Подходяща ли е комбинацията яйца, мед и мляко при режим за отслабване?

21.11.11
11:50

Какво ще кажете за тази комбинация след механично раздробяване (пасиране) след тренировка ?
Целта ми е понижаване на теглото.

>> Изобщо не ми харесва мисълта да комбинирам сурови яйца с мляко и мед...
1во салмонелозните бактерии
2ро рядкото щастие и прочие ..
3то и прочие ..
Яйцата са с уточнен произход -> от бабата и дядото
меда и той е лично производство...

Все пак вие какво мислите ?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.11.11 11:53.

21.11.11
12:45

Тогава вариш яйцата и после ги пасираш... Къде е проблемът?

Аз не бих пила този шейк, ако целта ми е чистене. Бих се насочила към нещо с по-малко въглехидрати.

Пасираните варени яйца са нещо неочаквано гадно на вкус, та да си подготвен... :)
Комбинацията може да намери място в един такъв режим, но при определени количества на компонентите.

Махни млякото и сложи масло... не ги пасирай. Точно такава комбинация ми действа най-добре откъм енергия, а когато бях достигнал най-ниския си процент подкожни мазнини, хапвах два пъти дневно масло с мед. ;)

21.11.11
18:11

Малко оффтопик. Но защо го добавяте това масло толкова често ? Според мен комбинацията от наситените мазнини в маслото и жълтъците със фруктозата от меда може да гътне всеки, който не просто търси резултати ами се мъчи да живее здравословно. Има къде къде по-полезни мазнини.

Както и светът не се ограничава до определени виждания за храната и здравословния начин на живот. Като се замислиш, в един дълъг период преди да се установи растениевъдството, хората са се хранили главно с наситени мазнини и фруктоза.

21.11.11
20:40

@Десо не е ли по удачно това ядене да е преди тренировката?

Удачно е. Сутрин също ми се отразяваше добре. Предполагам и след тренировка няма да е фатално. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1