13.06.05
00:44
от около месец имам доста сериозен проблем със съня-не ми се доспива по-рано от три през нощта,не знам на какво се дължи това,ама е много неприятно,просто си лежа и не мога да заспя - не че на следващия ден не се излежавам до обед за да направя 8-9 часа,но нощният сън е незаменим все пак и целия ден се чувствам някак сънен,въпреки че съм се наспал.дайте някакви идеи как да се приспя - пробвал съм какво ли не-секс,горещ душ,топло мляко,мед,нищо не помага,стоя като кукуряк :wink: .до хапчета не ми се посяга,твърде млад съм още :wink:
Стани няколко дена по - рано (в 8 - 9 часа), и вечерта ще ти се доспи ;) Нормално е да не ти се доспива рано, след като спиш до обед. И аз съм така в момента, защото нямам работа :)
[quote author=”Петко К”]Стани няколко дена по - рано (в 8 - 9 часа), и вечерта ще ти се доспи ;) Нормално е да не ти се доспива рано, след като спиш до обед. И аз съм така в момента, защото нямам работа :)
ще пробвам,ама едва ли да издържа през деня,а какво остава за тренировка,не знам как така се извъртяха нещата че станах като бухалите :wink:
и аз съм като теб Freakster по рано от два , два и половина не мога да заспа.Сутрин си ставам в 8 за даскалото а събота и неделя към 9 и половина 10.
14.06.05
12:54
Недей да спиш 2 нощи по реди на третата си легни в колкото искаш и стани в 8… После действай все в 1 часове и ще си ОК.
Споко бе човек, аз съм така от близо 2 години!
Зачести секса ..... що не! От личен опит :wink:
Иначе, поне си ставай пак рано, на мен 8 часа и се чувствам преспал
:lol:
Те ти го казаха, почваш да ставаш в 8:00 най-късно всеки ден, в колкото и да си си легнал. НЕ СПИШ СЛЕДОБЕД. И за броени дни ще си в точния ритъм. Иначе си е омагъосан кръг. :)
Аз сума време се мъча да си лягам преди 12:00 ... ама още малко да сеп онадъхам и почвам. :)
16.06.05
18:15
каза, че не искаш хапчета, но аз бих направил така (не че не съм де :D ) - пий към 10-11 едно валерианче и в 12 вече ще къртиш....така на сутринта като станеш в 8:00 няма да ти се дреме цял ден :D
и аз по принцип имам проблеми със съня, но като се наям с въглехидрати и немога да си отворя очите. Като приема 30г въглехидрати и след 15 мин закъртвам!
[quote author=”^MaD^”]и аз по принцип имам проблеми със съня, но като се наям с въглехидрати и немога да си отворя очите. Като приема 30г въглехидрати и след 15 мин закъртвам!
омитам един хляб и какво ли още не на нощно ядене и пак не заспивам
Аз бях така преди лягах към 4 ставах наобед но като ставаш много рано ще ти се доспива по рано
18.06.05
15:01
еее сички имаме май тоя проблем със безсънието грррр 2 през ноща не моа по рано ставам в 8 сутрин не ме събужда гадния часовник а сам се събуждам попринцип аз като си кажа ще стана в 9 или 9 и 15 без будилник точно 2-3 мин преди
това време се събуждам как става незнам като будилник съм :lol:
Аз затова и за даскало часовник не ползвам кат съм 1 ва смяна :lol:
21.06.05
04:53
Абе хора нормално ли е да не ми се спи незнам вообще , можев и от пълнолунието да е било ма напрао от 11 вечерта до 5 сутринта се въргалях лежах нищо ....ама не се чувствах парцал после а бях жизнен ..... ввярно че тотално си обърках организнам събота бях на диско върнах са в 3 и нещо спах до 1 , а понеделник вечерта е тая дето стоях кат самнонбул до 5
[quote author=“JiVk0”]Абе хора нормално ли е да не ми се спи незнам вообще , можев и от пълнолунието да е било ма напрао от 11 вечерта до 5 сутринта се въргалях лежах нищо ....ама не се чувствах парцал после а бях жизнен ..... ввярно че тотално си обърках организнам събота бях на диско върнах са в 3 и нещо спах до 1 , а понеделник вечерта е тая дето стоях кат самнонбул до 5
Еми правиш як дизбаланс и организма ти те “ебава” :lol:
А това, че си лежал от 11 до 5 буден... :? ко да ти кажа... аз такова животно за първи път чувам. Пробвай да пиеш повече билков чай преди лягане. Много действа, ще ти свършва работа. До да са добри билките-микс- мащерка, ръгън, жълт кантарион, малко мента. Пробвай по-голямо количество от него, примерно... 300мл, но да не е направен маса силен, нормален да е.