Подходящ стак?

26.11.11
21:44

На 18 години съм, 180см/74кг. С около година стаж в залата съм, целта ми е да кача мм без да се омазнявам много. Нямам проблеми с качването на кг/мазнини. Ако някои има по добри предложения за 250-300 лева бюджет ще се радвам да ги чуя. :)
Спрял съм се на :
100% Whey Gold Standard
100% Casein на ON
Animal Pak
JACK3D

26.11.11
21:52

казано от SouLPoweR на 26.11.11, 21:44:

На 18 години съм, 180см/74кг. С около година стаж в залата съм, целта ми е да кача мм без да се омазнявам много. Нямам проблеми с качването на кг/мазнини. Ако някои има по добри предложения за 250-300 лева бюджет ще се радвам да ги чуя. :)
Спрял съм се на :
100% Whey Gold Standard
100% Casein на ON
Animal Pak
JACK3D

Стака не е лош.Чудя се дали наистина ли ти трябват толкова силни витамини и за азотен буустер точно джакед?Не забравяй , че това са добавки , ако храненето не е като хората - няма да помогнат. :)

Мнението беше редактирано от Dominic на 26.11.11 21:53.

Лично аз изобщо не бих препоръчал какъвто и да е азотен бустер на 18 годишен.

PH

27.11.11
00:27

Бате на по 16 години вече са пробвали по 1 човал бустери.. Ти на 18 годишен не го препоръчваш.. Тва да не ти е *****...
Относно стака.. Ами не е лош ама може и по добре ;) Искаш да качваш.. Къде ти е креатина?

Взимай една креатинова матрица и протеин в доволни дози и си пушка.. Тия бустери за мен лично са пари на вятъра.. Може примерно бцаа вместо бустера..

Saiz on na gaspari.. Много дива матрица препоръчвам ти е.. + някав протеин за 70-80 лв и едни бцаа.. Тва ти е играта.. Рестото за пържоли и ориз майна..

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.11 00:42.

27.11.11
07:53

Съгласен съм с мненията по-горе, и аз лично мислех да заменя Jack3d с CellMass и Animal Pak с Optimen на ON. Смятате ли че ще бъде по-удачно?

HE

27.11.11
09:53

казано от Phill Heath на 27.11.11, 00:27:

Бате на по 16 години вече са пробвали по 1 човал бустери.. Ти на 18 годишен не го препоръчваш.. Тва да не ти е *****...
Относно стака.. Ами не е лош ама може и по добре ;) Искаш да качваш.. Къде ти е креатина?

Взимай една креатинова матрица и протеин в доволни дози и си пушка.. Тия бустери за мен лично са пари на вятъра.. Може примерно бцаа вместо бустера..

Saiz on na gaspari.. Много дива матрица препоръчвам ти е.. + някав протеин за 70-80 лв и едни бцаа.. Тва ти е играта.. Рестото за пържоли и ориз майна..

Не бих взел на сериозно мнение от човек с такъв правопис! И защо пък креатинова матрица, а не обикновен монохидрат? Виждам, че си на принципа на повечето неграмотни в тази област /от правописа май стана ясно, че не е само в тази област/, но трябва ли да ги ръсиш подобни? “Някакъв протеин”, ма то соев, ма суруватъчен, ма казеин - взимай там нещо да има да се тъпчеш, а то няма значение, какъв ще е хранителния режим /с протеин, ще допълниш липсите, където има, а ако има правилен режим не му трябва/. Ако имах достатъчно време, щях да продължа да ти обяснявам елементарни неща, но не смятам, че си струва загубеното време.

PH

27.11.11
13:14

За пореден път стана ясно, че в този форум освен да се търси и най малкия повод за заяждане.. Както и правописа на хората.. Друго не е от значение.. Както и да е няма проблем : )) Така..

1-Во.. Защо не креатинова матрица а монохидрат.

Ами казвам го това от собственния си опит и на няколко приятели (5,6) От монохидрата повечето задържат вода и не са толкова доволни.. Докато от креатиновите матрици са в пъти по доволни и забравят, че изобщо съществува тоя монохидрат в тва число съм и аз.. Предложих му SizeOn на Gaspari ( новата версия ) Защото съм супер доволен от него и имаше в пъти по добри резултати от моното.. Така че тва е моето мнение ако не иска да ме послуша  здраве да е : )) Нали за тва е форум да споделяме и да помагаме на хората..

2-Ро относно протеина..

Ами да тук може би си прав.. Не се уточних ;)

За предпочитане е суроватката (изолат) Дори бих ти предложил един доста добър протеин в сравнение (цена качество) на VPX - Syngex.. Доста изгоден 92 дози ти е.. в доза от 25 гр имаш 20 гр протеин и вкусът му е супер също.. : ) Ще oстанеш доволен ;)

А ако имаш кеш и за каzеин работата става бетон.. : )

Саиз + Sungex + бцаа и добър хранителен и тренировъчен режим, че както намекна “колегата” Ако храната не ти е на ниво изобщо не се и надявай на резултати от тия добавки.. То и по името си личи “добавка” към храната ти.. Така че “храната” ти е най важна..

Тва е от мене батенце ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1