23.11.11
18:40
Вярно ли е, че ако приемаме повече протеин, отколкото тялото ни може да усвои се превръща в захар, което е много опасно за здравето ни ??
Ама каква захар? Плодова, кръвна или такава на кристали? И от коя марка протеин се получава това?
23.11.11
19:12
#2
Може да дадеш източника на получената от тебе информация.Иначе протеина може да се превърне както в въглехидрати така и в мазнини.
Ами някакъв тренъор беше на гости на Ути Бъчваров и каза, че когато надвишим нужният дневен прием на протеин (става въпрос за протеина в храните) се превръща в захар (не уточни каква) и ми стана интересно и реших да ви питам Вас какво знаете по въпроса :)
23.11.11
20:01
#6
Да не би да е искал да каже, че прекомерното количество приети белтъчини води до натрупването на мазнини? Много като развален телефон звучи - някакъв треньор, някаква захар..
23.11.11
20:03
#7
казано от Valdis на 23.11.11, 19:33:
Напълно! Даже съм чувал, че в определени случаи се превръща и в сол.
Е нЕма такъв... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
23.11.11
20:34
#8
казано от Valdis на 23.11.11, 19:33:
Напълно! Даже съм чувал, че в определени случаи се превръща и в сол.
Аз за шарена сол съм чувал, а ако хептен прекалиш, на чер пипер го избивало :D :D :D