07.12.11
21:36
Колеги искам само да ви изкажа моето разочарование от този продукт.Пия го абсолютно,както е написано на етикета на празен стомах.Пробвал съм на празен,на пълен,на полупълен,на гладно НИКАКЪВ ЕФЕКТ!Купил съм го от най-популярния сайт за хранителни добавки в България,сигурен съм,че се сещатате кои е,това няма значение продукта е оригинален.До сега не съм имал такова чудо всичко,което съм приемал съм го усещал по някакъв начин,дори най-простия азотен буустер на Скайтек хемо го усетих по-здраво.
Този продукт е за доста напреднали ... сигорен ли си че ти си такъв, и въпреки това би трябва да ти е подеиствал..
казано от Младен Марков на 07.12.11, 21:36:
Колеги искам само да ви изкажа моето разочарование от този продукт.Пия го абсолютно,както е написано на етикета на празен стомах.Пробвал съм на празен,на пълен,на полупълен,на гладно НИКАКЪВ ЕФЕКТ!Купил съм го от най-популярния сайт за хранителни добавки в България,сигурен съм,че се сещатате кои е,това няма значение продукта е оригинален.До сега не съм имал такова чудо всичко,което съм приемал съм го усещал по някакъв начин,дори най-простия азотен буустер на Скайтек хемо го усетих по-здраво.
Общото ми впечатление за продуктите на EST, е че дозировката обикновенно е по ниска от необходимото. Конкретно този бустер не съм гледал какво съдържа, но това е една от последните марки от които бих взел подобен тип добавка. Марката нашумя покрай прохормоните и стероидите, които продаваха и имаха не малко проблеми със чичо Сам.
08.12.11
09:53
Да точно така Валдис,тази марка стана популярна точно с качествените си прохормонални продукти,които наистина работеха много силно.Мисля си,че сега,когато продукта е изчистен от тях не е останало нищо явно.Макар че в него се съдържат 7 вида креатин и други интересни съставки не го усещам.Днес мисля,както ти каза за дозировката да пробвам 2 мерителни лъжички,защотото до сега 1 с връх не вършеше нищо.
До колкото стажа ми не е толкова голям 2 години и някой друг месец,но за времето в което съм тренирал съм научил много неща,пък и съм пробвал различни добавки,така че няма причина поради,която това чудо да не работи.
Качествени е силно казано, точно те имаха проблеми с разминаване на етикет и съдържание и това в доста опасни продукти, а суровините както при повечето добавки се купуват от Китай и Индия и не винаги минават анализ какво точно съдържат, точно по това се различават производители като EST и Optimum примерно. Колкото до силно работещите продукти, те продаваха: Desoxymethyltestosterone, Methylepitiostanol, Methyldrostanolone и трите продукта към днешна дата са класифицирани като стероиди(не прохормони) и са забранени и контролирани субстанции, и трите продукта са силно токсични и много силни орални стероиди. Та мисълта ми е, че щом една фирма си е позволявала подобни неща и е пускала подобни продукти като хранителни добавки, по-добре да се стои настрани от нея.
08.12.11
10:30
Прав си,но нали продукта вече е изчистен от тези съставки.Ясно е,че повече на тази фирма няма да купувам нищо.
Разбира се че няма подобни неща в MethylMass просто името е такова за да може някой евентуално да го обърка с някои от старите им продукти, за които говорихме.
08.12.11
10:54
“METHYL MASS Метил Мас представлява предтренировъчен продукт и основните му функции са: увеличаване на мускулното напомпване и повишаване на силата модулиране на инсулина и блокиране на кортизола балансиране на естрогена и наличие на съставки,които подпомагат правилното функциониране на черния дроб предизвизква екстремен фокус и прилив на енергия Какво прави Метил Мас уникален по своята същност продукт? -съдържа 7-те най-модерни и доказали се форми на креатин, обединени под общото название CreavateCreatine Citrate, CEE HCL (Creatine Ethyl Ester HCL ), Creatine AKG, Creatine Gluconate, Creatine Deconate, Creatine Orotate, Creatine Ethyl Ester Malate. -съдържа доказалите се вече напомпващи съставки AEE (L-Arginine Ethyl Ester HCL), A-HCL (L-Arginine HCL), RC-NOS (Rutaecarpine 98%; Patent Pending), L-Citrulline Ethyl Ester, Malic Acid -уникална система за усвояванеL-Alanine, Di-Sodium ATP, Tri-Methyl Glycine, Sodium Phosphate, Potassium Phosphate, Magnesium Phosphate, Trimethyl Glycine И ето тук идва нещо, което го няма в друг подобен продукт на пазара – съчетание между напомпващ продукт и модулатори на тестостерона. В Метил Мас са специално добавени анти-ароматазен агент и Fenugreek Extract, които да помогнат в изграждането на чиста маса и обем Какво можете да очаквате от Метил Мас? Това ,за което всеки истински билдър мечтае – повишаване на чистата мускулна маса и увеличаване на обема на мускулите.”
На ревю е много добре де..
Айде сега кажи една добавка, няма значение каква и на коя марка, която да не звучи добре като описание :D :D :D
ПП Хвърлих набързо един поглед над съставките и ето какво показва една бърза калкулация - Доза 12гр. в тази доза има 5гр. въглехидрати, продуктът съдържа D-Aspartic acid, която ако е в нужната доза трябва да е около 3гр., ако предположим, че AI комплексът е в правилните дози и там имаме поне 1гр. (въпреки, че съвсем наскоро коментирахме в тема пусната от мен, че флаваноидите не са толкова добър ароматазен инхибитор както се твърдеше), остават 3 гр., които са крайно недостатъчни да съберат работеща доза креатин (независимо от 100-те вида наблъскани вътре), бета аланин, азотен комплекс, и всички останали нещица наблъскани в подукта. Другото, което ми прави впечатение е това, че ти вероятно си попаднал на старата версия на продукта (не е лошо да погледнеш срока на годност) а новата такава се различава по състав.
Мнението беше редактирано от Valdis на 08.12.11 11:31.
08.12.11
18:27
Не колега,дата на годност е 2012/2013 каквото и да значи това,може би ако е разпечатван може да издържи до 2012,а ако е разпечатан до 2013.
Опаковката ми е новата ето тази http://www.estnutrition.com/products/methylmassep.html
Започвам да го пия по 2 мерителни лъжички и повече..Това е,дал съм парите вече,минало е :)
10.12.11
21:08
на тази фирма съм ползвал тестостероният им бустер - старият обаче който беше с трибестан и аргинин и беше много добър аз лично усещах осезаемо напомпване
та мисълта ми е че фирмата според мен не е фалш просто добавките на всеки му деистват разрлично.....
11.12.11
10:34
Да и това може да е така,но просто другите добавки,които съм ползвал съм ги усещал..Както и да е всички хора сме различни всеки е уникален сам по себе си :)
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 11.12.11 10:35.