Здравейте,
Искам да направя поръчка от ихерб-а, но никъде не мога да отркия този промо код за първа покупка. Може ли някой да ми пусне кода на ЛС?
Мерси предварително
?!? -> http://www.google.bg/search?q=iherb+coupon&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
23.11.11
22:01
Здравейте всички!
Случайно съм тук и то основно, защото имам огромен проблем с една доставка от iherb. Доставиха ми поръчката с DHL, стойността без доставката е 139$, обаче в митницата ми казаха, че искат някакви документи / сертификати за произход на продуктите. Някой сблъсквал ли се е с подобно искане и как се е измъкнал от кашата?
Пуснах питане и в моя форум- бг-мамма, пък дано се смили някой над мен и ме светне какво да правя.
Благодаря ви предварително!
казано от Силвия Добрева на 23.11.11, 22:01:
Здравейте всички!
Случайно съм тук и то основно, защото имам огромен проблем с една доставка от iherb. Доставиха ми поръчката с DHL, стойността без доставката е 139$, обаче в митницата ми казаха, че искат някакви документи / сертификати за произход на продуктите. Някой сблъсквал ли се е с подобно искане и как се е измъкнал от кашата?
Пуснах питане и в моя форум- бг-мамма, пък дано се смили някой над мен и ме светне какво да правя.
Благодаря ви предварително!
А кой дявол те би да поръчваш през куриер? Искай въпросните сертификати от Iherb или другия вариант е да ги изтеглиш от сайта на производителя или ако ги няма би трябвало да ти ги дадат при желание от твоя страна. Абсолютно не е оправдано да се поръчва доставка със куриер от рода на DHL, особено ако стоката подлежи на обмитяване се вкарваш в такъв филм, че жална ти майка, а ако стоката се спре на митницата в софия а ти си от вътрешноста на страната става съвсем забавно, следват едни пълномощни, около 100-ина лв. за митническа декларация + разни такси и още сума ти главоболия в, които един тъп китаец ме вкара навремето само защото решил, че има възможност да ми прати стоката с куриерска фирма.
ПП Чакай сега, има вероятност да е нещо много по-просто. Може би просто искат документ с който се доказва платената сума за стоката, пробвай да направиш разпечатка със E-mail-а изпратен ти от Iherb, с който удостоверяват плащането, би трябвало да мине.
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.11.11 22:23.
23.11.11
22:37
Ох, не ме питай що така изпростях! Хем преди два месеца си получих една поръчка по пощата като пич.
Благодаря ти за бързия отговор!
Ще потърся из сайтовете на производителите. Митничарят ми показа една кореспонденция (по друг случай) с мисля “Агенцията по храните”. Те са отговорили нещо в духа, че такава добавка не е регистрирана (или одобрена, или там каквото беше) за България и се оказва, че човека не може да си получи пратката, а вече дори бил платил ДДс-то и митото. Така че, малко ме съмнява да е последното ти предположение. Утре пак ще ходя да се боря, че днес бях леко в ступор след тази информация. Като за сефте в митница. Лощото е, че нямам време, трябват ми за сериозно лечение. Направо ми иде да се гръмна.
26.11.11
19:25
казано от k1r1I на 26.11.11, 16:12:
Има ли кандидати да пуснем една поръчка от булка ?
За София ?
хайде от nutraplanet.com ?
може и друг.
Мнението беше редактирано от Genady Ivanov на 26.11.11 19:46.
казано от Genady Ivanov на 26.11.11, 19:25:
казано от k1r1I на 26.11.11, 16:12:
Има ли кандидати да пуснем една поръчка от булка ?
За София ?хайде от nutraplanet.com ?
може и друг.
Kak стоят нещата с доставката до България ? Колко пари е , до колко кг и т.н. ??
26.11.11
23:42
казано от k1r1I на 26.11.11, 20:24:
Kak стоят нещата с доставката до България ? Колко пари е , до колко кг и т.н. ??
И аз това се питам, пробвах да направя поръчка за 80$ с доставката ми излезе обща сума на стойност 160$, след това опитах с поръчка на 30$ и ми показа накрая обща сума 60$. Много странно, някой запознат ?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.11 00:25.
Много е скъпа доставката от този сайт. Аз сега организирам поръчка от Булк-а . Ако има желащи може да се включат. Нмаерил съм още един човек от форума . Аз ще поръчам 5кг протеин и разни дребни неща. Другото момче и то ще вземе протейн 5кг. Абе трябват ни 1 или 2ма души за да поръчаме надд 200 паунда :)
казано от Genady Ivanov на 26.11.11, 23:42:
казано от k1r1I на 26.11.11, 20:24:
И аз това се питам, пробвах да направя поръчка за 80$ с доставката ми излезе обща сума на стойност 160$, след това опитах с поръчка на 30$ и ми показа накрая обща сума 60$. Много странно, някой запознат ?
