Тренировка на открито гр. Бургас 29.11.2011 г.

26.11.11
18:34

Място: двора на ПМГ гр. Бургас
Час: 18:30
Дата: 29.11.2011 г.

Аз ще отидa малко по - рано ,защото с Явор сме се надъхали да видим кой ще е по - бърз на комплекса
MURPH

Бягане        1 миля
набиранки    100 бр.
лицеви опори  200 бр.
клекове      300 бр.
Бягане        1 миля

Ако след това все още съм в кондиция може да се включа и в другия комплекс.

Мнението беше редактирано от Васил Сурчев на 26.11.11 19:09.

казано от Васил  Сурчев на 26.11.11, 19:05:

Аз ще отидa малко по - рано...

При условие, че организираните тренировки на открито в Бургас все още не са всекидневни, то такова държане показва колко се държи на съответната група, трениращия я, трениращите в нея и въобще подкрепата на идеята да има такива групи.
Ванката е човек с професия, достатъчна му да живее приличен живот. Вместо това той си прави своята тренировка, а след това тича да организира и груповата, отделя лични средства да оборудва постепенно групата, мъчи се без кола в момента и т.н. Израз на върховно НЕуважение е да се пише във форума, където няколкостотин човека ще прочетат, как на някой не му пука за цялата работа. Поне го правете на лична това, не пред всички.
Освен ако не е целенасочено. В този случай мога да дам безценни съвети как се саботират нещата, или да насоча към елитни саботьори ;)

DM

26.11.11
20:48

Явно в София всички тренират под строй ... ;)

Извинявам се  , че съм разбран така.Изобщо не съм имал за цел да саботирам нищо.Мойте уважения към Ванката и към това  , което
прави .Надявам се да продължава да го прави.Просто този път така се получи.Извинявам се още веднъж.

27.11.11
01:41

И аз не разбрах какво лошо има.

Присъстващи, ванката, Алина, Нед, Васко, Митака и Васко 2 като зрител :)
Васко бе загрял с MURPH което се отрази на тренировката му с групата.
Тренировката започна с групова Бургаска загрявка. За любопитните ще кажа, че Бургаската загрявка не включва плуване или скачане от известния Бургаски мост :)
Основния комплекс за деня бе Fran, a именно 21-15-9 rep of Thruster 40 kg и  Pullups.
Нед - 12:06
Митко -13:12
Васко 17:54
Алина се включи чрез скалирана за нивото и версия на комплекса,  само с лоста, а вместо набирания прави хоризонтални набирания като завърши за 6:20

Очаквано времената не са много добри, но това е нормално и очаквано предвид това, че отдавна не сме тренирали силово.

После използвахме чудесното време за малко спортно забавление :).

30.11.11
14:24

Важното е да се забавлявате...!!!
А и първия път, времето на Фран на никой от хората, които познавам не е забележително:))))

Много се надявам, да можем да се видим скоро с групата!

Действайте Ванка:)))

30.11.11
14:29

Пичовете с Мърф...как се справихте:)

Явор 48 минути, Васко 58

Упс горния пост писах от полусмарт телефона и изобщо не съм видял, че Слави е пуснал два поста.
Нормални са времената, както казах не сме тренирали силово отдавна. Кондицията не е лошо нещо, но от нея трудно се става по силен, а си има комплекси при които просто трябва да си по силен :).

Слави, не чакай, а грабвай Йога учителката и освобождаваме терена за една почивка в Бургас :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1