25.05.04
18:05
Imam problemi s pypkite po gyrba i ramenete kajete kakvo da pia ili da se maja s neshto (Nesym izpolzval steroidi vyobshte)
Според мен това е нормално.Особено когато качвам , зависи обаче и от организъм.
02.06.04
20:18
Da e mamka mu i az po liceto zeha da mi izkachat mnogo laja gi tuka ama ne minavat.Sq she davam mai ludi pari za Lepten ama iskam da gi mahna da mi e gladka kojata na liceto.Predi gi mazah s spirt 2 % siliciov mahaha se mnogo dobre no pochna pak da mi se lushti liceto edno takova mnogo gadno i vednaga sprqh.
Диета трябва:)Изхвърляш от менюто си всичко мазно,сладко,никакви подправки и т.н гадости.Това е едното,другото е да се пие много вода!Можеш да си вземеш витамин Е и витамин А ,но това е само добавка.С кремове и мазила нищо няма да направиш само ще си дадеш парите на вятъра,проблема идва отвътре,както се сещаш и затова от там трябва да се лекува :)
Вярвам,че се къпеш редовно 2 път невно,затова не го казвам като препоръка :)Ако не е някакво хормонално сериозно нарушение ти гарантирам,че кожата ти ще стане като на бебе-чиста,мека и гладка:)
04.06.04
15:49
croc забелязвам че рабираш от темата,така че да те питам дали излагането на слънце и ходенето на солариум може да предизвиква акне при човек с по бяла кожа и какво да правя в такъв случаи когато искам да хвана тен лятото :D ???
Не разбира се:)Едва ли се е получило от слънце или солариум,моята кожа също е много бяла ,но нямам подобни проблеми:)Постепенно се излагай на на слънце,да речем 1-вия път за 10-15 минутки,после 20 и така,да не изгориш изведнъж.Ако не ти е неприятно си вземи някакво свястно слъцезащитно мляко,обикновено детските серии са с висок защитен фактор и се понасят добре от кожата.
Незнам дали съм била изчерпаелна,но питай ако има нещо :)
При мен проблема с т.нар. акне не е голям , но ме дразни. Отидох на лекар - предписа ми доста неща ... изръсих се 90 кинта за медицинска козметика & антибиотик некв... Croc добре каза - идва отвътре... антибиотика ги трепе бактерийките , другите неща ти оправят визията и тка. Другото , което каза лекарката е че тея неща дето ги дават по реклами и тн са некви залъгалки... Моя съвет е да се консултирате със специалист. Прегледа е 2-3 мин.
04.06.04
19:24
При какъв точно лекар си ходил,дерматолог ли?
Az kato hodih na dermatolog mi predpisa tova teen and clean. Za 3-4 dena vsi4ko iz4isti i kato svur6i sled 2 sedmici vednaga se poiaviha pak. Predpolagam lepten pravi su6toto. Az za akne preporu4vam dalacin. Super dobre deistva i dava rezultat vednaga.
04.06.04
20:43
Момчета, решението е едно и се казва Акутан - антибиотик, много силен (меко казано). Общо взето където има дискусия против акне, има и препоръки за акутан. 90 таблетки са по 40 мг, за 80 кг човек дозата е 40 мг, т.е. пиете го 3 месеца. Ефектът бил поразителен и дълготраен. Четох коментари, че след това в почти нищожен процент от случаите се появява пак акне.
Проблемът е, че поне засега по легален начин в България не съм го открил, става само от чужбина, но още търся начини за набавяне. Другото е, че е скъпичък, над 100$ ако не се лъжа.
Za da vzima6 antibiotik za akne triabva da si mnogo zle s izvinenie. Tova antibioticite sa nai-skapanoto ne6to, koeto 4ovek e izmislil v medicinata spored men.
Абе аз сигурно съм се скъсал да ям сладко и подправки.Ако е заложено и да се насереш не можеш да го махнеш.А да вземам тази отрова която ще ми направи бъбреците на ...... 3 МЕСЕЦА Това си е незнам.Те болните по-кратко вземат където риска е голям и не е за пъпки , а за да се излекуват.
[quote author=“lesno_nema”]При какъв точно лекар си ходил,дерматолог ли?
Гледам от Варна си и ти. Аз ходих в клиника Европа понеже дерматоложката там ми я препоръчаха , като добър специалист.
