27.11.11
08:05
Здравейте,
през зимата в града остават много малко действащи зали и тази, в която искам да ходя аз се пълни страшно много.
Какво ви е мнението ако ходя да тренирам към 19:30? (тогава е по-спокойно и ще мога да си направя тренировката както трябва)
Въпросът ми е ако тренирам тогава кога трябва да вечерям? Пия l-carnitine като взимам двойна доза за деня преди тренировка.
След тренировки съм страшно гладен също. Не ми се е налагало да ходя да тренирам толкова късно и не знам как ще съм след тренировката,но ако съм гладен, какво правим?
Благодаря
Аз винаги гледам да ям след тренировка, дори и в 10 вечерта да е.Мисля, че така е правилно,
27.11.11
11:02
казано от bubblebee на 27.11.11, 08:05:
но ако съм гладен, какво правим?
Ами...ако си гладен се храниш! ;)
Храненето след тренировка за мен е закон, независимо от ситуацията. Ако трябва ще ям и най-мазния дюнер, но ще сложа нещо в стомаха си.
Какво точно те притеснява в късното хранене? Дано не са онези приказки, че ще се превърнеш в лоена топка ако ядеш преди да заспиш.
Какви са целите ти в момента?
Аз тренирам в същото време в което ти тренираш :). Нямам проблем с храната, но съм си изградил дисциплина (Като имам пари), купувам си храни богати на белтъчини 5-10 минути след тренировката, а след 1-2 часа нагъвам стабилно вкъщи и към 23-24:00 съм заспал :D.
Минуса на късното трениране според мен е:
-прибираш се късно
-имаш само 1 хранене след тренировка
-заспиваш късно и на сутринта си скапал ако трябва да ставаш ранно.
Плюсове:
-Харесва ми, че като съм тренирал мускула, после почива 7-8 часа без никакви действия.
-Тренировката късно вечер за мен е отпускаща, кара ме да забравям всички случели се през деня неща и да се концентрирам върху нея.
Общо взето това е моето мнение
Мнението беше редактирано от Acework на 27.11.11 12:22.
Наистина проблема е, че след тренировка имам чувството, че ще изям цял бивол ... Целта ми е сваляне на килограми
ще тренирам по тази програма. Наистина проблема е, че след тренировка имам чувството, че ще изям цял бивол ... Целта ми е сваляне на килограми
ще тренирам по тази програма и явно ще е вечер, та затова се чудех как ще става храненето - това ми е проблема, но като няма друг избор.
27.11.11
18:45
Можеш да намалиш храненето си през деня и така ще имаш възможност да си позволиш дори и цял бивол след тренировката. :)
При качването и свалянето на килограми всичко опира главно до калории. Хвръли едно око на тази тема. В нея съм се опитал да го обясня накратко.
Греша ли някъде? 1-ви ден от вечерните тренировки... повече няма да правя грешката да ям банан с кисело мляко непосредствено преди тренировка - докато бягах на пътеката имах чувството, че ще повърна... и се чувствах адски подут.
Сутрин си закусвам мюсли, преди обяд - 50 гр. ядки - обяда си е ясен.
Ходя на фитнес в 19:30 т.е кога и какво трябва да хапна? 2 часа преди тренировка? Кажете ми нещо примерно, което мога да ям преди да отида на фитнес - вечерята си е ясна.
Та големият въпрос е какво и в колко трябва да хапвам преди тренировка?
Понеже и аз съм 2-ра смяна и като тръгна към залата , изяждам един-два банана .Така хем не ми става тежко , хем и издържам докато се прибера и седна на масата.