Kre-alkalyn И Gluta-lyn Sci-fit , кога и по колко ?

05.12.11
18:09

Здравейте , сдобих се с тези 2 препарата по 120 таблетки  . На креатина пише 2 таблетки един или два пъти на ден да се приема , на глутамина също . Тъй като съм привърженик на по малките дози мисля да взимам по 3 на ден ... така ще ми стигнат за 40дни , освен това пия Екстенд 1-2 дози на ден , Протеин голд стандарт и Гейнър сириъс мас , като последните 3 са до средата  горе долу . Въпроса е кога да вместя таблетките . За креатина мисля така : една таблетка сутрин , една преди и една след тренировка ( или 2 преди и безследтренировка ) . За глутамина не съм сигурен понеже и екстенда и голд стандарта имат глутамин , мисля след тренировка и преди лягане  , но не съм решил по колко таблетки . 186см/83кг 10%бф.  приемам всякакви предложения , благодаря предварително :)

05.12.11
22:01

Според мен трябва да пиеш креатина преди трен и след,за глутамина същото.Ам това е само мое мнение изчакай и мненията на другите колеги.Поздрави.

Мнението беше редактирано от Пламака на 05.12.11 22:02.

Креатина преди и след,глутамина след и преди лягане. :) Поне аз така бих направил.

05.12.11
22:28

С тези дози, изобщо няма да усетиш креатина. Дозата, която се препоръчва е 3гр дневно, а от лични впечатления и от доста прочетени впечатления на хора, които ползват кре-алкалин, добре работеща доза е 5-6гр. дневно. Ама щом имаш собствено виждане над нещата, спокойно можеш да си го пиеш както прецениш.

06.12.11
12:01

И аз четох ревюта и виждам че заради ниската му цена хората го пият в по-големи количества , но на мен добре ми действат и малки дози от креатиновите продукти затова смятам че ако го взимам според препоръчаната доза няма да остана разочарован . Тъй като е ограничено количество , няма как да взема още , смятам че ще има по-добър ефект да го пия малко по дълго време за сметка на дозата ... тези неща искат време :) Ако наистина 1 гр. се равнява на 10 монохидрат , с 3 таблетки все едно пие 20гр монохидрат на ден , което е доста добре.

13.12.11
22:03

Да не пускам нова тема , на коя фирма бихте ми препоръчали кре-алкалин , като цена-качество то попринцип нали се води патентована формула ама все пак с какви наблюдения сте останали ?

13.12.11
22:50

казано от Силвестър  Димитров на 13.12.11, 22:03:

Да не пускам нова тема , на коя фирма бихте ми препоръчали кре-алкалин , като цена-качество то попринцип нали се води патентована формула ама все пак с какви наблюдения сте останали ?

По принцип не би трябвало да има значение кой е производителя, патента е на EFX, лично съм пил техния кре-алкалин и го усетих много добре в доза от 6гр.

13.12.11
23:17

Предполагам че препоръчителната доза от 3 грама също ще я усетя , защото нямам никакъв опит с тези добавки в момента съм втора седмица на бета аланин и ми препоръчаха да го комбинирам с кре-алкалин и ми казаха само хубави резултати да очаквам , пък ще видим какво ще стане .

14.12.11
15:44

Още един въпрос , какъв да ми е приема , защото много често на ден правя двуразови тренировки ?

19.12.11
03:19

вече съм на около 1/3 от шишенцата ... горещо ги препоръчвам , дози от по 2грама на ден ми дадоха резултати които не съм получавал от 10гр. Джак3д . Пиша този коментар в случай че някой търси информация и попадне на темата ... да споделя страхотните си впечатления .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1