Мнение за продуктите на Biotech USA?

22.11.11
21:41

Искам да попитам дали са добри продуктите на Biotech USA,ако искате точните добавки които мисля да си взема кажете ще сложа линковеако,някой ако знае по-добри на по-ниска цена да каже.Мерси предварително :=]

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.11.11 22:01.

23.11.11
00:12

Боклуци, и не си мисли, че са Американски ;)

23.11.11
08:09

И са боклуци защото си пробвал голяма част от продуктите и не си останал доволен?

23.11.11
14:48

Не съм длъжен да пробвам всички продукти на марката за да повторя същия отговор, ти щом държиш пълен и ясен отговор се обоснови и си дай мнението. Точно за хранителните добавки съм на принципа - нещо малко по скъпо, но по-качествено и по-добро.

23.11.11
14:59

Ползвах техен л - карнитин. НЕ останах доволен.

23.11.11
15:00

казано от AgBOKATA на 23.11.11, 00:12:

Не се заядам колега , но просто ми е интересно да споделиш опита с техни добавки щом си ползвал , че рядко се коментира марката.Интересно ми е да споделиш информация. ;)

AgBOKATA, наложително ли е да отговаряш по този начин? Вярно е, че въпросът на Fitness Freak не е от най-кротките, но пък това по никакъв начин не помага на hristiqn kanev и форума като цяло.

Да се дава негативно мнение за всички продукти от дадена марка предполага достатъчно опит с тях. Да се правят заключения от общи индиректни данни, получени от неизвестни източници в интернет, е меко казано несериозно. Не е толкова страшно да разкажеш на кратко какво си приемал, как си приемал и защо не си доволен. Вместо това даваш мнения без никаква стойност - просто така, та следващият, който отвори темата, също да не получи никаква смислена информация. Дано когато ти имаш нужда от съдействие да не получаваш такива “драгоценни и изпълнени със съдържание” мнения.

23.11.11
15:11

Аз пък пих глутамин на тази марка(доставиха ми го понеже нямаха от този, който бях поръчал)и останах много доволен, но не съм повтарял или пил други продукти. Това е информацията, с която мога да допринеса по темата ;).

23.11.11
15:29

казано от Dominic на 23.11.11, 15:00:

казано от AgBOKATA на 23.11.11, 00:12:

Не се заядам колега , но просто ми е интересно да споделиш опита с техни добавки щом си ползвал , че рядко се коментира марката.Интересно ми е да споделиш информация. ;)

Самия факт, че още със името си лъжат най-нагло потребителите си е нещото, което автоматически ме отказва някога да пробвам каквото и да е било на подобна марка. Щом ви подлъгват, че са американска марка, правете си сметка как могат да ви лъжат и със съдържанието на продуктите си. Наскоро коментирахме една новопоявила се марка фантом, но тези дни попаднах на още една подобна, която се продава от доста време в България, но при бързо проучване се оказва, че въпреки твърдението, че марката е американска, то същата се продава само в България. Засега ще спестя името и, понеже не съм 100% сигурен в твърденията си, но едва ли интуицията ще ме излъже. На мен лично ми е писнало някой да се опитва да ме прави на маймуна, който няма такива предубеждения спокойно може да си пазарува каквото ще.

23.11.11
15:39

казано от Valdis на 23.11.11, 15:29:

Самия факт, че още със името си лъжат най-нагло потребителите си е нещото, което автоматически ме отказва някога да пробвам каквото и да е било на подобна марка. Щом ви подлъгват, че са американска марка, правете си сметка как могат да ви лъжат и със съдържанието на продуктите си. Наскоро коментирахме една новопоявила се марка фантом, но тези дни попаднах на още една подобна, която се продава от доста време в България, но при бързо проучване се оказва, че въпреки твърдението, че марката е американска, то същата се продава само в България. Засега ще спестя името и, понеже не съм 100% сигурен в твърденията си, но едва ли интуицията ще ме излъже. На мен лично ми е писнало някой да се опитва да ме прави на маймуна, който няма такива предубеждения спокойно може да си пазарува каквото ще.

