20.11.11
18:09
Здравейте! От доста време чета из сайта и виждам много полезни неща. Моята цел е да сваля 10 кг за период от около 5месеца. Ясно ми е,че имам нужда от диета,кардио,кардио и тренировка с тежести. Тук обаче идва проблемът не ми е много ясно каква точно трябва да бъде тази диета и тренировка-дали с повече повторение и малки тежести и тн. Сега малко информация за мен. На почти 17 съм,97 кг, 1.92м висок. Относно спортния ми опит ходя на фитнес пт около 4 месеца,но не мисля,че това,което правя е толкова правилно,затова ми се ще да започна на чисто и се допитвам до Вас и се надявам да получа правилната насока и съвети. Против всякакви добавки съм и се надявам това да не е проблем за постигане на целта ми.
Естествено, че можеш да постигнеш целите си и без добавки, но не разбирам защо си толкова против тях :D, както и да е. Направи си примерно НВД и го спазвай заедно със силови тренировки и кардио (велоергометър,бягане,скачане на въже и др.), като силовите тренировки да са с по малка тежест в повече повторения. Ако греша, някой да ме поправи. Късмет :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 20.11.11 19:09.