16.11.11
20:38
Ден: 19.11.2011 г.
Час: 13:00
Място: Двора на ПМГ, гр. Бургас
Е банда, към текущ момент метеоролозите предвиждат в Събота да е около 10 градуса което е напълно достатъчно за една чудесна тренировка :)
17.11.11
06:27
В моята раница винаги има плажна кърпа и бански, в случай, че решим да направим един плаж.
А ти не се скатавай в съседния блок, ами заповядай да потренираме :).
19.11.11
17:17
Е метеоролозите познаха и времето беше страхотно.
Събрахме се, аз, Нед, Алина, Сашо, Стели. Бях приготвил няколко неща, но очаквах да сме по голяма компания и ги оставихме за следващия път.
Стели, и Сашо просто се раздвижиха и потренираха с кофички и пудовки, а аз от тренировките във фитнеса имах доста мускулни болки и пропуснах.
Нед и Алина споделиха, че не са доволни от преставянето си на миналата тренировка на открито и решихме да повторят предния комплекс:
10 бърпита
20 метра ходещи напади
40 метра бягане
10 суинга
40 метра бягане
20 метра ходещи напади
10 набирания
Пет кръга за време.
Този път Нед го направи за 20:21 минути което е с две минути по малко от преди няколко дни, а и днес беше с 32-ка, а предния път с 16-ка, а Алина се справи само за 27:00 минути.
Браво банда страхотна тренировка.
На третата снимка виждате как след края на комплекса Нед се бори за живот, докато Алина продължава :)
19.11.11
19:09
Аз пък ( заедно с още 3ма човека ) се прецаках и се появих в 18:30 :) Кой да види, че тренировката била от 13:00 ...
Както и да е. Потренирахме малко и се разотидохме.
P.S. Още ме боли г...за от псувните по мой адрес :) :) :)
19.11.11
19:23
Еее Митак жалко, но следете внимателно часовете. Днес е почивен ден и времето беше страхотно нямаше нужда да чакаме да стане тъмно и студено за да се съберем.
Ако те боли г... бъди сигурен, че не е от псувни. Събираме се да потренираме и да се забавляваме, ако някой по някаква причина не успее да дойде не отнася псувни.
Хайде заповядайте на следващата тренировка.
19.11.11
20:13
Аз ги отнесох от моите хора, на които бях казал 18:30 :)
А за днес наистина времето беше супер за тренировка. Най-много за това ме е яд ... :) :) :)
19.11.11
20:20
Хаха ами кажи им и те да следят часовете и дните за по сигурно :)..
Нищо де за следващата дневна тренировка пак го дават да е хубаво времето :)