Сверяване на часовника

08.12.11
14:25

Обръщам се към кросфит обществото тъй като зная, че в комплексите ви се включват и упражнения с пудовки. Въпросът ми е, ако вземем примерно изхвърлянето, БЕЗ да е включено в комплекс, колко броя можете да направите без пудовката да докосва земята и само с 1 смяна на ръцете.
Цел на питането - просто да видя аз на какво ниво съм и съответно да ме мотивирате допълнително :). Казвайте и теглото на пудовката (16,20,24,32кг). Аз със 16кг  мога да направя 60 повторения с 1 смяна на ръцете на 30-тото повторение. С 24ка правя 20 повторения с 1 смяна на 10-тото, но до сега съм пробвал само веднъж.

Ако някой е правил брой повторения за 5 или 10 минути, също да сподели.

Давайте постижения, освен за изхвърлянето, също така за изчистване+изтласкване или само за изтласкване.

08.12.11
15:31

24кг.
46 пъти без да пускам(със силната-дясна ръка)
за 10мин.(виж темата за Тренировките във Варна)...не помня точно, но малко под 200(със смяна на ръцете, както е удобно).

32кг.
19 пъти със силната ръка...с лявата не съм пробвал, защото с нея имам проблеми с лифтове над глава с една ръка.

25 суинга за 39сек.

08.12.11
15:46

казано от Стоянчо на 08.12.11, 14:25:

Обръщам се към кросфит обществото тъй като зная, че в комплексите ви се включват и упражнения с пудовки. Въпросът ми е, ако вземем примерно изхвърлянето, БЕЗ да е включено в комплекс, колко броя можете да направите без пудовката да докосва земята и само с 1 смяна на ръцете.
Цел на питането - просто да видя аз на какво ниво съм и съответно да ме мотивирате допълнително :). Казвайте и теглото на пудовката (16,20,24,32кг). Аз със 16кг  мога да направя 60 повторения с 1 смяна на ръцете на 30-тото повторение. С 24ка правя 20 повторения с 1 смяна на 10-тото, но до сега съм пробвал само веднъж.

Ако някой е правил брой повторения за 5 или 10 минути, също да сподели.

Давайте постижения, освен за изхвърлянето, също така за изчистване+изтласкване или само за изтласкване.

Отдавна съм замислил да се тествам, вече ще го планирам сериозно и ще пиша. :)

08.12.11
17:59

@slavko - адмирации! :) 46 бр изхвърляния имаш предвид без смяна на ръцете, нали? 
След време ще направя замервания с по една серия за да видя колко точно мога с 24кг - ще пробвам първо само с една ръка макса, после с 1 смяна на ръцете. 32ка още ми е рано.
@Vic - аз също не съм проверявал, защото винаги съм с нагласата “да си проведа тренировката”, а не да направя само 1 серия за максимални повторения, защото смятам, че след една такава серия останалото няма да мога да го довърша :)

08.12.11
23:15

Да, с една ръка...аз обаче прихващам за кратък момент при движението и така щадя хвата...абе ровя аз яко из нета и все по някой чалъм заучавам...46 е тоталния ми максимум с една ръка, преди да убия някой с пудовката:)...тук просто е въпрос на...ХВАТ...24кг. не са нищо!

09.12.11
11:47

казано от Стоянчо на 08.12.11, 14:25:

също така за изчистване+изтласкване или само за изтласкване.

40 броя с 32ка когато се борех.

09.12.11
15:44

Вие сте машини! :)

09.12.11
15:47

Ама то така трябва да изглеждат нещата, че и по-добре:)

09.12.11
16:18

Ще, ще! Но трябват тренировки ;)

нормативите са от ИКФФ, ИКСФА и ВКЦ.

IS

28.01.12
19:14

Преди малко правих изхвърляне с 32-ката.Направих 3 по 40повт.(по 20 на ръка) с 1 смяна и без пускане.Почивка от 2 мин. между сериите.
Това не ми е макса,спирам защото ми се поти ръката,а и пак скъсах мазол:)

29.01.12
01:55

Аз не разбирам...какво е MSWC, MS, CMS?

29.01.12
08:32

казано от slavko на 29.01.12, 01:55:

Аз не разбирам...какво е MSWC, MS, CMS?

вероятно канд-майстор на спорта, майстор на спорта и заслужил майстор

candidate master of sports
mater of sports
master of sports world class

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1