От къде в София мога да си купя малтодекстрин или декстроза?

08.12.11
10:01

Някой да може да ми каже къде в София мога да намеря едно от тези вещества - малтодекстрин или декстроза?

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.12.11 11:01.

Уж декстрозата (глюкоза на прах/течна) трябва да се намира лесно, но аз срещнах трудности. Принципно трябва да я има по по-големите вериги супермаркети.

Аз лично си намерих едно магазинче за здравословни работи близо до нас, от където си закупих глюкозата на цена от 2.70лв. за 500гр. Адресът е бул. Скобелев 38. Това е, с което мога да помогна. :)

08.12.11
10:23

Идеално, ще посетя, благодаря ти :)

08.12.11
12:26

Погледни в Пикадили, аз едно време оттам си я купих разфасовка 500 гр.

В пикадили се продава глюкоза на прах, преди се продаваше и течна (в буркан), но сега гледам има само на прах (което си е недостатък за такива мързели като мен - трябва да се разтваря във вода)

09.12.11
00:25

Аз нямам проблем, че е на прах, така или иначе ми трябва, за да си я прибавям в протеина след тренировка, ще проверя на местата, които сте ми написали, отново 10х!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1