шипинга не зависи от цената, а от теглото на пратката. някой сайтове предлагат безплатеш шипинг над определена стойност ;)
10.09.12
16:52
Хайде някой ако мисли да си поръчва в по-малко количество да се организираме нещо. Аз лично още имам от последния път като поръчвах, така че и 5 кг ще ми стигнат засега.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 10.09.12 16:52.
казано от Стефан на 26.05.13, 17:27:
Здравейте! В момента живея в Германия и търся някой български уеб-сайт, който предлага доставка от България до Германия. Потърсих в по-известните уеб-сайтове, които знам, че предлагат хранителни добавки, но не предлагат опция доставка извън страната. Тук има няма може би 2-3 магазина, които предлагат хранителни добавки ама някак си ми изглеждат “кучи марка” и много не ми вдъхват доверие, ако ме разбирате. :D Та се питах дали някой може да ми предложи нещо, понеже съм нов в форума и общо взето в тази сфера с търсенето на продукти в мрежата, а ми изглеждате като, че ли Вие имате повече опит в тази сфера. И се чудя дали ще ми излезе по евтино, ако си ги поръчам от България или от Америка (както повечето потребители от форума правят).
Ти луд ли си от БГ да поръчваш добавки ? Англия и САЩ. За сайтове мога на лично да ти пиша ;)
Здравейте! В момента живея в Германия и търся някой български уеб-сайт, който предлага доставка от България до Германия. Потърсих в по-известните уеб-сайтове, които знам, че предлагат хранителни добавки, но не предлагат опция доставка извън страната. Тук има няма може би 2-3 магазина, които предлагат хранителни добавки ама някак си ми изглеждат “кучи марка” и много не ми вдъхват доверие, ако ме разбирате. :D Та се питах дали някой може да ми предложи нещо, понеже съм нов в форума и общо взето в тази сфера с търсенето на продукти в мрежата, а ми изглеждате като, че ли Вие имате повече опит в тази сфера. И се чудя дали ще ми излезе по евтино, ако си ги поръчам от България или от Америка (както повечето потребители от форума правят).
Много ми е интересно, господа от бб-тийм, имате някво ограничение за нови теми ли, че тема за доставка от България до Германия, отиде при ‘Поръчки онлайн - USA’ ??
27.05.13
14:34
Хм, искрено се засмях на колегата от Германия 8-) Не знам, на мен ли ми се струва само, че положението с добавките у нас е трагично! И като асортимент, и като цени. Само в рамките на по-малко от година, цените скочиха доста, и сегашните уж “промоции” преди година си бяха редовни цени! Да не говорим, че вече се чудя от къде да си намирам това което ме интересува, защото по магазините няма нищо. А там пък, някакви дебилни продавачи се опитват да ти пробутат неща, които очевидно не желаеш, само за да си продадат боклуците. Възмутен съм и от СилаБг, които се бият в гърдите като уж сериозна фирма .... моля ви се! Синта6 5либри ми я продават на “промоция” от 104лв. при положение че от друга фирма я взимам за 90лв !!!!! Питам се, колко ли надценка си слагат тия “сладури” А най-фрапиращото нещо, е че вече не знам от колко месеца пос-терминала в магазина им на Раковска “не работи” Все едно купувам хляб и мляко, та трябва да разнасям пари в кеш! Сори но повече там крака ми няма стъпи. Не е по-розово положението и в Хелт Стор! Момченцата там са толкова нагли, и некомпетентни, че един от тях едва не ми се скара, защо не искам да си купя това което ми предлага той, въпреки че очевидно аз знам точно какво искам! В магазина на Пиротска пък, при зададен въпрос - имате ли Lean dessert на BSN продавача ме погледна умно, и попита “к’во е тва” :x Така че приятелю от Германия, имате си Ибей, Амазон, а предполагам и една дузина онлайн магазини, просто се разрови и намери кое е най-изгодно за теб :)
01.06.13
17:33
казано от summertime на 27.05.13, 14:34:
Не е по-розово положението и в Хелт Стор! Момченцата там са толкова нагли, и некомпетентни, че един от тях едва не ми се скара, защо не искам да си купя това което ми предлага той, въпреки че очевидно аз знам точно какво искам! В магазина на Пиротска пък, при зададен въпрос - имате ли Lean dessert на BSN продавача ме погледна умно, и попита “к’во е тва” :x
Загубиха си единственият свестен продавач, наречен още ”Крал на зоба” и ше фалират :D