дайте ми съвет идва море

19.06.05
14:02

във вас ми е надеждата притеснена съм идва море а имам проблеми с тялото значи незнам какво да правя с тези стрии на задника някак си малко да ги залича и с този бюст не стига че е малък ами след раждането се спатъхна защото много отслабнах но да ви кажа че упорито зе занимавам с фитнес моля ви се дайте ми някакви съвети а и още нещо не мога да се преборя с вътрешната част на бедрата немогат и не могат да се стегнат извенете че всичко така ви нахвърлих но съм в паника

19.06.05
17:33

относно стриите не мисля че може да изчезнат напълно. ако добиеш тен ще избледнеят. има някакви масла против стрии, но незнам вършат ли работа. солариум ще свърши работа или прост се печи на слънце.

20.06.05
14:49

за стриите има доста препарати - помагат но малко ...сао леко избледняват. Предлага се и по козметичните салони да се махат стрии със лазер...ако не са много за около 100тина лв ще ги махнат на 100%.
Провери по козметичните салони за тези процедури с лазер.
какво искаш да направиш на бюста че не разбрах ?

20.06.05
15:36

ами да го стегна поне да изглежда по добре визуално незнам дали упражненията с тежест ще помогнат  а пък за големината освен силикон за друго не се сещам а пък не съм много навита

20.06.05
15:38

Мисля говорим за различни неща! Мисля, че жената имаше предвид под стрии тези леки набръчквания по дупето! Прав ли съм, защото по принцип това не се нарича стрии, но много хора така му казват! За тях си мисля че трябва диета (нвд примерно) и да наблягаш на тази част при тренировките! Аз също имах и с повече клек и магарешко ритане (май така му се казваше, или поне така изглежда :D ) успях да стегна тази част от тялото! Вътрешната част на бедрата със сумо тяга мисля че може да се стегне и има по залите едни уреди, дето си разтваряш краката и след това ги свиваш! Само питай в твоята зала дали има такъв уред! Успех!

20.06.05
16:11

ами тези набръчквания за които говориш се нарича целулит а аз имам предвит нацепването на кожата

20.06.05
17:52

[quote author=“milkona”]ами тези набръчквания за които говориш се нарича целулит а аз имам предвит нацепването на кожата

Ъъъ, моя грешка, аз съм ******! Тъй де, как си го получила това там, в смисъл, при мен се получава от претоварване :shock:

20.06.05
17:56

прекалено бързо отслабнах

20.06.05
18:02

Мда, нещо не чета, ти каза че си родила! Ами мисля че упражненията, за които ти писах би трябвало да свършат работа, но не забравяй и останалите части от тялото, за да се получи хармонично! Успех!

БТВ: Виж си и диетата!

20.06.05
19:38

[quote author=“grafa”]относно стриите не мисля че може да изчезнат напълно. ако добиеш тен ще избледнеят. има някакви масла против стрии, но незнам вършат ли работа. солариум ще свърши работа или прост се печи на слънце.

тва беше за раздел изцепки аз като хванах тен стриите започнаха още повече да ми личат, и недеи толкова да се претисняваш нали си маика все пак нормално е след раждането тялото ти да не е “перфектно” а положителната страна е че мъжа ти ще бъде спокоен :):):)

20.06.05
19:40

[quote author=“YODA”]Мисля говорим за различни неща! Мисля, че жената имаше предвид под стрии тези леки набръчквания по дупето! Прав ли съм, защото по принцип това не се нарича стрии, но много хора така му казват! За тях си мисля че трябва диета (нвд примерно) и да наблягаш на тази част при тренировките! Аз също имах и с повече клек и магарешко ритане (май така му се казваше, или поне така изглежда :D ) успях да стегна тази част от тялото! Вътрешната част на бедрата със сумо тяга мисля че може да се стегне и има по залите едни уреди, дето си разтваряш краката и след това ги свиваш! Само питай в твоята зала дали има такъв уред! Успех!

хаха мъжете нямат целулит :)

20.06.05
20:59

Знам братле, ама имах преди доста време нещо подобно отстрани на задните части! Не се бъзикам! Много малко беше и трудно се забелязваше но го имаше! (сега вече го няма)!

21.06.05
13:37

[quote author=”^MaD^”]

Ти ше кажеш, че нямат.....имат, ама може и да не са го забелязали, щото по-принцип на мъжете % мазнини е по-нисък, отколкото на жените....пък ако са им космати краката, съвсем няма да го видят :wink:
Като си стиснеш бедрото (например) и се получава едно вълнисто набръчкване - е честито, имаш целулит, иначе може и да не се вижда.

21.06.05
13:46

При мъжете наистина не се образува целулит. Това е само при жените ;)

21.06.05
17:53

[quote author=“vesi”][quote author=”^MaD^”]

Ти ше кажеш, че нямат.....имат, ама може и да не са го забелязали, щото по-принцип на мъжете % мазнини е по-нисък, отколкото на жените....пък ако са им космати краката, съвсем няма да го видят :wink:
Като си стиснеш бедрото (например) и се получава едно вълнисто набръчкване - е честито, имаш целулит, иначе може и да не се вижда.

Точно за това говоря! Малко е, не е така изразено, но го имаше!

DM

23.06.05
13:28

ААА
Има доста мъже с целулит
стига си измисляхте
аз познавам поне 10 такива
А за стрийте ако се пекат започват още повече да си личат за съжаление,
със тренировка и кремове могат да се премахнат

25.06.05
18:31

[quote author=“kaloiancho”]При мъжете наистина не се образува целулит. Това е само при жените ;)

хайде да не е баш така ;)
лично съм виждала мъж с целулит :)
при това не мъж, който по-лесно се прескача отколкото заобикаля :)
190см около 100 кг с целулит по бедрата и корема (паласките)

стрийте не могат да се премахнат напълно
могат да избледнеят от слънце, солариум и кремове
просто ... веднъж появят ли се край - печелиш ги за цял живот

26.06.05
04:03

фани малко тен4е-ако нямаш де, ще  по замаскира белезите по кожата.относно бедрата и дупето-ти4ане и велосипед[хем приятно хем полезно].относно буста тренираи във фитнеса както можеш и както ти е приятно се някакав ефект ще имаш:)JOKER-като идеш на плажа просто сваляш горништето и си4ки проблеми се решават,никои няма да гледа дали имаш стрии или пък ти е пухкаво дупето:)

30.06.05
21:35

благодаря ви за съветите това последното за горнището ми хареса явно колкото и да ми се иска да се боря със стриите досега не съм чула за някакви обнадеждаващи резултати но пък лесно няма да се откажа ще продължавам аз съм тъпа и упорита е по добре е от само “тъпа” аз усилено тренирам фитнес много наблягам на задния образ наистина съм постигнала доста добри резултати изглеждам доста по добре от преди да родя е аз нали си се харесвам и ще продължавам в същия дух

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1