07.12.11
21:33
Място : Двора на ПМГ, гр. Бургас
Час: 13:00 часа
Дата:10.12.2011 г.
Тренировката в събота ще започне с почистване на мястото на което тренираме, двора на Природоматематическата гимназия.
Нека покажем, че на нас младежите ползващи спортните места в града ни, който се бори за най-добрия град за живеене ни пука за това дали са чисти или осеяни с отпадъци от всякакъв характер.
Нужните за почистването материали ще бъдат осигурени от мен на място.
Почистването ще се извършва със знанието и съгласието на заместник директорите на учебното заведение.
07.12.11
23:53
Браво, Ванка !
08.12.11
06:23
Нека да направим нещо обществено значимо макар и малко.
08.12.11
13:40
казано от Иван Шишманов на 08.12.11, 06:23:
Нека да направим нещо обществено значимо макар и малко.
Не е малко. Даже е прекалено :)
10.12.11
16:56
И така настъпи големия ден в който бях планирал освен тренировка едно групово почистване на двора на училището в което тренираме.
В уговорения ден и час се явихме аз, Нед и Митака.
Бях приготвил ръкавици, торби за смет и антибактериални мокри кърпички с който да се почистим.
Доста се разочаровах от това, че на лостовете на които тренира Бургаската група имаше десетки момчета, а се включи само 10 годишния Филип. Очаквах да няма много интерес предвид, това какви младежи са новото поколение, но когато един стероиден малоумник пред младежите започна да ни се кара, че сме чистили и сме вдигали прах който те дишали, направо кипнах.
На тренировката във вторник забелязах, че няма много за чистене, но се оказа, че тотално грешах, до толкова, че чак ни свършиха торбите и се наложи да изтичам да взема още.
И така малко разказ в снимки:
Заварихме:
10.12.11
16:58
Приготвените материали на стойност няколко лева:
10.12.11
17:00
Свършената работа:
10.12.11
17:08
Мисля, че се вижда колко торби с отпадъци събрахме, а това бяха само по едрите неща.
А тренировката, аа да трябваше да тренираме :).
Днес Бургаската група се сдоби с едно ново оборудване и трябваше да го изпробваме :).
Комплекса бе:
240 метра бягане
10 набирания
15 лицеви
30 клека
10 обръщания на гума с подскок отгоре
5 рунда за време
За съжаление имах де решавам някой служебни проблеми по телефона, което отвлече вниманието ми и не успях да засека времето на Нед, но Митко се справи за 25:14 минути. На едната снимка даже се вижда какъв интересе сред младежите събуди тази гума :).
Разбира се няма как да не благодаря на всички участвали за това, че отделиха малко от свободното си време за да направим Бургас по-добър за живеене град.
10.12.11
19:46
Брее ... а аз викам, че даже едно “Браво” няма да има за награда :) :) :)
10.12.11
20:22
Евала! И гумата ли я извадихте изпод боклуците ? :)
10.12.11
20:44
казано от Кристиян Иванов на 10.12.11, 20:22:
Хахаха ...
11.12.11
08:19
казано от dimitar mitev на 10.12.11, 19:46:
Брее ... а аз викам, че даже едно “Браво” няма да има за награда :) :) :)
Е Митак има “Браво”, от мен, от хора от форума, от възпитаници на гимназията, даже от зам. директора на ПМГ в лицето на Станимир Баев, който пое ангажимент при първа удобна възможност да монтират кошове за отпадъци и доколкото е възможно да ни пазят гумата :). Наградата е вътрешното удовлетворение от добре свършената работа.
казано от Кристиян Иванов на 10.12.11, 20:22:
Ако ти кажа “да” другия път ще дойдеш ли да помагаш :D.
Аз пък се надявах в боклуците един чук да намерим, но явно няма да стане без да пиша писмо на Дядо Коледа :).
П.П. Много се смях когато един от почистващите каза “То не е голяма работа да почистя с вас двора на ПМГ, голяма работа е да се надъхам да си почистя стаята” :D