Протеинови вафли

27.05.04
23:35

Интересуват ме тези т.нар. протеинови вафли “bars” или както там им казват. Студент съм и когато съм на лекции нямам как да се храня пълноценно. Събират ми се 5-6 часа между храненето преди лекции и след като се прибера. Мислех си , че ще е практично в тези условия да имам с мен по една такава вафла. Интересува ме дали са качествени , някакви цени , грамаж , % на протеиново съдържание + ако има разни добавки какви са и тн. За мене тва сякаш е решението , понеже в 5-10 мин пауза между лекции друго няма как...

ПС- Тая тема не бях сигурен тук ли да я пусна или в “Хранене”
Ако не е на място преместете я.

29.05.04
21:41

Probvai da si burkash protein v butilka. Az naposleduk si burkam zaedno s proteina /kum 30-40 gr chist/ i gris. Tova sa kompleksni vuglehidrati, lesno se priemat /moje da se pie/, ima sudurjanie kato na oveseni qdki…vse edno piesh techni oveseni qdki :D Ponqkoga go qm tova i za zakuska kato nqmam vreme da chakam da mi se nakisnat qdkite…Ako nqkoi ima drugi idei za lesno prenosimi i kachestveni zamestiteli na hraneniqta prez denq neka da pishe tuka, shte se radvam da obmenq opit s nqkoi :P

29.05.04
21:49

Az ne poznavam produktite na mnogo firmi. Musashi imat takiva vafli i izglejdat perfektno. Sus sigurnost sa ka4estveni, no cenite sa visoki4ki. Imat okolo 6 vida s mnogo dobri pokazateli na protein i dr. Ako te interesuva 6te ti napi6a kakvo sudurja vsiaka. Cenite sa okolo 3 lv za 1 vafla. (okolo 100gr sa) Osven vafli predlagat i proteinovi napitki. Ne e kato 6eik s mliako, a kato sok ot portokal, malina i dr. 500ml struvat 4lv. Ako te interesuva v pove4e podrobnosti pi6e.

30.05.04
12:34

spored men tova ne e oferta…vafli4kite sa nqkakvi razglezeni de4ica….da dadesh 3-6lv za nqkva vafli4ak v koqto ima tam malko protein ili 5 gr creatine….izliza ti blizo 10 pyti po evitno da go piesh na dobavka
a vtvoq sluchai bih te preporychal obiknoveni vafli ili shokolad ili snickers…pak shte ti dade kaloriite i energiqta i shte e i po evtino….

30.05.04
15:11

ima oferta da si kupuvash iadki, fustuci, bademi…kakvoto obichash i da si burkash otdelno proteina v edna butilka…tova ti dava super pulnozenno hranene na krak! :D

30.05.04
15:12

E nali uj mu triabvalo protein… Zatova pita. Osven tova 6okolada ne e nai-dobria vuglehidrat, koito moje6 da prieme6.

30.05.04
15:44

E tova qsno obache po-evtino ot proteina na prah nqma da nameri…

30.05.04
17:44

Samo che vuprosa ne e tolkova za evtino ili za skupo v sluchaq ami za praktichno, zashtoto v kraina smetka ne e oferta choveka da si nosi mixera i da si burka sheikovete osobeno kogato e na rabota i nqma vreme da se oburne daje. Oshte po-malka oferta e da si burka proteina ot sutrinta i da go izpie v ranniq sledobqd naprimer, zashtoto nqma da vi opisvam na kakvo shte e stanal:) Zatova vaflite sa umesten variant, a kato cena ne moje da se kaje che sa tolkova skupi osobeno kato se vzemat v predvid cenite na edinichnite dozi protein na gorespomenatite firmi.

30.05.04
17:48

Аз така или иначе тея 2-3 кинта ше ги дам за тва хранене... Не е проблема тва. Проблема е липсата на време - за 5 минути не мога да ходя се храня сериозно. Некви сникърси и тн не ми вършат работа. Ако с прости въглехидрати ше се храня  :?  няма файда. По-интересно ми беше дали тея вафлички са качествени... в смисъл бях гледал някви дето бяха 100 гр. мисля с 25% протеин в тях. 25 грама протеинче си е идеално. Ако и креатинче има още по-добре.  :)
Ще проуча тея неща аз.

30.05.04
18:31

Eto az 6te ti napi6a na musashi.
:arrow:  Muscle slice fruit & nut: 30g protein(92% s dobavka ot o6te niakoi aminokiselini) 50gr vuglehidrati ot su6eni plodove, med, kokosov oreh i dr. Ima samo 5gr maznini. Struva 4 lv. 110gr. 12 broia sa 48lv.
:arrow: P40- 40gr protein+o6te 100 ne6ta…-1 br. (90gr)  e 6 lv. 12 sa 72 lv.
:arrow: Creatin bar- 2gr kreatin, 14.5 gr protein, 38gr vuglehidrati i dr.-1broi e 3lv (65gr) 12 broia sa 36 lv.
:arrow: Growling dog bar- Creatin, Atf, Arginin, Glycine, Methinine, o6te aminokiselini i 14gr protein. Niama maznini 1broi e 3 lv. (65gr) 1 kutia ot 12 e 36 lv.
:arrow: Amino gold slice-6.4gr. hidrolizirani aminokiselini + vuglehidrati
Tuk lipsvat proteina, no stava za podhranvane na muskulite. 1broi e 3.50lv (95gr) Kutiata ot 14 e 49 lv.
Ako ne6to te interesuva pitai i 6te ti dam pulnata informacia

30.05.04
19:57

teq ot musashi sa po primera 1 duvka struva 5 stinki,no ako si kupi6 2-e za 15 polu4ava6 edna bezplatno,zakvo vuob6te gi davat cenite na kutiite?