Благодаря за мнението Valdis!Не съм се подлъгвал толкова , че са уж USA марка , колкото това с липсата на много мнения за тях , качество и т.н ... Както се казва :”Не съм богат за да купувам евтино”.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.11.11 15:41.

23.11.11
15:41

Е да ама за това USA нали ти е ясно, че не е сложено ей тъй случайно? Ти ако не се подлъжеш, следващия след теб е много вероятно да го направи.....

23.11.11
15:44

казано от Valdis на 23.11.11, 15:41:

Е да ама за това USA нали ти е ясно, че не е сложено ей тъй случайно? Ти ако не се подлъжеш, следващия след теб е много вероятно да го направи.....

Със сигурност USA е там , за да си кажеш “брех , щатска марка - на ниво ще да е ” и ако не се заинтересуваш поне малко , си оставаш със грешно впечатление...Както и да е , радвам се , че се сподели конкретно мнение - не само “боклуци са не купувай” - а има обосновка.

23.11.11
16:00

На хората предпочитащи винаги “хубаво и евтино” което не съществува като продукт (според мен) ще отговоря по следния начин - пил съм няколко пъти от Nitro whey gold освен хубав вкус и аромат нищо друго не видях, ааа да има едни други неща и те са - 73лв(за 2.2кг), 4грама въглехидрат и 21грама протеин. А за гейнера им който е с малко количество протеин и калории да не говорим. Давам ви едно леко просто примерче когато си купуваш  безалкохолно кола какво избираш - оригиналната или онези дето са по 50-60 стотинки ? Те дори като им гледам цените сега невиждам какво толкова им харесвате, ама всеки сам избира. Не съм пил кутии, а по няколко пъти когато са ме черпили ей така за разнообразие. Виждам, че и вие които ми задавате въпрос не се обосновавате с - защо, кое и колко. УСПЕХ

казано от AgBOKATA на 23.11.11, 16:00:

Виждам, че и вие които ми задавате въпрос не се обосновавате с - защо, кое и колко.

Дали?

казано от Кольо Пияндето на 23.11.11, 15:05:

Не е толкова страшно да разкажеш на кратко какво си приемал, как си приемал и защо не си доволен.

Не съм приемал продукти на BioTech USA и ще ми е полезно да получа информация от първа ръка.
Както и да е, получих я и положението се изясни:

казано от AgBOKATA на 23.11.11, 16:00:

Не съм пил кутии, а по няколко пъти когато са ме черпили...

(giggle)

Това, че даден продукт съдържа 21 g протеин, вместо 23-24 g, прави ли го боклук?
Какво всъщност би следвало да получи човек от няколко дози протеин?
Всеки може да прочете етикета и да прецени 4 g въглехидрати в доза дали са от значение за него.
Няма значение... просто размишлявам...

27.11.11
23:28

Благодаря на всички!
Така и не разбрах дали са добри или не 1 казва добри са друг че са боклуци :D
Ще разгледам други продукти.

Мила

28.11.11
09:08

казано от hristiqn kanev на 27.11.11, 23:28:

Благодаря на всички!

Преди време(дълго време) използвах техния продукт Phyto estrogen, основната съставка е соя. На опаковката не беше означено, дали соята е ГМО. Аз си помислих, че не е ГМО(мислех си, че ако е ГМО задължително щяха да го обозначът), след време реших да проуча и разбрах, че е ГМО. Повече не повторих техен продукт, защото подобни неща задължително се обозначават на етикета.

28.11.11
13:09

казано от Mon coeur на 28.11.11, 09:08:

казано от hristiqn kanev на 27.11.11, 23:28:

Благодаря на всички!

