20.11.11
14:53
Здравейте :)
От доста време съм намислила сериозно да се захвана с материята “отслабване”.. Според мен, този дневник ще е подходящ стимул, за да не се отказвам- това доста често се оказва и най-слабото ми място :(
Но както и да е :) Аз съм момиче на 15 години, 158 сантиметра висока, 57 килограма,100 сантиметра гръдна обиколка. Имам славата на бивша гимнастичка, танцьорка и какво ли още не. Но бивша. В момента не се занимавам с нищо по- различно от домашни тренировки, имам кростренажор, но вече си каза годините и марката, явно, че сега скърца :D(dull) Нямам възможност да посещавам фитнес, защото градът ми е малък и няма кой знае нещо добро ...
Отказала съм сладкото, ее, почти, де, приключих с белия хляб и вече съм се ориентирала към нещо по- здравословно. Приемам ечемичени ядки. Рядко мога да продължа диети, затова съм ги приключила и просто внимавам какво ям. Пия по доооооста вода. Намирам си по сайтовете упражнения за стягане и поддържане (цялостно)- точно това ми е целта.
Зоните, които искам да коригирам :
Най- много искам да коригирам- коремчето и бедрата.
Второстепенни- дупето и гърдите.
Помогнете ми с наистина добри упражнения. Ще съм ви много благодарна, ако отделите внимание и да ми кажете към какви мерки да се стремя. Аз искам да смъкна от 2-4 килограма и предполагам.
20.11.11
20:44
Здрасти.
Не трябва да се стремиш към НИКАКВИ мерки, а към здраво тяло, хармонична и стегната фигура - такава, че да се чувстваш добре и да се харесваш. Голяма работа, че не са 5, а 3 сантиметра... Или че не са 4, а 2 килограма.
Подробно си описвай храната и тренировките за в бъдеще и съветите няма да закъснеят.