Street Fitness - Black and White power

АЧ

01.09.11
23:51

Феновете на уличния фитнес са гледали доста клипчета с негри и бивши СССР. Кои според Вас, като нация са по-добри ? Мойто мнение, че и двата се различават драстично. Например негрите като цяло им е генетично заложено да са яки, но пък изпълняват упражненията добре. Руснаците са повече на сила и правилна техника (повече гимнастика). Можете тук и да напишете кои са Ви любимите лостаджий. Моя е Ханибал ( Hannibal for King).

02.09.11
02:41

Денис Минин, без съмнение най-големия.

02.09.11
03:07

Зеф - мисля ,че така му беше името.

02.09.11
11:26

http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ&feature=related

02.09.11
13:34

казано от SP-611 на 02.09.11, 02:41:

И аз на него най много се кефя като физика обаче не като атрактивност ! Тялото му е изродско.... Точно това ми е идеала за здраво тяло и към това се стремя....

Мнението беше редактирано от Manigga на 02.09.11 13:36.

АЧ

02.09.11
13:41

казано от Manigga на 02.09.11, 13:34:

казано от SP-611 на 02.09.11, 02:41:

И аз на него най много се кефя като физика обаче не като атрактивност ! Тялото му е изродско.... Точно това ми е идеала за здраво тяло и към това се стремя....

И аз нещо такова искам ама... :D

02.09.11
13:57

Ми яко тренинг и тва е :) Ей ся тамън чета едно голямо интервю с него http://dreamiech.ru/posts/2010/11/16/130.html Ако има някой фен с добър руски ако може да драсне един превод ще е суперско че тоя преводач на Гугъл много бърка понякога.. но поне ясно преведе че е абсолютно натурален и не взима никакви препарати :)

Мнението беше редактирано от Manigga на 02.09.11 13:58.

АЧ

02.09.11
14:01

Да, ако се намери такъв ще е супер яко. Интересно ми е дали спазва хранителен режим ...

По-добре да не ви го превеждат, че там има спомената и йога и пак ще се почне кросфит/трибой/йога и т.н. споровете :D
Пък да не говорим, че обръща внимание голямо внимание и на яденето :)
И, което е най лошото, и може да докара до самоубийство много маниаци - той тренира ПРЕЗ ден.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 02.09.11 14:07.

02.09.11
14:10

Дам...аз вече го изчетох цялото с Гугъл и се разбира...така че прочетете го пичове :) Особенно часта с храненето е много добра като дори има и рецепта за следтренировъчен шейк ;)

Интересно че по клипчетата изглежда малко оръфан :D пък бил заместник директор в няква фирма хаха

Мнението беше редактирано от Manigga на 02.09.11 14:11.

02.09.11
14:16

Евалата на руснака, но имам един “въпрос”-защо на всички снимки е с гащи покриващи даже и прасеца ;) ?

АЧ

02.09.11
14:22

МИ незнам, но краката му изглеждат в комбинация с горната част ... ;)

02.09.11
14:29

Не те разбрах...

АЧ

02.09.11
14:32

Нали знаеш, че има спортуващи, на които горната част им е голяма мускулеста, а долната ( краката )- тънки,слаби. Денис си ми изглежда нормален.

02.09.11
14:37

Точно това визирах-доста “лостаджии” са със рахитични крака(сигурно да не им тежат при упражненията :P ), а това момче носи дълги гащи на всички снимки. Не твърдя, че са му слаби краката, но ги крие ... ;).

02.09.11
14:52

Кво се захващате винаги с тея крака майна.... направо не знам.... Много са ви размити представите за естествена красота пичове....

Ето две снимки на едната от които на плажа се вижда че храката са му в пълна хармония с тялото.... а на другата се вижда стабилна “капка” която се прави с доста тренировки.... но щом не са крака в стил жабешки бутчета значи са клечки да......

02.09.11
14:56

1. Не съм казал, че са му слаби краката никъде.
2. Естествено, че ще се захващам с краката-ще ти трябват да те носят и на 50 и на 60г. когато плочките и яката горна част ще са ти на снимки ;)

02.09.11
15:02

Точно защото както сам каза “краката ще ти трябват да те носят” Тя природата доста добре си знае работата... и сме създаде така че крака ни се тренират сами непрекъсното с това че държат трупа върху себе си.. Не съм чувал за човек който не може да ходи на старини защото не е тренирал крака... но съм чувал за такива които и на младини не могат да ходят защото са клякали със 100 килограмови щанги...

Естествените крака изглеждат като клечки пичове... да така е ;)

Не обичам да спамя така че приключвам с този си пост..

02.09.11
15:07

1. Правя едно уточнение-не тренирам краката си с тежести, защото играя 2-3 мача на седмица и като теб смятам, че е ненужно да са огромни.
2. Прав си, но донякъде-да естествените крака са слаби, но са и предназначени за естествени тела-след като тренираш ежедневно да развиваш тялото си, би трябвало да тренираш и краката си-никой не казва, че трябва да направиш огромни квадрицепси-и при краката, както при останалите мускулни групи, може да тренираш с различни цели-обем, изгаряне, сила , маса и т.н. Но да не ги тренираш и да ги неглижираш е меко казано ТЪПО!