Преди време(дълго време) използвах техния продукт Phyto estrogen, основната съставка е соя. На опаковката не беше означено, дали соята е ГМО. Аз си помислих, че не е ГМО(мислех си, че ако е ГМО задължително щяха да го обозначът), след време реших да проуча и разбрах, че е ГМО. Повече не повторих техен продукт, защото подобни неща задължително се обозначават на етикета.

Така е защото са уважавана и качествена марка :)

29.11.11
11:13

Средно, към ниско качество добавки.

08.08.12
10:50

След като не са американски, каква националност са Biotech и защо дори и в сайта им не пише? Сигурни ли сте, че това, което е посочено на етикета съвпада със съдържанието?
Въпросът ми е конкретен - какви по националност са Biotech?

HE

08.08.12
12:53

казано от ЂØрє на 08.08.12, 10:50:

След като не са американски, каква националност са Biotech и защо дори и в сайта им не пише? Сигурни ли сте, че това, което е посочено на етикета съвпада със съдържанието?
Въпросът ми е конкретен - какви по националност са Biotech?

Made in EU, няколко секунди търсене излиза, че са във Budapest т.е. Унгарски. Мега лабораторията, който изградих на мястото на кухнята мълчи по въпроса за това дали съм сигурен, че съдържанието отговаря на етикета. Моля някой друг, който е изградил лаборатория у тях да даде мнение.

казано от ЂØрє на 08.08.12, 10:50:

защо дори и в сайта им не пише?

Пише, пише - http://www.biotechusa.com/need_help/

За съдържанието, както head_hunter намекна, няма как да знаем. Можеш да си купиш нещо тяхно и да го дадеш в някоя лаборатория за изследване, иначе останалото са празни думи. :)

09.08.12
04:54

Нямам намерение да купувам и пробвам техен продукт, за да пиша после “как съм се бил чувствал” след наздравиците с Биотех. Щото тук се намират и такива колеги, които според това кво им е настроението след шейка, определят дали съдържанието отговаря или не. :P Впрочем отвратих се още веднъж от тази марка, щом изгледах рекламите от серията им Brutal Nutrition.. Tва спокойно може да кандидатства в графа най-тъпанарска реклама в света.
Имам един кратък въпрос и спирам с коментарите по тоя прах за пране. Чували ли сте, имаше такива слухове, че BioTech се компектовали и сипвали в България? Карабибера (човека с мустаците) има ли пръст в това?

@ Тишо, изледването е мн. скъпо, а за тази марка определено не си заслужава. Може би някой от конкуренцията им, ако иска съвсем да ги закопа. :)

Мнението беше редактирано от ЂÒÞЄто на 09.08.12 04:55.

HE

09.08.12
09:33

Слухове доста сме чували и на подобни марки сме се нагледали през годините ;)
Нямаш гаранция за нищо, защото все пак сме във България. Контрола е никакъв, топката се прехвърля между МЗ и подчинени институции, никой не поема отговорност и все пак става дума за пари (giggle)

26.11.16
21:19

Здравейте!
Понеже, както занете тия дни има много промоции, включително и утре.
Намерих много изгодна оферта за  Biotech usa. И не само за тази марка, а и за други, но да попитам.
Струва ли си? Четох из форума, намерих лошо мнения, намерих и добри мнения.
Гледам, че едно кило протеин нормлано струва 35- 40 лева от тази марка, за тоя модел, ако така мога да го нарека, който аз намерих. Какво ще кажете вие, струва ли си и има ли ефект?
Аз съм нов, пил съм само 1 кг протеин засега, и онзи ден почнах втора кутия от 1 кило. 100 % WHEY PROTEIN и сега пия 100% ISOLATE - в оранжева опаковка е 58 кинта дадох за 1 кг за изолата, а другото беше 50 кинта.
Но сега видях промоции и викам да ги използвам. Като за начинаещ в протеини, какво ще кажете за biotec-а?
Благодаря.
Искам да си взема 3,4, кила в момента, за да използвам намаленията, но ми трябва вашето опитно мнение сега или поне до утре до обяд, защото черния петък е до утре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1