Фитнес зали в Борово / Красно село

04.10.06
18:17

Преместих се в София преди 2 седмици и си търся зала в този район може ли да ми помогнете ?  :)

Ми зала има в 20та поликлиника,за 2.50 не е зле обстановката,чисто,спокоино с що-годе всичко, от което се нуждаеш.Някои упражнения са малко прецакани,като раменната преса, където лоста е къс (от 10кг),а не от дългите като за гърди и лесно се обръща при слагане на кг и т.н. ама се търпи,по-скоро проблем за теб може да се окаже вечно празната зала..Друг фитнес (моя) е по-надолу, по посока Белите брези,за него трябва да се отбиеш 50-100м вдясно от Доиран,”Флаис” се казва фитнеса,3лв тренировката,има всичко,хора пак има,климатик също,проблемът е, че залата е малка и кат се съберат 10 човека и вече почва голямото чакане и т.н.,но е подходящите часове може да направиш идеална тренировка.За повече инфо ми прати ЛС да ти дам по-точен адрес..

06.10.06
09:35

фитнес “ЕГО”
На ул”Хайдушка поляна” 6.
300 кв само залата и има всичко, което ти трябва.
цъкни на линка в подписа ми за да видиш какво има.

04.12.11
18:31

Какво мислите за Инерджи Фитнес Център в Борово? Моето впечатление е че базата е добра, но мениджмънта куца.

МК

10.03.12
17:59

Има една зала на България и Околовръстното - Пулс се казва. Чисто нова е и всички уреди са лъскави и недокоснати (засега...). Иначе го водят клуб и е само за членове, но все още ги набират, така че дерзайте. Имат и спа и басейн и масажи, че даже и някакво суши (не съм ходил още но вечер изнасят по едно плато за проба и е вкусно).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1