25.05.05
15:42
Някои може ли да ми даде малко информация за омнадрена защото в информацията на сайта не намерих за него.Подходящ ли е за качване на сила?
25.05.05
16:34
Има,пич теми има за омнадрена в забранени медикаменти!
25.05.05
16:56
Даи ми линк че наистина не го намирам.Или има друго име което незнам.
ми има много.Първо нормално да не намираш статии за омнадрена тъй като не се продава в аптеките.Второ единствения начин за набавяне е на черния пазар,което въобще не е сигурно щото попаднеш ли на менте.Лошо
27.05.05
11:11
Аз имам 6 ампули :)
27.05.05
11:36
:))) омнадрен има във всяка аптека 4лв. ампулата
[quote author=“goldeneagle”]:))) омнадрен има във всяка аптека 4лв. ампулата
3.40 в мойта аптека :)
Не знам къде го търсите на черния пазар но си се продава свободно...
Сустанона е спрян в аптеките, но не и омнадрена :)
27.05.05
19:06
Омадрен=Сустанон като състав ! Това е така от около година и нещо! Все още има статии из нета със стария омнадрен,и хората се лъжат и търсят скъпия сустанон ! А пък от омнадрена се качва доста сила но и вода...Ползват го най-вече в силовия трибой ! Но тва с водата при “новия” омнадрен е доста по слабо изразено ,като ефект ! Можеш да го муишиш на 4 дена за макс ефект иначе го дават че стои в организма почти месец ! За повече инфо steroid.ru . Има от пиле мляко !
28.05.05
09:58
Ето ви състава на двете дроги :
Сустанон -
Testosterone propionate 30 mg
Testosterone phenylpropionate 60 mg
Testosterone isocaproate 60 mg
Testosterone decanoate 100 mg
Омнадрен -
testosterone propionate 30 mg
testosterone phenylpropionate 60 mg
testosterone isohexanoate 60 mg
testosterone hexanoate 100 mg
На пръв поглед няма кой-знае каква разлика, но това е само на пръв поглед! Всеки естер на теста си има особености Който е опитвал едното и другото знае каква е разликата! Аз лично не бих се спрял на Омнадрена!
29.05.05
01:32
Благодаря за отговорите!!!Само още нещо... неси поставям за цел да качвам килограми даже колкото по малко толко по добре.Аз сам 95 кг дали ще кача много??? :?:
Несъмнено от Омнадрена ще качиш доста килограми, освен ако си на диета, в което се съмнявам, тъй като все пак искаш сила (а тя без ядене няма да дойде)! Но пък силата идва оттам - повече кила, повече мускулна маса, мазнини и водна задръжка - повече сила!
15.06.05
19:38
[quote author=“StaRkY”]а некои от вас месщал ли е омнадрен сас бионабол?? и кви резултати има де??
Аз съм ги мешал,качва се яко сила и маса . Ако качиш 3 санта ръка ,1 сант е водица.Ако пиеш тамоксиефн през цикъла и след него водата ще езначително по-малко,но пък и резултатите като цяло по-слаби ! Не е за дълго тази комбинация щото е доста андрогенна...За 6-7 седмици става идеалка !
22.06.05
11:03
Абе Trenirashtiq даи ми по-точно каде в стероидс.ру си чел че Омнадрена и Сустанона са вече с еднакъв състав. И по колко мг. са ампулите в аптеките. И некои ако е си е бил Омнадрен скоро ако мойе да кайе резултата..............
22.06.05
19:04
[quote author=“Palen_Ribar”]Абе Trenirashtiq даи ми по-точно каде в стероидс.ру си чел че Омнадрена и Сустанона са вече с еднакъв състав. И по колко мг. са ампулите в аптеките. И некои ако е си е бил Омнадрен скоро ако мойе да кайе резултата..............
Оказа се че съм объркал ! Разлика между тях има,и тя е в последния тестостерон-най-дъгло действащия ! Преди разликата беше в два тестостерона.Съотношението и при двата препарата е едно и също !Виж линка дето съм дал по-горе ,Тестостерон каприникум за омнадрена за за сустанона е друг.На мен комбинациятя бионабол с пик 25 мг и омнадрен с пик 500 мг за 7 седмици ми действа ммного силно ! За да не задържаш вода по време и след цикъла се взима тамоксифен,щото и без тва тестостероните се ароматизират доста ! После можеш да взимаш ориметен за антикатабол и антиароматаза ефект.За дозировка не знам точно.