Iskam da popitam poveche za Трибестан

Темата е заключена.
EM

31.05.04
19:50

Vredi li kolkoto bionabola ? PO kolko e hubavo da se zima ? Za masa li e tochno ? v apktekite ima li go i kolko lv kolko hapa e ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:54.

31.05.04
20:41

Priatelju dvete neshta vaobshte ne mogat da se sravnqvat po takuv nachin, zashtoto bionabol e steroid a tribestan e preparat, koito se pravi ot bilkata Tribulus Terrestris t.e. temata ti e za Hranitelni Dobavki, a na za Zabraneni Veshtestva. Toest na praktika nqma stranichni efekti i se pishe kum bezvrednite preparati. No nishto, po princip samiqt preparat Tribestan dokolkoto znam v momenta mnogo trudno moje da se nameri, ako vaobshte moje, no izvestnite firmi kato Musashi, Universal, JC, Optimum i taka natatuk predlagat produkti ot Tribulus Terrestris, procheti statiqta v bb-team po-dobre, tam shte namerish poveche informaciq kakto i dozirovka:
http://www.bb-team.org/stuff/tribulus.php

EM

31.05.04
22:42

mersi man mnogo mi pomognna.Do sq si mislih che e steroid.VIdqh linka koito mi dade.POmaga za vaztanovqvaneto tochno tova mi trqbva.Sega ostava samo da si go namerq ot nqkade. Mersi mnogo.

02.06.04
17:11

ще ти кажа че този требестан който предлагат чуждите фирми не струва и пукната пара,защото активнатасъставка в него е не повече от 5%!най добър е българският в който тя достигадо 45-60%! освен Софарма, която в момента произвежда само за износ или е спряла производството има и друга фирма която гопредлага, сега не се сещам адреса на интернет страницата им, но утре ще ти го дам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1