разлика в бицепсите

21.06.05
14:56

здравеите. тренирам от 1година но сега като доиде лятото и като се поогледах имам разлика между бицепсите на едната и другата рака които са добре забелижими. Някои може ли да ми каже как мога да ги поизравня малко ??

10x предварително

21.06.05
15:01

Ей тука писах вече :wink:

21.06.05
15:02

нормално е да имаш разлика. примен цялата лява част беше 1 см. по малка (ръце и крака :) ).сега при бицепсите ми има 0,5см. разлика и пак левия изглежда по малък. единственото за което се сещам е да разредиш тренировките за по-големия бицепс и да тренираш по яко по-малкия, като внимаваш да не го претовариш. така ще имаш времен застой в растежа на ръцете, но ако толоко те притесниява. не забравяй че и трицепса играе роля в обема на ръката.

21.06.05
15:38

Насочи се за момента към тренировка с дъмбели,като първо започваш с по-малкия бицепс.При дъмбелите няма как да се вкара по-силната ръка,докато при щангите това е възможно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1