01.12.11
00:43
Здравейте,
Удачен ли е този подбор и тази фирма добавки Scitec Nutrition
100% Whey - 2350 gr.
Nutrition BCAA Xpress - 700гр.
G-BOMB 500 gr.
Обща цена на стака 170 лева
Протеина смятам да взимам дози 2 дози по 30 грама една сутрин и една след тренировка,БЦАА и G-Bomb по 14 грама като ги разделям по на 2 дози по 7 грама преди и след тренировка.За вечер преди лягане съм предвидил извара.
Целта ми е изчистване на мазнините в момента съм 80 кг на 176 см.Искам да съм между 75-77 кг като тези килограми са предвидими за лятото .Тренирам от 2008 досега само с едно сериозно прекъсване лятото на 2010 за 4 месеца.Иначе общия ми стаж е над 5 години.
01.12.11
10:01
аз пия от бца-то овкусени ябълка и съм доста доволен по 15гр преди и 15 след тренировка
01.12.11
15:40
Scitec е по-скоро “бюджетна марка” т.е. прибягваш до нея в случай, че парите са голям проблем.
За цените на изброените от теб продукти обаче, ще си купиш къде-къде по-качествени продукти.
Ето моите предложения:
Scitec 100% Whey заменяш с Pure Nutrition 100% Pure Whey или Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Scitec BCAA X-Press заменяш с Pure Nutrition BCAA Blast или Scivation Xtend
Scitec G-Bomb заменяш с Pure Nutrition 100% Pure Glutamine или Syntrax Superglu
Същите цени за същите дози, но с по-добро качество. :)
Иначе стака от протеин, глутамин и бцаа е супер!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.12.11 15:41.
01.12.11
16:55
казано от Тихомир Велев на 01.12.11, 15:40:
Scitec е по-скоро “бюджетна марка” т.е. прибягваш до нея в случай, че парите са голям проблем.
За цените на изброените от теб продукти обаче, ще си купиш къде-къде по-качествени продукти.
Ето моите предложения:
Scitec 100% Whey заменяш с Pure Nutrition 100% Pure Whey или Optimum Nutrition 100% Whey Gold StandardScitec BCAA X-Press заменяш с Pure Nutrition BCAA Blast или Scivation Xtend
Scitec G-Bomb заменяш с Pure Nutrition 100% Pure Glutamine или Syntrax Superglu
Същите цени за същите дози, но с по-добро качество. :)
Иначе стака от протеин, глутамин и бцаа е супер!
А колко по-качествени смяташ, че са PURE NUTRITION (без заяждане, от чисто любопитство, от рисърч разбирам, че са нова марка), или след лого-вете ще разберем ? :)(пак без заяждане)
01.12.11
17:10
В момента карам на скромно стакче от гореспоменатите протеин и глутамин на Pure, придружени от креатин на Gaspari. Първите две вече са на привършване и с ръка на сърцето мога да кажа, че възстановяването ми се подобри осезаемо, което особено се забелязва във фазите от хранителния ми режим, в които не си дояждам. Не вярвам само креатина да поема заслугите за това.
Отделно мисля, че вече се посъбраха доста хора, които са останали напълно доволни от продуктите им.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.12.11 17:11.
01.12.11
17:20
казано от Тихомир Велев на 01.12.11, 17:10:
В момента карам на скромно стакче от гореспоменатите протеин и глутамин на Pure, придружени от креатин на Gaspari. Първите две вече са на привършване и с ръка на сърцето мога да кажа, че възстановяването ми се подобри осезаемо, което особено се забелязва във фазите от хранителния ми режим, в които не си дояждам. Не вярвам само креатина да поема заслугите за това.
Отделно мисля, че вече се посъбраха доста хора, които са останали напълно доволни от продуктите им.
Подобни логове (ако имеше предвид логовете, като източник на информация) според мен не винаги могат да бъдат сериозен източник на информация. Но както и да е, преди да пробвам не е редно, а пък и не мога да изказвам каквото и да било мнение.
Мисля да пробвам BLACK FIRE, от любопитство и тогава ще говорим.
И понеже съм пила продукти на SCITEC(не посочените от автора на темата) мога да изкажа мнение - не съм разочарована от продуктите, които съм пробвала. Останах доволна.
01.12.11
19:10
казано от Mon coeur на 01.12.11, 17:20:
И понеже съм пила продукти на SCITEC(не посочените от автора на темата) мога да изкажа мнение - не съм разочарована от продуктите, които съм пробвала. Останах доволна.
