20.06.05
11:20
там ... видях в сайта на мусаши че казват да се пие цинка без калции щото му се намалява ефект а... видях че дневно на човек му трябват ако не бъркам 15 мг цинк ... видях витамините на нутрим и там има в 1 капсула ... и магнезии и цинк и Б6 което си е точно зма-то ... но има и калции 50 мг та мисалта ми е ... дали тоя калции ще попречеи на цинка и магнезия и Б6 да ми деистват само като чисто си зма? а ако пия по 2 капсули на ден ... ? демек 30 мг цинк на ден и 100 мг калции дали ще има ефекта на чистото си зма ?щото тея витамнини са ми 7 лева без малко ... а само за едно чисто зма се дава към 15 :? аз за тва питам :D
а и отделно .. може ли по аптеките да го има отделно си цинка и магнезия ?
20.06.05
18:22
егати в тоя сайт ... кат стане дума за малко по труден въпрос и сички мълчат кат риби деба :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: и админите и те ... караи нека пустее темата :x :x :x :x :x
дано се някога се сети някои да напише нещо по нея мисля че не само на мен ми е итересно за отговора
Опи, я зобни едно кафенце и успокой топчето малкия!
Айде на кафе!
30 мг цинк - намали на 10-15 колкото е препоръчителната ти доза!
Купи си цинк, магнезий и Б6 и си прави сам коктейла! :P
20.06.05
22:06
хаха не кафе не пия пречи ми на креатина :P :lol: а имаш ли представя колко е цинка ?и отделно магнезия ?и Б6 ? горе доло колко ще ми излезне ?
Някакъв проблем с админите ли имаш не мога да разбера? Повечето ти мнения са абсолютен спам и не помагаш особено на потребителите на форума? Може би за това никой не ти е отговорил на въпроса? Вземи и прочети малко инфо от нета.
Тези икономии 7 лева 15 лева дето ги мислиш няма да станат. Цинк, Магнезии и Б6 има в повечето атпеки - купи си ги и ги мешай. Калцият пречи на горепосочената комбинация и те съветвам да го избягваш напълно...
Гледай да спазваш по-добър тон във форума.
21.06.05
07:38
[quote author=“kaloiancho”]Някакъв проблем с админите ли имаш не мога да разбера? Повечето ти мнения са абсолютен спам и не помагаш особено на потребителите на форума? Може би за това никой не ти е отговорил на въпроса? Вземи и прочети малко инфо от нета.
Тези икономии 7 лева 15 лева дето ги мислиш няма да станат. Цинк, Магнезии и Б6 има в повечето атпеки - купи си ги и ги мешай. Калцият пречи на горепосочената комбинация и те съветвам да го избягваш напълно...
Гледай да спазваш по-добър тон във форума.
:D а мерси иначе нямам проблеми с админите не ви познавам лично за да имам :lol: а и чак пък сичките ми постове да са спам .... малко ме съмнява щот незнаино как имам поне 20 ЛС от секви хора :P та сигорно хората знаят че знам поне малко ама аиде нем да спориме :wink: мен тва ме интересъваше дали калция пречи на зма-то мерси пак :D
Съчувствие към всички опрели до съветите ти!! Тва направо е за темата с бисерите..
21.06.05
15:34
Съчувствие към всички опрели до съветите ти!! Тва направо е за темата с бисерите..
ще се радвам и там да ме има :twisted:
21.06.05
15:43
офтопик:
то вече те има със сигурност :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
офтопик 8)
[quote author=“aide_na_kafe”]хаха не кафе не пия пречи ми на креатина
Е тва е вече за бисер! Прочети по-съвременна литература :) не сае залъгвай, не пречи, а и никога не е било доказано че пречи!
Събери си отделните съставки и мухай гуджо мръвки
22.06.05
08:02
а може ли да ми каже някои... защо се изгаврихте с аватара ми ? та са кат тругна да си слагам някав то ми исписва
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 165
File : usercp_avatar.php
ам ?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=7179
Другия път не задавай излишни въпроси , а чети !!!
art_of_pain