Nolvadex / Tamoxifen

Темата е заключена.
OL

20.06.05
23:27

Зна4и имам голям стаж в залата и скоро 6те прая цикъл с Бионабол
10 20 30 30 20 10 мг като карсила е съответно по 1 2 3 3 2 1 хап4ета.
Та искам да попитам кога ( през кои седмици) и по колко да вземам Нолвадекса ( по колко хап4ета 6тото не го знам в кви мг е).

NO

21.06.05
12:39

Нужда от Нолвадекс вобще може и да няма. Следи за подуване и сърбеж на зърната и ако се появи започни Тамоксифен (по-евтин е ) 1 таблетка сутрин и 1 след 12 часа ако признаците продалжат 2 по 2. И ако ти е парви цикъл малко прекрачваш дозата пове4е от 20 мг. на ден не са ти нужни.

21.06.05
12:40

Сподели нещо за богатия ти стаж в залата? Имаш ли постижения? Рекорди? дай снимки...

21.06.05
15:33

кфа е тоя система с карсил.Карсил-а се зима 3х1 или 3х2 (3 пати на ден по 1 или 2 таблетки).Сигурно изобщо няма да ти трябва Нолвадекс.Апак и системата е малка и тои намаля деиствито на стероида и няма да стане нищу.Ако го зимаш само дето ще се тровиш,това е мое мнение. Виж http://www.bb-team.org/stuff/000095.php .И все пак на колко си години?

OL

21.06.05
17:27

Знам че нолвадекса предпазва от зудуржането на водата и затова намаля ефекта и точно затова смятам да го зимам, защото не искам да се стопя като балон.Освен това искам не да се лекувам с нолвадекса а да се предпазя чрез него.Не ми е за първи път , преди това съм взимал но малки дози (10-15).Резултатите които съм постигнал са големи и съм сериозен по отношение на храненето. Кажете ми как да го взимам , през кои седмици и по колко (като се има в предвид че искам да се предпазя , а не да се лекувам.И ми отговорете моля а не да ми задавате въпроси !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1