02.09.11
15:21

казано от Manigga на 02.09.11, 15:02:

Точно защото както сам каза “краката ще ти трябват да те носят” Тя природата доста добре си знае работата... и сме създаде така че крака ни се тренират сами непрекъсното с това че държат трупа върху себе си.. Не съм чувал за човек който не може да ходи на старини защото не е тренирал крака... но съм чувал за такива които и на младини не могат да ходят защото са клякали със 100 килограмови щанги...

“Естествените” крака са като естествените гърди, гръб и ръце. Т.е., слаби и нетренирани. Ако искаш да изглеждаш “естествено”, недей да тренираш нищо, защото висенето по лостове не е естественото състояние на човека, от както е слязъл от дърветата ;)
И хайде огледай се и виж колко стари хора ходят без проблеми! Ако изобщо ходят и не са в инвалидна количка.
И после виж колко трениращи и на стари години нямат проблеми да клякат с доста над 100 кг ;)
П.П.
Иначе, по темата - на мен този ми е фаворит ;)
http://www.youtube.com/watch?v=SxR242I-KEg

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.09.11 15:59.

02.09.11
17:26

Естествено тренирани мускули говорим... тренирани със собствено тегло.... без химикали. Ядосвам се просто защото във всяка тема за стийт фитнес се започват едни присмешки за краката... а всички зарибени лостаджии си тичат, клякат, скачат на въже и тн... но заради това че нямат резултати като на клякащите с щанги се упрекват в нещо си там.

Toma Tomov, аз също не съм съгласен с това че крака не трябва да се тренират но едното бягане си е достатъчно за мен... А мисля че когато човек расте в трупа ако има активен живот то няма как краката да не се нагодят на килограмите и да не заздравеят също.

Осностно старите хора може и да греша но според мен е по вероятно човек клякащ с големи килограми да има повече проблеми на старини от такъв който не го е правил като изключвам хора с наднормено тегло и такива със заседнал начин на живот...

Сори че се включих в наспамването на хубавата тема.... които са рядкост за този раздел...  Няма да пиша повече (2 :D) тва е което мисля за правилно и се съгласявам ако излезе че не съм прав ;)

06.09.11
00:55

На мен също D300 (D3 hundred) ми е голям фаворит :) Малко се оприличавам на него - като започвах да тренирам исках много да се науча да се набирам , да правя от тези “номера” на лостовете и успоредките :D , но бях с наднормено тегло тогава (преди 2 години и половина). За това си поставих твърдо за цел да се стегна и да започна да тренирам. Много се кефя на този човек (D300) , толкова едър/тежък човек прогресира страхотно :) 135кг собствено тегло на лостовете ... хохо , това си е доста сериозна тежест :) Да не говорим , че прави набирания/лицеви с допълнителна тежест на него.

TN

06.09.11
20:45

Едното бягане НЕ Е достатъчно за тренировка за крака , освен ако не целиш издръжливост и КРАКА КАТО НА БАЛЕРИНА!

По темата: HANIBAL-чо .. :]

ГН

07.09.11
11:31

Ако искате естетично добре изглеждащи крака известно количество клек е задължителен
След това обаче можете да ги оформите прекрасно с много малки тежсести от порядъка на 20 кг - все една пудовка или лек дъмбел и и ако щете чувал ще е необходим
Клековете на един крак също са вариант!

Именно с такива леки упражнения като добавим тук и стълби се постига оформяне не бедрата!

07.09.11
11:52

казано от Georgi Velev на 06.09.11, 00:55:

На мен също D300 (D3 hundred) ми е голям фаворит :) Малко се оприличавам на него - като започвах да тренирам исках много да се науча да се набирам , да правя от тези “номера” на лостовете и успоредките :D , но бях с наднормено тегло тогава (преди 2 години и половина). За това си поставих твърдо за цел да се стегна и да започна да тренирам. Много се кефя на този човек (D300) , толкова едър/тежък човек прогресира страхотно :) 135кг собствено тегло на лостовете ... хохо , това си е доста сериозна тежест :) Да не говорим , че прави набирания/лицеви с допълнителна тежест на него.

Аз него го дадох за пример, защото е станал толкова як в залата, а не на лостовете ;)

КС

04.10.11
23:38

За мен най-добрите са Hannibal, Zef (голямото ми вдъхновение) и един от най-добрите лостаджии Йевген Едер, който спечели световното първенство в Латвия :)

22.11.11
19:38

казано от Петко К на 02.09.11, 15:21:

казано от Manigga на 02.09.11, 15:02:

“Естествените” крака са като естествените гърди, гръб и ръце. Т.е., слаби и нетренирани. Ако искаш да изглеждаш “естествено”, недей да тренираш нищо, защото висенето по лостове не е естественото състояние на човека, от както е слязъл от дърветата ;)
И хайде огледай се и виж колко стари хора ходят без проблеми! Ако изобщо ходят и не са в инвалидна количка.
И после виж колко трениращи и на стари години нямат проблеми да клякат с доста над 100 кг ;)
П.П.
Иначе, по темата - на мен този ми е фаворит ;)
http://www.youtube.com/watch?v=SxR242I-KEg

“Over 300 lbs”!!! :x Ей тоя наистина няма спиране...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1