Mr.Muskul - точно Dalacin пих и имаше ефект. Има го и за външна употреба.
Az se maja i za nula vreme se skriha. Super se iznenadah, 6toto predi niakolko godini go izpolzvah bez rezultat. Hmm az hap4eta ne sum vijdal. :) Tribva da gi vidia ko predstavliavat. Ina4e za dalacina za mazane garantiram uspeh pri redovno polzvane.
и него съм ползвал няма никакъв ефект поне за мен.Яд ме е защото се тровех и с него дълго време
05.06.04
20:00
Абе написах в Гугъл Далацин и ми излезнаха 2 фаила в единият от тях се препоръчваше при вагинални инфекции :? ?Да не би това да е некъв универсален продукт,да деиства и акне и на вагинални инфекции?Вносен или български е тоя далацин и какви са му точно предписанията и цената?
:twisted: :twisted: ако търсиш по-качествено инфо за лекарствен препарат - по-добре търси по латинското му име ето видовете Dalacin C и КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА , както и ОРИГИНАЛНА ОПАКОВКА , ако поне полюбопитстваш да попрочетеш кратката характеристика, ще видиш, че се прилага за лечение на инфекции, както на кожни и мено-тъканни, така и гинекологични.....
а иначе ето още малко полезно инфо
и
Cтраничните ефекти от анаболните стероиди
и в частност за АКНЕ-то(някъде беше по средата на страницата
и понеже стана въпрос за Eucerin® за проблемна кожа / акне
а иначе аз съм убедена, че влияние за акнето оказват хормоналния дисбаланс и храненето
и понеже много бързам, не знам дали не изпортих някой линк и не прочетох какви ги натрясках, ще го свърша като се върна :twisted:
znachi eto i moeto “ekspertno” mnenie
..znachi akneto ako e ot puberteta nqma da go izchistite kakvoto i shte da pravite..prosto moje da go namalite malko..preporychvam Retin A
steroidnoto acne moje da se premahne s mnogo preparati kakto i moje da mine ot samo sebe si ..nujno e vreme
za acutana..deistva pri 90% ot ispolzvalite go,do kolko az imam info struva okolo 150lv ...estestveno ima i stranichni efekti..deistva zle na chernia drob…izsushava izkliuchitelno mnogo kojata..kato se zachervqva pri dosta sluchai i pochva da se liushti…ustnite se napukvat pochti pri vsichki sluchai na polzvalite tozi preparat ..tova e ot men! 8)
Тва за изсушаването на кожата... еми аз дето се набутах мноо кинти ся имам 2 вида почистващи продукти за лицето - единия е течен за ежедневна употреба , другия е като течен сапун с който се мие лицето (Zeniac) - ползва се 3 пъти седмично , понеже изсушава лицето. Имам един флуид дето се ползва само сутрин и е с цел да се омекоти кожата и да се предпази от олющване и изсушаване - помага и за по-матов ефект , скрива некои кофти участъци. Имам Zinerit за мазане след почистване , а като добавим към това и продукт специално за гърба , който се прави по-рецепта предписана от лекар става сложно нали ? + Dalacin на таблетки дето пих 8 дена по 2.
Не вярвам да знаете сичките тънкости на дерматологията, отделно от това всеки е някаква индивидуалност. По-добре идете се консултирайте с експерт. Мен ми казаха да избягвам кафе , цигари , сладко и на плажа да не се мажа със защитен крем (което ме изкора тотално) единствено върху бемките се нанася нещо със силен фактор. Това се прави с цел да се спомогне премахването на пъпки от гърба и раменете.
Тва е от мен.
“Benzamicyn Tropical Gel”
vzeh go bez pari i efekta e neveroqten bqh mnogo zle v glavata i za 1 mesec vsi4ko svur6i sega nqma ni6to
Xax. :lol: Vutre li niama ni6to. Sry man ama kak samo prozvu4a. Bazikam se samo… Otkude si go vzel toia gel? Kolko struva po-princip?
Аз за акнето взимам бирена мая!Нямам много пъпки,но все пак ме дразнят и то много :evil: Не мога да кажа,че тази бирена мая ме изчиства напълно,но поне малко ми помага!Ако искаш пробвай...надявам се да има ефект 8)
за акнето най-важното е да не стискаш пъпките ! те ще се махнат след време ( може малко по-дулго да е но ще се махнат)