20.06.05
19:17
моля ви хора възникна малък спор според вас продуктите на биогейм струват ли си ?
20.06.05
19:27
неееееееееееееееее !!!!!!! боклуци !!!!!! при тва и скъпи !!!!!! само аминото им съм чувал че си струва :lol:
пробвал ли си ги ????
аз сега пия суроватъчен на Биогейм и съм много доволен.
Сега съм си купил ПРО 80 и кат го свърша пак ще пиша.
Aз също зимам суроватъчен протеин на Биогейм и съм доволен.Не виждам к’во и е лошото на компанията.
20.06.05
23:13
Пробвал съм почти всичко на Биогейм, определено имат ефект, единственото което не ми харесва е, че много трудно се разтварят
20.06.05
23:20
от Aminostrong-a доста хора са доволни и от 2-3 от протеините им,аз съм пил Pro 80 и не бях недоволен :) а за разтварянето...ако има ефект и на бучки бих го ял
20.06.05
23:24
повече залагат на вкуса биогейм,доколкото гледам,
Пил сам :
супермасс 2000
супермас 2100
про 85
креатин
л-карнитин
от всичко това нямам положителни впечатления,Л-карнтина няма никакво действие,единствено супермасс 2100 ми действаше по-добре:)
Една приятелка с 1 опаковка Л-Карнитин и 2 пъти сдемично по1 час кардио ( без никакъв хранителен режим) свали 3кг
И така 2 пъти по 3 кг съответно с 2 опаковки.
Л-карнитина им наистина мисля че не работи. Иначе другите неща са ок :) - лично мнение
21.06.05
06:21
[quote author=“SkA7er”]повече залагат на вкуса биогейм,доколкото гледам,
Пил сам :
супермасс 2000
супермас 2100
про 85
креатин
л-карнитин
от всичко това нямам положителни впечатления,Л-карнтина няма никакво действие,единствено супермасс 2100 ми действаше по-добре:)
а с тия протеини креатини и гейнъри пробвал ли си да ядеш че да има ефект ?
Лично впечатление имам от про85 и мисля че е не лош протеин, сега малко е скъпичък като за БГ протеин. Но става..
21.06.05
07:42
[quote author=“SkA7er”]повече залагат на вкуса биогейм,доколкото гледам,
Пил сам :
супермасс 2000
супермас 2100
про 85
креатин
л-карнитин
точно и аз за тва говоря :D креатина им е уж мн фален ама имаше една тема за техния креатин дет уби рибата :wink: а геинерите им са адски скъпи кво е тва 500 грама за 8 лева :shock: то на нутрим са им толкова кат цена голяма част от протеините ... :P много да скъпи мен тва ме ... кара да не си ги купувам :D
21.06.05
10:34
честно казано аз съм пил доста продукти на Биогейм , но само колкото да ги опитам .Пил съм:
суроватъчния им протеин
про 85
про 80
Зонес - гейнъра им
Л-карнитин
витамините и минералите им
фет бърнара им
Млечния протеин
Друго не съм пил.Впечатленията са ми следните.Про 85 и про 80 стават , макар че са много скъпи , за мене , реалната им цена е 20-22 лева на кило , не повече.Гейнъра им става ,уж на 100 гр има 5 гр креатин , 23 гр суровтъчен , 4-5 грсвободни аминокисилини-...бе става , за 39 лева 3 кг е добре , макар че реалната му цена е 20 лева.
От витамините и минералите съм им доволен , като че ли през периодав който ги пиех не се разболявах , имах тонус , апетит....
Млечния им протеин куца , не е хубав , с една дума - боклук , при това е доста скъп за млечен протеин.Фет бърнара и Л-карнитина им ...бе докато ги пиех бях на диета и си свалях мазнините , ма колкото свалих с карнитина и бърнара им , толкова свалих и без тях , т.е. май не действат, за разлика от карнитина на Нутрим и JK.
Креаина им не е хубав , който от залата ми да го е пил , не е оставал доволен , просто е скъп , и вие кой бихте предпочели , на Биогейм за 39 лева 500 гр или на Биотеч за 35 лева килото? :idea:
по-здрави
пил съм само супермасс 2100,добре ми подейства,плюс че не спазвах никакъв хранителен режим,бях си взел и една кофична суроватъчен,ама лоша партида ли учлучих,не знам,ама на качамак биеше и го изхвърлих :twisted: за цените нямам думи,ще догонят мусши така като са тръгнали
21.06.05
12:56
[quote author=“snEjk0”][quote author=“SkA7er”]повече залагат на вкуса биогейм,доколкото гледам,
Пил сам :
супермасс 2000
супермас 2100
про 85
креатин
л-карнитин
а с тия протеини креатини и гейнъри пробвал ли си да ядеш че да има ефект ?
бате,аз колко ям ти ми небери грижа,аз за 1 ден сигурно ям колкото теб за 1 седмица!
21.06.05
13:45
Аз до ся сам пил СуперМасс 2100 на БиоГаме и сам мн доволен.
(Все пак 1 “препарат” не действа по един и сащи начин на всички. При някой ще има мн добар ефект, при други не чак толкова.То тва си е естествено.)
21.06.05
16:54
И аз от протеините на биогейм съм по-доволен отколкото тези на нутрим.Въпрос на карантия :)Аминото 3800 на биогейм е много добро но не излиза на сметка,за съжаление.
21.06.05
17:51
Глутамина им става ли за нещо?
21.06.05
18:19
мен ме интересува дали някой е пил на биогейм Creatin Protein 84% суровъчен и glutamine за да разбера дали е на сметка да си ги купя или да търся на нутриум
21.06.05
19:00
[quote author=“Crusial_Balistix”]Глутамина им става ли за нещо?
Глутамина им е екстра.Но си е “пачка” ,както всичкия глутамин на света.Затова аз пия по 5 гр. с креатина и гейнъра веднага след трен,а след 10-на минути пия и амино.Обема на тренировката ми не е голям,и затова тези 5 гр. са ми достаъчни за анаболен тласък!Преди лягане не пия никакви добавки, а 2 кисели млека !