Направа на домашен фитнес?

Здравейте. Не знам дали е точният раздел,ама ще питам тук.
Ще си правя домашен фитнес. Ама с баща ми се чудим каква да е настилката. Бетон ли, плочки ли?
Ако може да предложите нещо, ако може да не е много скъпо, ще съм благодарен :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.11.11 17:12.

16.11.11
17:10

Плочките ще станат на сол. Бетон и от горе гумени настилки.

17.11.11
14:49

Петко ако има предвид професионалните гумени (винилови) спортни настилки, то те са доста скъпи. Бетон + балатум отгоре, може и ламиниран паркет.

17.11.11
14:52

Бетон + гумени стърготини разтворени в безнин и нанесени като последващо покритие. Бетона да е смесен с някакво лепило и да не е от най-евтините боклуци.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.11.11 10:13.

17.11.11
14:55

казано от Мак Сим на 17.11.11, 14:52:

Бетон + гумени стърготини разтворени в безнин и нанесени като последващо покритие. Бетон да е смесен с някакво лепило и да не е от най-евтините боклуци.

Мдаа, дето са казали хората - Не питай старило, а питай патило! :D

17.11.11
15:12

казано от FaceOff на 17.11.11, 14:55:

Бетон + гумени стърготини разтворени в безнин и нанесени като последващо покритие. Бетон да е смесен с някакво лепило и да не е от най-евтините боклуци.

Мдаа, дето са казали хората - Не питай старило, а питай патило! :D

а най-вече безпарично патило :D

18.11.11
22:55

Бетон и ако е навън, направи му лек наклон, колкото да се оттича водата когато вали и през зимата, за да не се изрони. Също така дебелината на бетона да не е по-малка от 8 - 10 см, за да не го спукаш, когато пускаш щанга или дъмбел малко по-отвисоко.

Бетон + гумени стърготини разтворени в безнин и нанесени като последващо покритие. Бетона да е смесен с някакво лепило и да не е от най-евтините боклуци.

Колега какви са тия стърготини разтопени с бензин? Как ще стане гладка повърхността?

04.12.11
13:23

казано от Радко Станоев на 01.12.11, 20:35:

Колега какви са тия стърготини разтопени с бензин? Как ще стане гладка повърхността?

Гледам, че МакСим не ти отговаря, та .. Гумените стърготини са отпадъчен продукт при регенерата на автомобилни гуми, питай по гумаджийниците, поне ще ти кажат от къде да си намериш. Като ги сложиш в бензин той ги разтопява, и става гъста и еластична смес, с която е доста удачно да намажеш пода на ‘фитнеса’ .

14.12.11
20:21

Аз имам готови тежести от цимент, мога ли сега да ги намажа с такава смес от  гумени стърготини + лепило? Какво лепило да използвам?

15.12.11
14:49

казано от Ghost4o на 14.12.11, 20:21:

Аз имам готови тежести от цимент, мога ли сега да ги намажа с такава смес от  гумени стърготини + лепило? Какво лепило да използвам?

И да ги намажеш файдата ще е малка ако те нямат армировка вътре.
Лепилото е дбре да се използва за самата смес при направата им, препоръчвам ти СМ 11 на Церезит, а специално ако ще си правиш тежести - намери си стружки и сложи смело от тях ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.12.11 15:02.

17.12.11
19:02

казано от Валери Христов на 16.11.11, 17:09:

Здравейте. Не знам дали е точният раздел,ама ще питам тук.
Ще си правя домашен фитнес. Ама с баща ми се чудим каква да е настилката. Бетон ли, плочки ли?
Ако може да предложите нещо, ако може да не е много скъпо, ще съм благодарен :)

Шперплат + балатум

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1