31.05.04
19:50
Vredi li kolkoto bionabola ? PO kolko e hubavo da se zima ? Za masa li e tochno ? v apktekite ima li go i kolko lv kolko hapa e ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:54.
Priatelju dvete neshta vaobshte ne mogat da se sravnqvat po takuv nachin, zashtoto bionabol e steroid a tribestan e preparat, koito se pravi ot bilkata Tribulus Terrestris t.e. temata ti e za Hranitelni Dobavki, a na za Zabraneni Veshtestva. Toest na praktika nqma stranichni efekti i se pishe kum bezvrednite preparati. No nishto, po princip samiqt preparat Tribestan dokolkoto znam v momenta mnogo trudno moje da se nameri, ako vaobshte moje, no izvestnite firmi kato Musashi, Universal, JC, Optimum i taka natatuk predlagat produkti ot Tribulus Terrestris, procheti statiqta v bb-team po-dobre, tam shte namerish poveche informaciq kakto i dozirovka:
http://www.bb-team.org/stuff/tribulus.php
31.05.04
22:42
mersi man mnogo mi pomognna.Do sq si mislih che e steroid.VIdqh linka koito mi dade.POmaga za vaztanovqvaneto tochno tova mi trqbva.Sega ostava samo da si go namerq ot nqkade. Mersi mnogo.
ще ти кажа че този требестан който предлагат чуждите фирми не струва и пукната пара,защото активнатасъставка в него е не повече от 5%!най добър е българският в който тя достигадо 45-60%! освен Софарма, която в момента произвежда само за износ или е спряла производството има и друга фирма която гопредлага, сега не се сещам адреса на интернет страницата им, но утре ще ти го дам