08.12.11
10:25
Говоря за тази в растително масло. И не че трябва ако не те кефи си яж от тази в собствен сос-идеята е че като си на НВД и избягваш въглехидратите е много трудно да си добавяш калориите само от протеини(1гр протеин е 4ккал, 1гр въгл е 4ккал, 1 гр мазн е 9ккал) и затова няма лошо да хапваш мазно. Не случайно режимът е познат и като ВМ-НВД ;).
за вчера :
08:00 - овесени ядки + 2 Яйца
11:30 - риба тон,консерва,100 гр.
13:30 - картофи на фурна+сирене+шунка(не много голяма порция)
16:00 - пилешко филе,200 гр
20:30 - пилешко филе,150 гр + салата(малка) домати+ краставици
22:00 - имаше много мачове и нямаше как тука да не мушна един Туборг
Тренировката днес ми беше крака+рамо, но ми се наложи да я съкратя ,понеже много закъснявах
1)Бедрено сгъване - 4х14
2)Бедрено разгъване - 4х12
3)Това упражнение го забравих как се казва(столчето за прасеца) - серии не броях, чаках да почне да ми пари прасеца
Рамо :
1)Раменни преси - 4х10
2)Повдигане на ръце встрани - 4х10
3)Повдигане на ръце напред - 4х10
Днес,докато чаках да си плащам здравните осигуровки на една жена за малко да и изтекат водите...но това не спря жената на касата да си бърка в носа ,докато си проверяваше Фацебуука :)
за вчера :
11:30 - изтървах тука яденето ,защото бях на зала
13:30 - картофи на фурна+сирене+шунка(не много голяма порция)
16:00 - пилешко филе,200 гр
20:30 - пилешко филе,190 гр (тука яденето ми беше на едно заведение..с една позната решихме да хапнем навън..честно казано се изцъклих,като трябваше да дам 18,90лв. за туй месце :) )
22:00 - салата(малка) домати+ краставици+извара
Да взема и малко плодове ли да почна да ям ? 1кг портокали + 1 кг грейпфрути ме чакат в другата стая и са почнали да ферментират...
След малко отивам на зала да направя едни гърди и после...мисля да си направя разходка до Варна за 2-3 дена.Така че ще пиша в Неделя пак :) бай на всички и приятна почивка :)
Уфф :) предтренировъчната подготовка започва сега ! :) какво толкова като съм си усилил музиката една идея преди чупенето на прозорците и си слушам Manowar - Warriors of the world united :) I swear by the brothers who stand before me, to no man shall i kneel…their blood is upon my steel !! направо настръхвам :) лек да не всички ! :)
Мнението беше редактирано от Myr4is на 09.12.11 09:14.
09.12.11
09:27
Manowar ме кефеха, когато бях някъде 8-9ти клас, но омръзват. Едни и същи текстове, едни и същи мелодии. Само Файър, метал, стийл... Смехорийка... Blind Guardian is da shit!
Дам..нямаш си и на идея колко съм съгласен с тебе :)) скоро им слушах последният албум(на Blind Guardian)..2010 или 2009 не помня кой беше точно ама онемях..впрочем с приятели си бяхме измислили drinking game..пускаме си Manowar и всеки път, когато кажат думите Metal,Steel,Blood…и още 2-3 бяха пиехме на екс :D ама да ти кажа честно и Ozzy яко кърти мивки(бах как го казах само...”яко кърти мивки” ) и в частност NO MORE TEARS !!! :)
Мнението беше редактирано от Myr4is на 09.12.11 09:42.
Впрочем има една нова рок група, която е многоо яка !! казва се Taking Dawn… пичовете правят страхотна музика, на живо са невероятни и ..не знам още какво да кажа за тях :) ама заинтересованите могат да скиват ей туй =>> http://www.youtube.com/watch?v=JtXO2XlWzAc
песента не е от OST-то на филма, ама до колкото знам филма е нещо като вдъхновението за нейното написване
Мнението беше редактирано от Myr4is на 09.12.11 09:47.
