21.06.05
15:22
Здраравеите имам един вапрос. На 18 г. съм 179/64 започнах цикал с бионанабол. Цикалат е 4 седмици по 10 мг. какъв ефект ще има колко горе-долу кг ще кача?? Мерси предварително!!!
21.06.05
17:31
Ми не съм много компетентен по темата , ма май не се казва бионанабол и май се зима на пирамида и твоят начин е неправилен... :shock: .Дай малко инфо за себе си , стаж в залата и кажи кой ти я изготви тази програма за бионанабол-а :shock: .
не е задължително да е на пирамида. обаче зимаш малко иа за кратко време. аз бих ти препоръчал по 15мг. дневно за 6-8 седмици. при 15мг. дневно и при първи цикъл можесх да качиш 1-1,5 кг. седмично. при 10мг. 3-4 кг максимум според мен. но всичко е много относително.
Какви килограми си в момента? Колко ти е стажа в залата? Храниш ли се правилно, в смисъл каква ти е диетата? Първи цикъл ли ти е?
БТВ: пише се бионабол! 90 % от хората го бъркат!
http://www.bb-team.org/stuff/000117.php - прочети тук за него допълнително!
Всичко което ти напишат тук е относително, и от 100 мнения, може 101вото да е за теб валидно!
Имам познат който от 5 мг био изперква и троши щанги, имам и такъв който зоби по 2,5 грама на ден, ГРАМА и не мърда!
Ако обърнеш внимание на последния пример, ще спреш ли зоба, или ще увеличиш дозата? Отговори ми на този въпрос!
Не искам други мнения, искам от автора на темата!!!!!! :P
21.06.05
22:00
2.5 грама на ден...баа маму :shock: ...
“Питона” ми мислиа нито да спирам зоба нито да го овеличавам. Ще побвам пък каквото стане поне по нататак ще знам тялото ми как реагира и ще си изготвия сам цикала :roll: ! А за другите вапроси тежа 64 кг. и съм 179 см. Амбициаята ми бе6е да кача поне 10 кг ама маи ниама да е вазможно поне според вашите мнения! Чао за са