12.06.05
16:19
Здравейте всички и поздравления за невероятния сайт! Върха сте!
Потърсих из форума подобни теми и тук-там намерих информация, но въпреки това ми се иска да попитам за себе си...
Аз съм на 18г. и за съжаление съм 57км. Висок съм 172-173см. и меко казано ми е некомфортно. Не мога да кажа, че изглеждам супер зле... познавам и по-слаби хора, но бих искал да променя нещо, ако е възможно! Доста време танцувах брейк, народни танци, играех футбол, баскетбол... ходих на плуване от време на време и тренирах в къщи, както и в един гараж, където има лежанка. Имам колело и постоянно ходех из планината с него. Доста запален бях и все още съм....но сега вече имам чувството, че всичко това което правех направо е стопило физиката ми :cry: ... Не се чувствам отпаднал, напротив - страхотно жизнен съм и имам енергия за трима, но просто не смятам, че е нормално човек на 18г. да изглежда по начина по който изглеждам аз - http://photobucket.com/albums/a378/NuBits/?action=view¤t=pic.jpg
Мога да кажа, че баща ми също има подобната физика(може би причината е там?) и че изгарям твърде бързо веществата приети с храната (...всъщност не се храня особено редовно)... и така:
Моля ви дайте ми някакъв съвет за това как да наедрея, как да вдигна някое и друго килограмче.... поне да стана 65 примерно. От това лято започвам да ходя сериозно на фитнес, ще спра най-вероятно с динамичните спортове и занимания и ще започна да се храня редовно и качествено.
Ако можете кажете ми каква би била най-подходящата програма за мен, как трябва да се храня, трябва ли да вземам някакви добавки... Изобщо - поставете се на мое място и ми кажете какво бихте направили!
Благодаря ви! :D
12.06.05
16:27
взимаш прорамата за начинаещи от сайта и действаш....
спри аеробните спортове и почни да ядеш редово....
за близките месеци друго надали ще ти трябва :D
виж наистина шрограмата за начинаещи в сайта. мини на всоковъглехидратна диета. яж 5-6 пъти на ден и то стабилно. тренирай внимателно и не прекалявай. можеш да тичаш 1-2 пъти седмично колкото да не загубиш форма но не повече. за сега дава по ози начин пък по натам ще видим :)
Здравей! Ако бях на твое място щях да тренирам в зала два пъти седмично по 30мин. Щях да спазвам ВВД, като въртя броя на храненията. За трнировките са подходящи тежки базови упражнения, а за храненето има достатъчно инфо в сайта.
Поздрави