09.12.11
10:26
Manowar - Warriors of the world united поздрави за избора ! Едно от любимите ми парчета за трен :)
“Великите умове мислят еднакво” ,нали така ;) аз не съм го казал това, а някой по-умен от мене :)
за днес :
10:30 - 11:30 - тренировка
13:00 - Пилешко филе, около 200 гр
15:00 - 1/2 кофичка кисело мляко
16:00 - заминаване за Варна на разходка :)
Тренировката :
Гърди : 1)3те лежанки(права,наклонена,обратна) - х10,12 повторения
2)Флайс - х12 повторения
Трицепс:1)Френско : х10 повторения
2)Скрипец : х12 повторения
3)Дъмбел,зад врат : х10 повторения
От понеделник почвам една много хубава програмка. Дано да взема да направя нещо в крайна сметка с тези диети, програми,протеини и т.н,че ми писна да се гледам такъв в огледалото. Стискайте палци ! :) Приятен уикенд на всички :)
Мнението беше редактирано от Myr4is на 09.12.11 14:43.
Нова седмица, нов късмет :) или поне така се надявам :) събота и неделя не съм тренирал,защото уж бях отишъл да си направя една разходка из Варна-та..пък то какво се оказа..с едно приятелче като зациклихме на ПС3-ката му и 2 дена сме цепили Фифа 2012..направо се мразя..
Даже и не ми остана време за ядене..тоест, време за ядене имах ама не знам и аз защо ХИЧ не ми се ядеше..
За събота:
08:00 - 100 гр овесени ядки
14:00 - Консерва риба тон,160гр в растителна мазнина (впрочем,връщам си назад лошите думи, които казах за рибата тон в растителна мазнина) :)
17:00 - Консерва риба тон,160гр в растителна мазнина
За неделя:
08:00 - 100 гр овесени ядки
19:00 - Салата(домати+краставици+извара)
За днес(манджа) :
08:30 - ~50гр. овесени ядки+2 яйца
Впрочем, казаха ми ,че да се ядат всеки ден яйца е доста вредно..не знам дали е така..някой има ли мнение по въпроса ? :) Не знам защо ама и аз си мисля,че е така..затова май ще почвам само белтъците да ям, без жълтъка
След малко отивам да тренировка..Веселин Дойчев ми препоръча една програмка и мисля да я почвам..тоест, нямам търпение да я почвам. Лек ден и успешна седмица на всички ! :)
12.12.11
09:00
Не се вманиачавай за яйцата-яж си ги цели и по колкото искаш. Евала че въпреки че си циклил на едно място не си прекалил с джънк и въглехидрати.
Ами аз тия junk foods ,както и газираните напитки,доста отдавна съм ги отказал..файда няма от тях - нито са вкусни,че са и сравнително скъпи на туй отгоре :)
Ами само да попитам нещо - да си вземам ли някакви добавки ,които да спомогнат / ускорят процеса по изгаряне на излишните килца ? В залата където ходя имат доста богат щанд на Pro Nutrition(мисля,че така се казваше)...и видях някакви неща от рода на fat burners, weight loss pro..най-вероятно бъркам имената на продуктите. Та, има ли нужда да си вземам още някаква добавка и каква по-точно да е тя? Аз вече се интересувах по тоя въпрос, ама отговорите ,които получих хич не ми помогнаха(впрочем ,аз си купих един протеин Gold standart whey 100% и го пия веднага след тренировката,защото ми казаха ,че бил много добър). Благодаря предварително за помощта :)
12.12.11
10:36
не е лошо да си вземеш фет бърнер...
За днес храна:
08:00 - Овесени ядки към 50-60 гр(забравих,че са ми свършили) + 2 яйца
14:00 - Пилешко филе 200 гр + извара
17:00 - Пилешко филе 100 гр(трябваше да е повече ,ама явно бащи ми си е “познал” 2те филенца, които си бях заделил)
20:00 - Салата(домати+краставици)+чаша бяло вино(350 мл.)
Не ми остана време за ядене днес, защото малко се позабавих с тренировката..после 1 излизане и така се получи в крайна сметка
Тренировката:
1)20 минути колело преди тренировката
Гърди: 2) 3те лежанки(права,наклонена,обратна) - 4 серии от всяка(без да броя загряващата) по 12-14 повторения
3) Флайс - 4х12-14 повторения
4) 30 минути колело след тренировката
Лежанките ги правя с малко килограми - 60, максимум 65, защото малко ме е страх да не се контузя пак..имам и сила за повече ама...човек, като се опари 1 път на котлона не пипа 2ри път
След тренировката протеинче + 1 банан вкъщи
В четвъртък ми пристигат бърнерите и други такива сложни думички и почвам да ги пия(видях,че някъде из профила пише кои точно.. до колкото разбрах от експертите са доста добри).С пристигане им бирата изчезва магически от менюто ми за няколко месеца.Стискам се за палците нещата да се развият в желаната от мен посока :)
Тази седмица пак ще се ходи до Варна-та..ама няма да цикля на едно място и на Плейстейшъна отново..с една девойка ще се виждам :) и затуй да стискате палци :) лека вечер на всички ! :))
Мнението беше редактирано от Myr4is на 12.12.11 22:09.
