22.06.05
10:14
Ае от всеки чувам различни неща и не само чувам .... чета ей тука из форума някви се изказват с 100000 мнения отностно Аминокиселините плс дайте ми компетентно мнение “За какво служат и за какво се пият Аминокиселините..?
22.06.05
10:26
аз знам,че помагат за въстановяването на мускулите...пък и бях чел някъде че градивния материал на мускулите са белтъци и АМИНОКИСЕЛИНИ.
само от тях не, но ако хапваш ше стане работата :D .абе те помагат за качването, но не очакваи фрапиращи резултати.
Значи ако хапвам добре може да кача и ММ ... Мерси , а бихте ли ми казали какво да хапвам и да пийвам най - много ... (к’ви зеленчуци и т.н.)
22.06.05
10:51
:)
Градивният марериал на белтъците(протеините) са аминокиселини. Вериги аминокиселини.
Сега вече предполагам е ясно кое какво е и за къде е.
Разликата на аминокиселините с белтъците:
1. Те са хидролизирани и като аминокиселини се усвояват по - бързо в храносмилателния тракт
2. Те са свободни аминокиселини и дават на организма повече “свобода” при синтеза на сложни белтъчни съединения.
т.е. да си купя Амино.... А можете ли да ми препоръчаш марка за около 30-40 лв. Макс. нз дали т’ва са малко пари за Амино щото за първи път ще пия....
22.06.05
11:12
аз пия 2222 на Оптимум те са 0.25 лв бройнката и са мноо добри
колебаех се м-у тях и 2700 на Юниверсал,но в магазина ми препоръчаха тея.
22.06.05
13:42
2700 Amino на Universal 120 tabs - 20 лева
2222 Amino - капсули на Optimum Nutrition 180 tabs. - 37 лева
Aз лично пия AMINOWHEY на Nutrim- 120таб.- 21лв.
И съм много доволен 8) !!! А и цената си я бива!!!
Когато пиеш аминокиселини има ли смисъл да взимаш протеини? Според мен не но кажете, до сега не съм взимал нито едно от двете само въглехидрати и креатин съм пил:)
абе в тоя спорт колкото ти е дълбок джоба толкова работи може да взимаш иначе аз вземам и протеин са преди лягане щото аминото много бързо се преработва
еми ако не привършваш с креатина земи си глутамин и това е то ся... няма да се надпреварваме кой ще ползна най-много добавки наведнъж(а и най важно е яденето)