Е аз пробвах една широка гама от Scitec и съм меко казано недоволен. Базата ми за сравнение е огромна и я попълвам от 2003 г., че може и по-рано. Миналата година горе-долу по това време си взех доста по-голям стак /от този в темата/ на Scitec и до момента ме е яд и то не заради парите, а заради това, че си прецаках плановете, купувайки прехвалени добавки. Да не говорим, че първия Атак, който пробвах нямаше нищо общо с този, който купих след това, при Креабомб чувствително бяха увеличили монохидрата /което ми такова таковата, защото задържам вода/. Освен горните в периода на чистене ползвах Super natural и Nitro-x, възстановяването беше, като от Amino 5600, демек пълен майтап. Може и да имат продукти, които стават, но аз още не съм попадал на тях, а най-вероятно няма и да попадна, защото с тази марка приключих поради ред причини.
Днес поръчах Pure Nutrition Kre-Alkalyn и, като си довърша предния експеримент, ще ги почна тях самостоятелно. Не съм резервиран, нямам и свръхестествени очаквания. Спрях се на този продукт, защото е патент и имам опит със същия продукт, но на друга по-утвърдена фирма и, ще има съпоставка между двата.
Само да вметна, че не храня никого ей така за спорта, а всичко е базирано на собствен опит и никога не изказвам ей така мнение.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.12.11 19:12.
01.12.11
19:21
Както казах, не съм пробвала посочените продукти, не съм изпробвала много техни продукти , но да кажем предпочитам техния Alpha Burn пред Yohimbine HCL/Bark на която и да е друга фирма(с изкл. на MAN, защото все още не съм го пробвала).
И така. Пък и моята мисъл беше насочена към друго нещо.
Мнението беше редактирано от Мила на 01.12.11 19:56.
казано от head_hunter на 01.12.11, 19:10:
Днес поръчах Pure Nutrition Kre-Alkalyn и, като си довърша предния експеримент, ще ги почна тях самостоятелно. Не съм резервиран, нямам и свръхестествени очаквания.
Щом те влече.... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 01.12.11 19:49.
01.12.11
19:54
казано от Valdis на 01.12.11, 19:48:
Днес поръчах Pure Nutrition Kre-Alkalyn и, като си довърша предния експеримент, ще ги почна тях самостоятелно. Не съм резервиран, нямам и свръхестествени очаквания.
Щом те влече.... :D :D :D
Какво имаш в предвид? (wasntme)
Дори да изключим всичките ми предубеждения относно въпросната марка, ако погледнем реално цената на кре-алкалина на Нау, заедно с цената за доставка от щатите идва по-евтино от цената на въпросната добавка дори когато извадим отстъпката, която ползваш. От кре-алкалина на EFX бях много доволен особено като се вземе предвид цената от 26$ с доставката за 240 капсули.
02.12.11
11:58
казано от Mon coeur на 01.12.11, 19:21:
Както казах, не съм пробвала посочените продукти, не съм изпробвала много техни продукти , но да кажем предпочитам техния Alpha Burn пред Yohimbine HCL/Bark на която и да е друга фирма(с изкл. на MAN, защото все още не съм го пробвала).
И така. Пък и моята мисъл беше насочена към друго нещо.
Alpha burn вече не се произвежда
02.12.11
12:00
Е аз пробвах една широка гама от Scitec и съм меко казано недоволен. Базата ми за сравнение е огромна и я попълвам от 2003 г., че може и по-рано. Миналата година горе-долу по това време си взех доста по-голям стак /от този в темата/ на Scitec и до момента ме е яд и то не заради парите, а заради това, че си прецаках плановете, купувайки прехвалени добавки. Да не говорим, че първия Атак, който пробвах нямаше нищо общо с този, който купих след това, при Креабомб чувствително бяха увеличили монохидрата /което ми такова таковата, защото задържам вода/. Освен горните в периода на чистене ползвах Super natural и Nitro-x, възстановяването беше, като от Amino 5600, демек пълен майтап. Може и да имат продукти, които стават, но аз още не съм попадал на тях, а най-вероятно няма и да попадна, защото с тази марка приключих поради ред причини.
Днес поръчах Pure Nutrition Kre-Alkalyn и, като си довърша предния експеримент, ще ги почна тях самостоятелно. Не съм резервиран, нямам и свръхестествени очаквания. Спрях се на този продукт, защото е патент и имам опит със същия продукт, но на друга по-утвърдена фирма и, ще има съпоставка между двата.Само да вметна, че не храня никого ей така за спорта, а всичко е базирано на собствен опит и никога не изказвам ей така мнение.
Head опитай big bang на капсули, това е един от продуктите им, който си заслужава.
П.С. не съм фен на марката, пробвал съм доста от продуктите им преди.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.12.11 12:25.
02.12.11
13:08
казано от Румен Кръстев на 02.12.11, 11:58:
казано от Mon coeur на 01.12.11, 19:21:
И така. Пък и моята мисъл беше насочена към друго нещо.Alpha burn вече не се произвежда
Знам, за съжаление.