Впрочем, днеска разбрах 2 интересни факта - оплешивяването било на хормонална основа :)
Другият е(тоя го разбрах преди няколко месеца) - Американците дават милиони долари да измислят химикалка, която да пише в космоса...Руснаците ползват молив :)
...и другия път ,когато ходя на залата пак да си облека най-дебелия вълнен анцуг, който намеря,че потенето да е по-забавно и интензивно..
За днес тренировката :
Гръб: 1)Скрипец зад врат 2х10, 2х8
2) Придърпване на долен скрипец : 4х8~10 повторения
3)Едностранно гребане с дъмбел : 4х8 повторения
4)Гребане с лост с наклон напред с подхват : 4х10 повторения
Трапец:
1)Повдигане на дъмбел напред : 4х10
2)Повдигане на дъмбел встрани : 4х10
3)Повдигане на щанга до брадата : 4х8
Мнението беше редактирано от Myr4is на 13.12.11 12:28.
13.12.11
12:29
казано от Myr4is на 13.12.11, 12:25:
...и другия път, когато ходя на залата пак да си облека най-дебелия вълнен анцуг, който намеря, че потенето да е по-забавно и интензивно...
Каква по-точно е целта на по-обилното потене?
май трябваше да се доизкажа :) работата е там,че като тръгвах за тренировката се усетих,че нямам нито един анцуг, който е изсъхнал след снощното пране :) и затова облякох единствения останал..нямах и къси гащи ,с които да отида поради същата причина :) не че се облякох така с цел да се потя повече :)
Не ми остана много време да си напиша дневника тия дни..сега ще кажа какви съм ги свършил.
13.12.11 - Храна: 08:00 - Овесени ядки към 80гр + 4 Яйца(4 белтъка + 2 жълтъка)
09:30 - Тренировка(колело към 50 минути)
11:30 - 1/2 Активиа,натурална + 1 банан
14:30 - Консерва риба тон в растително масло,180 гр.
20:00 - Пъстърва на фурна,250-300 гр (наложи ми се да изляза и много се позабавих)
22:00 - Малка купичка извара(около 80-100 гр)
Тренировка: 1)20 минути колело
2)Гръб : Скрипец зад врат : 4х8-10
Придърпване на скрипец към корем : 4х8-10
Гребане с дъмбел : 4х8
Придърпване на щанга към корема с наклон напред : 4х8
3)Трапец : Придърпване на лост към брадичката, широк хват : 4х8-9
Повдигане на щанга ,зад врат : 4х8-9
И тука едно упражнение с дъмбел(не помня името) : 4х10
14.12.11 - Храна: 08:00 - Овесени ядки към 80гр + 4 Яйца(4 белтъка + 2 жълтъка)
14:30 - Консерва риба тон в растително масло,180 гр.
20:00 - Пъстърва на фурна,250-300 гр
Цял ден по задачи вчера и не ми остана време за нищо...мисля ,че мушнах една бисквитка бел вита(натюр) ама не помня кога точно
Мнението беше редактирано от Myr4is на 15.12.11 12:35.
За днес(15.12.11) :
Сутринта ,на гладно и преди тренировката глътнах едничко ОксиЕлитПро
Тренировката : 1) 20 минути колело
2) Бицепс : Прав лост : 4х8
Скотово : 4х8,7
Повдигане на дъмбел на наклонена лежанка : 4х8,9
Концентрично сгъване на дъмбел : 4х7,8
3)Трицепс : Френско : 4х8,9
Дъмбел зад врат : 4х8,9
Скрипец,с въже : 4х8,7,7,6
4)30 минути колело след тренировката
Почнах днеска постепенно да увеличавам килограмите и да намалявам сериите...преди тренировката взех БЦАА Бласт(както и след нея) и БлекДжек..сигурно си внушавам ама мисля,че направих жестока тренировка днес...че и с килограми ,с които досега не съм си и помислял ,че мога
Впрочем правя и упражнения за корем ,преди да отида на залата, ама не знам защо не ги пиша..ще им проверя точните имена(че да не се излагам) и ще ги напиша и тях :)
Днеска пак си закусих с протеинчето и съм много доволен..също, снощи към 23:00 нещо ми пригладня и пак - протеинче :( май взех нещо да прекалявам с него)
Впрочем, аз мисля малко да попроменя упражненията ,които правя за Гръб и Ръце. Инструктора в залата ми каза,че така са много добре, но имам някакво съмнение ,че някой ми беше писал ,че не са..ей сега ще проверя къде точно бях объркал
Мнението беше редактирано от Myr4is на 15.12.11 12:41.
