Относно протеина

Темата е заключена.

23.11.11
18:40

Вярно ли е, че ако приемаме повече протеин, отколкото тялото ни може да усвои се превръща в захар, което е много опасно за здравето ни ??

23.11.11
19:01

Ама каква захар? Плодова, кръвна или такава на кристали? И от коя марка протеин се получава това?

23.11.11
19:12

Може да дадеш източника на получената от тебе информация.Иначе протеина може да се превърне както в въглехидрати така и в мазнини.

23.11.11
19:30

хехе ама вие сериозно ли ?

23.11.11
19:33

Напълно! Даже съм чувал, че в определени случаи се превръща и в сол.

23.11.11
19:47

Ами някакъв тренъор беше на гости на Ути Бъчваров и каза, че когато надвишим нужният дневен прием на протеин (става въпрос за протеина в храните) се превръща в захар (не уточни каква) и ми стана интересно и реших да ви питам Вас какво знаете по въпроса :)

Да не би да е искал да каже, че прекомерното количество приети белтъчини води до натрупването на мазнини? Много като развален телефон звучи - някакъв треньор, някаква захар..

казано от Valdis на 23.11.11, 19:33:

Напълно! Даже съм чувал, че в определени случаи се превръща и в сол.

Е нЕма такъв... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

HE

23.11.11
20:34

казано от Valdis на 23.11.11, 19:33:

Напълно! Даже съм чувал, че в определени случаи се превръща и в сол.

Аз за шарена сол съм чувал, а ако хептен прекалиш, на чер пипер го избивало :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1