30.05.04
20:32

Da be verno, prav si. :lol:  Ne se biah zagledal, 4e struvat ednakvo… Moje bi za da ni nameknat, 4e ne zaslujavame nikakvo namalenie, 4e koi sme nie vuob6te… :wink:

Mr. Muskul това мнение беше напълно безполезно, с една дума Спам.

31.05.04
13:58

ami pi4 6to ne qde6 qdki,100 gr. fustuci sa 0.40 lv. a imat 25 gr. protein v tqh, nqma smisul da dava6 po 3-4 lv. za vafli4ki na Musashi kato za tolkova pari moje6 da se naqde6 dobre s istinska hrana

31.05.04
18:25

[quote author=“CyPher”]ami pi4 6to ne qde6 qdki,100 gr. fustuci sa 0.40 lv. a imat 25 gr. protein v tqh, nqma smisul da dava6 po 3-4 lv. za vafli4ki na Musashi kato za tolkova pari moje6 da se naqde6 dobre s istinska hrana

И тва е оферта като се замисля  :?  Благодаря за идеята  :wink:

31.05.04
21:28

Ami mazninite? Osven tova fustucite biaha ne6to vredni dokolkoto znam Po dobre le6nici.

31.05.04
22:53

фастъците са вредни колкото са вредни марулите :)
друг е въпроса, че не сам им супер фен...
Абе пич кво му мислиш толкова 1 кофичка кисело млЕко, 1 банан и една шепа ядки ще ги схрускаш за 5 мин. Друг е въпроса, ако не те мързи толкова да си носиш от вкъщи храна, сандвичи и тем подобни закуски. А това, че протеиновия шейк ставал на гъз като престои не е много вярно :) Аз сам ходил на лекции с шейк, плод и джобове пълни с амино и ядки и ме болеше фара :)

31.05.04
22:58

Abe i Nutrim sa pusnali takiva vafli4ki neposleduk gi reklamirat no neznam kvi pari im iskat i dali si zaslujava. Ina4e i az sum mislil za tiya vurtelejki no kato vidyan cifrite entusiyazma mi ohladnya. Predpolagam4e bulgarskite shte sa po izgodni, fatkata e 4e dosega ne sum gi vijdal v prodajba.

31.05.04
23:17

Dobre gotcha. Ostava 1 problem. Predstavi si kak 6te go gledat s kofi4ka kiselo mliako pod mi6nica. Xax napravo ne mi se misli. Na lekciite kude 6te go durji? 6te stane kato i az neznam kakvo. Posle…nali 6te mu triabva lucija. Abe neznam. Qdki moje naistina, dobra ideia.

31.05.04
23:30

Абе как под мишница бе момче да не сам АЛТАВ хахаха :)
Сак и вътре ръгаш сичко. Киселото мляко го разклащаш и си го пиеш.
Ей има си цака и трикове за сичко. Като си назор кво ли не измисляш :)

31.05.04
23:40

Ima6 pravo. :D Suglasih se. :P

31.05.04
23:52

Е чак толко... малко много ше ми стане багажа ;) По принцип на лекции отивам с 4 листа и химикал (по възможност)  :lol:
Преди си земах леблебийка за училище... ама мноо малко пъти щото ми я изяждоха гадните манияци  :)

01.06.04
13:37

nai dobre si nosi prazno shishe 0.5L ot min. voda i v nego 33gr protein
po vreme na po4ivkata otivash do kenefa pylnish voda tryskash i piesh

EM

01.06.04
21:24

spored men vanisher e prav.Zimai si obiknoveni vafli.Znachi az kat sam na uchilishte i az nqmam vreme taka da qm kato teb.Znachi vsqko mejduchasie nie imame 5 mejduchasiq na den qzqjdam po edna fafla Troq mnogo sa hubavi.Taka davam po 1 lv. tochno na den ot kolko 3 lv. E da onaz vafla za 3 lv. ima poveche proteini tam i gluposti no i tez 5 mi stigat da ti kaja dokato sam na daskalo.

EM

01.06.04
21:26

beastie tova s leblebliqta pri men e sashtata rabota.Znachi az si zimam qtkata SOQ koeto e 100 g paketcheto i sadarja 43 gr- maznini , 23 - beztachini i 24 gr. - vaglehidrati v ednoto paketche. 30 st. e no v daskalo seki Dai malko dai malko i nemoga da im otkazvam i taka svarshva mnogo barzo.

01.06.04
22:32

Abe az sum si nosil riba i oriz v kutiq nagotveni i sum gi ql v kenefa na rabota, samo i samo da si nabvq proteina i vuglehidratite! Ako si reshil nishto ne moje da te spre! :D Drugata oferta e proteina v shishe sus qdki da go vkarvash…Drugoto koeto sum pravil e sandvichi- s pileshki gurdi ili riba, 2 hlebcheta vutre sus po 100 gr. meso, tova e super za 1 qdene.Uspeh

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1