15.12.11
12:39
Идеален си(вече като количества ти ще кажеш дали ти е била достатъчно храната). Само вмест нишесте с разхлабително и банан сложи някой цитрус, а и си яж целите яйца. Вчера си пропуснал изварата?
уф,да...яд ме е ама така се случи..късно се прибрах :( малко поокъках яденето вчера...
15.12.11
12:43
Предният пост беше преди твоя последен. За днес-джака го пий на гладно, за да го усетиш по-добре(40 мин преди трен половината течност и 20 мин преди трен другата половина-рецептата е на Славко, изпробвана е и работи!). BCAA как го пиеш? Протеинът ти е идеален-няма да прекалиш с 2-3 на ден-ти си едър, стига да не изоставиш храната.
за 13.12 и 14.12 може и малко да съм пообъркал нещата...много шантави ми бяха тия 2 дена...ВСАА си го разтварям във вода(в студена не стана,затова пробвах в топла) - 30 минути преди и 5-10 след тренировката(щях веднага, ама го забравих в нас - за щастие залата ми е наблизо) :)
Впрочем, инструктора в залата ми каза,че тоя протеин ,който пия за най-добър ефект трябва сутрин като стана и веднага след тренировката. Пък и още някъде прочетох ,че така е най-добре..не знам обаче дали за моите цели е добре...ако не е ще гледам само след тренировката да го пия
Мнението беше редактирано от Myr4is на 15.12.11 12:49.
15.12.11
13:39
Протеинът сутрин е ок, след тренировка пиеш веднага BCAA(преди тренировка ги пий непосредствено преди нея), така че не знам нека и някой друг да каже има ли смисъл да хабиш и доза протеин. Аз лично като почнах да пия BCAA следтренировъчния протеин си го спестявах. По-скоро тая доза я пий през деня като усетиш глад за джънк или сладко.
Иначе не знам в какво го разтваряш ама при мен в студена вода си беше супер-даже в 500мл бутилка от вода го сипвах(вземи си 500мл от студен чай-с по-широко гърло е и се сипват и джака и BCAA по-лесно)и разбивах-ставаше идеално.
Сега като се позамисля малко наистина ще е по-добре да си я сипвам тая мания в бутилка от студен чай, отколкото да я бъркам в чаша ,докато не и се завие свят :) мерси за ценните съвети :) след някой друг месец ще ти покажа какъв log съм си направил :) барем и някакви резултати да имам да покажа ;)
15.12.11
15:40
Протеина веднага след събуждане задължително го изпий , след това наистина по добрия вариант е с аминото , а протеина между храненията или пък след хранене бедно на протеин...
За вчера храна(15.12) :
08:00 - Протеинче малко след като се излюпих
09:00 - 10:30 -Тренировка
12:30 - Бъркани яйца
15:30 - Риба тон ,растително масло, 190 гр
18:30 - Риба тон ,растително масло, 190 гр
21:30 - Салатка(домати+краставици)
23:00 - Малко извара преди лягане(2-3 супени лъжици)
(тая риба нещо взе да ми втръсва..утре темата ще е телешко :) )
Днес тренировката беше :
1) 20 минути колело
2) Крака : Клякане с щанга до земята(55, 60 кг) : 2х10, 2х8
Бедрено сгъване(30 или 35кг, не помня точно колко) : 4х10
Бедрено разгъване(същите килограми) : 4х10
Столчето за прасец(70,80 кг) : 4х докато почне да ми пари прасеца :)
3) Рамо: Повдигане на дъмбел нагоре : 4х8
Повдигане на дъмбел напред : 4х8
Повдигане на дъмбел встрани от седеж : 4х8
4) 30 минути колело след тренировката.
