Problem s anaboli menteta

Темата е заключена.

28.05.04
18:14

Po kakvo moga da razli4a originala ot menteto na:
1 Deka durabolil
2 Winstrol Depot

30.05.04
12:10

Не можеш.Поне аз не знам.Ще ги усетиш дали са ментета по това дали деистват.Ако няма ефект по добре ги връщаи докато не си ги изгълтал.То и без тва сега е пълно с ментета.Аз си купувам от един приятел и знам че няма да ме излъже.Ако можеш купуваи си от сигурни места, иначе няма да можеш да разбереш

31.05.04
17:52

Ами истината е, че освен с проверка в лаборатория, друг начин няма :D ! Честно казано дори да има резултати, пак е голяма вероятността в ампулите да има не Дека дураболин, а евтин Тестостерон пропиноат! Лошото е, че никога не можеш да си сигурен дали взимаш оригинал или менте! Ако ще те успокои поне малко, винстрола има много по-малко фалшификати от деката! Един съвет ще ти дам - вместо Дека си купи Ретаболил от аптеката (те са едно и също нещо - просто ретаболила е 50мг) - малко по-скъпо ще ти излезе, но пък ще си сигурен!
Друго решение е да си купиш директно от производителя - в случая Органон! За целта трябва да “отскочиш” до Гърция или Канада, или да ги накараш да ти пратят!

01.06.04
08:02

ne e vqrno organon ima i v sofia daze imat sait na bg neznam kak beshe ma moze se potursi sys tarsachka i tn i originalnata im deca e 50mg -60lv
po-zdravi

01.06.04
10:28

[quote author=“emil_mlo”]ne e vqrno organon ima i v sofia daze imat sait na bg neznam kak beshe ma moze se potursi sys tarsachka i tn i originalnata im deca e 50mg -60lv
po-zdravi

Ами да, имат сайт и представителство тука, но нищо повече! Дори ми изпратиха ценовата си листа за България, където кутия с 12 ампули дека по 50мг, струва за крайни клиенти 190лв! Аз предложих на пича Гърция и Канада, защото там се произвежда деката на Органон и може да е по-тънкаж!
Замислете се дали деката дето я продават тука (200мг/ампула за 13лв) е оригинална! Лошото е, че ще продължават да се харчат ментетата, защото са евтини!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1