зависи от предпочитанията на отделния човек, но при мен преди време даваше много добри резултати. Остава проблема с цената.

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 19.11.11 18:17.

19.11.11
18:18

1. Gold standart

2. Myofusion

3. Syntha 6

19.11.11
18:23

Някой който е пил Gold standart да каже кой вкус е най-добър или най-разтворим ?

МЙ

19.11.11
18:34

казано от Александър Георгиев на 19.11.11, 17:49:

Здравейте колеги,
Благодаря предварително

http://www.pic-co.com/bg/

19.11.11
18:55

казано от Hristiyan Hristov на 19.11.11, 18:23:

Някой който е пил Gold standart да каже кой вкус е най-добър или най-разтворим ?

Бисквита и шоколад или шоколад. Харесвам ги пред ванилията на този протеин.

19.11.11
19:20

пил съм и Myofusion и Syntha 6 и двата са добри протеини със страхотен вкус.Syntha 6 има повече въглехидрати и по ниско съдаржание на протеин в доза и дозата и е по голяма 44 гр,докато при Myofusion дозата е 36 гр . Но според мен Myofusion е по изгоден :)

казано от Мариан Йорданов на 19.11.11, 18:34:

казано от Александър Георгиев на 19.11.11, 17:49:

Здравейте колеги,
Благодаря предварително

http://www.pic-co.com/bg/

Мерси много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1