40 минути преди тренировката 1/2 бутилка БлекДжак(~500 мл вода), 20 минути преди нея останалата 1/2 бутилка Джак(ама не Даниелс ;) ) ...веднага след тренировката БЦАА. Сутринта на гладно, преди протеина - Окси.
Доста пот изтече днес :) ама лошо няма :)
Вчера сутринта кантара беше благосклонен към мен (да не повярва човек) и показа 2.1 кг надолу, откакто си направих дневника...доста хора ще имам да черпя :)
Лек ден на всички ! :)
П.П. Слушането на Металика докато въртиш педалите на колелото не е много здравословно :D
Мнението беше редактирано от Myr4is на 16.12.11 12:43.
Здравейте ! :) Да не вземете случайно да си помислите ,че съм несериозен и съм заебал дневник , тренировки и всичко останало. Напротив...просто съм “леко” болен..и така вече около 2 седмици..Коледата я изкарах на антибиотици, така като гледам на връх новата година може и да съм на инжекции..положението въобще не е розово. Надявам се скоро да оздравея и да възобновя тренировки. Преди няколко дена на инат реших да ида на фитнес, защото не бях ходил от кажи-речи седмица. Доста съжалих за което...след 30 минутки в залата и едно повръщане реших ,че не ми е ден и се прибрах. В нас е жега ,а аз умирам от студ и същевременно се потя като един луд “сан ъф а бич”..стига съм се жалвал и аз..и пак да кажа - не си мислете ,че съм несериозен..Смъкна ли веднъж температурата от 39.8 до някаква по-нормална пак се захващам с кривенето на железа..Приятно прекарване на празниците на всички !! :)
28.12.11
18:25
Скорошно оздравяване и приятно изкарване и на теб !
Приятно прекарване на всички довечера и успешна 2012та, с пожелания за всичко най-най..а ,ако може и нещо повече от “най-най” нека да е то ! :) На 2ри възобновявам тренировките , защото в моето бъдеще, на 01.01, виждам сериозен махмурлук.. щяха да ми идат 6-7 човека на гости, пък станайа 19-20… :) лека и безаварийна вечер на всички :)
Мнението беше редактирано от Myr4is на 31.12.11 15:20.
Здравейте и за много години ! :)
От утре официално подновявам тренировките :)) (Парти)
Вече пооздравях и утре се мятам пак в залата :) Много ми е гадно заради паузата в тренировките, но утре се вземам в ръце и отивам пак да къртя лостове :) и почвам пак редовното водене на дневника :) Така се получава понякога ...човек си прави планове и лепва ангина :) Успех на всички през 2012та, и то не само в тренировъчен план, а и най-вече в личен :)
Малко закъснях с първата тренировка за тая година..не по мое желание естествено. въобще не мислех да правя чак така пауза по празниците, но така се случи..аман от боледуване :) ама сега съм здрав и отивам на залата да стана още по-здрав. очаквайте включване от мен малко по-късно :) лек ден на всички :)
за днес :
07:40 - Оху малко след ставане
08:00 - Протейнче
09:20,09:40 - БлекДжак
10:00 - Тренировка Гръб
20 минути колело преди тренировката
1) Придърпване на долен скрипец с подхват : 2х8(70кг), 2х6(75кг)
2) Придърпване на вертикален скрипец с широк хват : 2х8(60),2х6(65кг)
3) Гребане с щанга с наклон напред,подхват : 2х8(80кг), 2х6(85кг)
4) Едностранно гребане с дъбел : 2х8(25кг), 2х6(30кг)
20 минути колело след тренировката ( не ми останаха сили за повече)
След тренировката БЦАА
Ей тая първата част малко ми е “хикс” и не знам дали е правилно така(за Окси-то и за Протеина). Ще се радвам на мнения. Яденето довечера ще го напиша. Лек ден на всички ! :)
за днес храна :
12:30 - овесени ядки (100гр) + 1/2 кисело мляко + портокал
15:00 - пилешко филе 100 гр + салата (домати краставици)
18:00 - пилешко филе 200 гр + 2 варени картофа
21:00 - пилешко филе 100 гр + салата (домати краставици)
Само това имах в хладилника. Заради гадния вирус, който ме държа бая време, в хладилника имах само храни, които не “връщах”. Утре отивам да се зареждам с пилешко месце и рибка. Грешно ли е, ако наблягам главно на пилешко и риба? Телешкото и другите меса не ги тача особено много.