Trapez ?

Темата е заключена.

31.05.04
19:38

Iskam da vi pitam za neshto.
Edinia mi trapez izglejda po-malak ot drugia, i to ne samo izglejda ami si e taka. kak da gi napravia da izglejdat po ednakfi i po dobre oformeni daite nqkolko oprajnenia po kolko povtorenia i kolko serii.
dosega pravia trapez s garba !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 15:06.

31.05.04
20:34

Siguren li si za tova. Ne te pitam slu4aino. Na men su6to taka mi izglejdagha, no za6toto davah 1-to ramo po napred. Vse pak ako ne e v tova problema pravi skripeca s razli4no razdale4en hvat. Moje i glupost da kazah… :oops:  4akai po-kompetentno mnenie.

31.05.04
20:44

Ami mom4eta vmesto da vdigate 6tanga vdigaite s dumbeli!

31.05.04
20:59

Момчета, не знам защо ви се струва, че само вие имате разлики в тази ило онази мускулна група...
Писал съм го и преди, няма човек с идеална симетрия!!!
При всеки, независимо дали е абсолютно начинаещ или Мистър Олимпия има несъответствия в двете половини на тялото, при всеки ги има, дори в двете половини на лицето!
Начин да се справите с това има и това не е да давате приоритет на по-изоставащата според вас половина. Начинът е да качите малко маса - това прави разликата по-малко забележима.
Успех!!!

31.05.04
22:37

Da Eclipse e absolyutno prav ako namerite snimki na Rony Coleman mu razgledaite mnogo hubavo krakata i korema i togava pak shte si govorim.

31.05.04
22:46

emi ne taka e. smisal ne e malka razlikata v trapeza mi. naistina. ne e kakto dqsnata mi e primerno 37 a lqvata 36 primerno. ne govoria zatova. kato pravia taka nare4enata bicha poza lqvoto mi e mn malko a dqsnoto e dosta povece. a i si go useshtam sam 4e lqvata mi 4ast ne e tolkova qka kakto dqsnata ?

SN

01.06.04
00:02

Vince15 , i az imah su6tiq problem . Poneje leviq mi trapec izpukva adski mnogo a desniq nikakuv go nqma :)  i si misleh 4e tova e rezultat ot tova 4e cql jivot si nosq ranicata za daskalo na dqsnoto ramo.(kolkoto i glupavo da zvu4i :D ) i zapo4nah da treniram samo desniq trapec i ve4e ima rezultat :) ,Treniram go po sledniq na4in : vzimam edin dumbel v dqsnata ruka s lqvata ruka se hva6tam za nai blikzko stoq6tiq ured i ENJOY :D

01.06.04
10:34

Snake
da be poznato mi e tova za ranizata i ne e smeshno ami si e mn logi4no az q nosia na dqsnoto i sashto mislia 4e e ot tova zatova shte te poslusham i ot neska po4vam i az taka :) no samo 4e iskam se pak i drugoto da si raste zatova ste pravia nqkolko serii s dumbel za lqvoto i posle nqkolko serii s shtanga za dvete :)
mislite li 4e e pravilno ?

01.06.04
12:12

Както ти каза Eclipse,това е абсолютно нормално и наистина ефекта с дьмбелите при трапеца е доста по-добьр заради по-голямата амплитуда,Ще останеш доволен от постигнатото :wink:

02.06.04
00:16

И на мене ми беше така десния трапец мн по-малък от левия. Това преди много време ама се оправи постепенно :)
Определено мисля, че с дъмбели е по-добре защото така знаеш, че двата трапеца работят поотделно, докато с щанга по-големия и както казваш ти и по-силен трапец ще дърпа повече.

BA

02.06.04
21:45

Vince15 ами ти как правиш трапец? До сега не бях чувал за трапец да се различава... Но както и да е по принцип като има разлика се прави със свободни тежести повече. Значи досега ако си го правил със щанга го прави с дъмбели. В нашата зала има едни тежести “подувки” дето приличат на гюле, само че с дръжка отгоре. Аз с тях правя трапеца. Но може и с дъмбели. Успех!!

05.06.04
22:42

Bad^Boy e molqte kak taka da ne si 4uval ?mislq 4e ti si si s povece opit i trea da si 4uval. Imam razlika koqto ne e taka malka i zatova pitah kak da q navaksvam. Dosega sam pravil malko s dumbeli i povece s stanga. Ot tvoite dumi i na ostanalite reshih ot taq sedmica da pravia povece serii za “levia trapec” i po-malko za desnia no samo s dumbeli. dano da ima efekt. a ina4e tezi poduvki deto vikash sa mnogo qki za tova oprajnenie no v moq fitnes gi nqma L:((

JO

06.06.04
21:48

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1