20.11.11
00:30
Не знам дали е умишлено направено, но понякога пиша нещо и се сещам, че може да добавя още нещо, но не се получава, тъй като трябва да получа отговор отсреща, за да мога да го направя. Пробвах известен брой пъти но не се получава- винаги има вероятността да е в моя телевизор проблема, но реших да споделя : )
20.11.11
12:01
Аз пък не мога да намеря как да направя нова тема, преди имаше един бутон в нови теми, но сега го няма.
20.11.11
13:03
Аз нямам проблем със съобщенията, изпращам колкото си искам. Може би някакъв проблем с браузъра или пък нещо друго. Не съм много наясно с тея работи.
20.11.11
13:14
И при мене го има това, ако искаш да напишеш още едно съобщение, без да са ти отговорили, излез от съобщенията, влез пак и ще стане...И аз си мислех, че при мене е проблема, защото си имам по начало проблеми с пощата, ама явно и при тебе е така...
Пробвах варианта с влез/излез, но не се получи... ще пробвам с друг браузър...
23.11.11
22:21
Само да потвърдим - пускаш съобщение откъде, профил на потребител или от твоя акаунт?
Конкретно- получавам съобщение от друг потребител- отговарям, но се сещам, че мога да добавя още нещо и не се получава. Мисля, че и когато съм инициатора пак се получаваше същото.
ЕДИТ По-скоро акаунта на потребителя и бутончето там... но нямам конкретен спомен.
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.11.11 22:32.
Да- проблема си го има- с нов ФФ на друга машина съм- не мога, а също и с IE не съм инициатор на кореспонденцията, ако има значение.
казано от Скота на 20.12.11, 20:48:
Да- проблема си го има- с нов ФФ на друга машина съм- не мога, а също и с IE не съм инициатор на кореспонденцията, ако има значение.
Пиша отново и в тази тема по молба на Скота. Нямам абсолютно никакъв проблем със съобщенията. Няколко пъти изпратих повторно и потретно кратко съобщение на някои колеги тук. След като забравих да напиша нещо в първото съобщение. :)
Абе какво става? Скота уж е програмист,а софтуера тук не му се подчинява. :D
Хубостник :) Ще пробвам и на 4та машина... явно аурата ми им влияе...
ПП Скота е хардуерен инженер ;)
21.12.11
00:09
Аз мога да изпратя повторно, но не мога да потретя, което ми стана още по-интересно :)
казано от Скота на 20.12.11, 20:48:
а също и с IE
- сериозно ли, ИЕ ?
Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 21.12.11 00:10.