Търся професионалист

Темата е заключена.
SN

17.06.05
19:16

здравейте искам да попитам някой знае ли адрес или телефон на някой инструктор или нещо от сорта от ВАРНА който да прави и тренировачни програми и хранителни режими ?много ще съм благодарен ако ми кажете

17.06.05
19:43

С помощта на хора от форума и усилия от твоя страна, ще си направиш трен. и диета пъти по-добра от тази която ще ти “изготви” въпросния професионалист , който търсиш. /Забелжи- професионалист=взима пари за труда си=ти му ги даваш/  :wink:

17.06.05
20:02

Сигурен съм, че дори и да попаднеш на някой “професионалист” той няма да разбира повече от доста хора в този форум и единственото, което ще направи е да ти вземе парите...а и информацията, която ти ще научиш не може да се замени с една готова програма...

17.06.05
20:19

пич,зайта и форума са нещо много повече от префесионален инструктор,има всичко което ти трябва,а и можеш да почерпиш от опита на по-напредналите,вместо да вярваш сляпо на един човек,просто не трябва да те мързи да четеш

17.06.05
20:25

Не съм много съгласен с вас. Абстрахирайки се от това че инструктора взима пари (което е съвсем нормално), той може да изготви програма съобразена с състоянието на трениращия и да му изготви най-подходящата програма. Програми по интернет (без да се види и тренира с трениращия) трудно могат да се изготвят на нивото на което ще го направи един инструктор.

17.06.05
20:48

[quote author=“kaloiancho”]Не съм много съгласен с вас. Абстрахирайки се от това че инструктора взима пари (което е съвсем нормално), той може да изготви програма съобразена с състоянието на трениращия и да му изготви най-подходящата програма. Програми по интернет (без да се види и тренира с трениращия) трудно могат да се изготвят на нивото на което ще го направи един инструктор.

Принципно е така, но не са един и двама познатите ми, които заради мързела си не се учат да тренират, а разчитат на “професионалисти” Имам един ... 6 месеца тренира, още незнае кои са основните мускулни групи и с кои упражнения да ги товари. Като е сам в залата/без тренера/ прави буквално от всичко, което види... :). И същия ми твърди, че креатина се взимал със анабола, като протектор, за да не се бил скапел БЕЛИЯ ДРОБ, защото много се увеличавал гръдния кош.  :lol:  :lol:

Верно не е до тренъора това, ама все пак... не го ли учи на нещо той... :lol:

SN

17.06.05
21:15

добре бе хора програма мога да си изготвя....но просто хранителен режим не мога бе хора как да ви го обясня много пъти съм гледал в сайта пробвал съм се ами не става просто но ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен

17.06.05
21:18

[quote author=“snEjk0”]добре бе хора програма мога да си изготвя....но просто хранителен режим не мога бе хора как да ви го обясня много пъти съм гледал в сайта пробвал съм се ами не става просто но ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен

Добре де. Аз успях да си изготвя с помощта на пичове от форума...и ти ще можеш. Постни си текущия в раздел хранене и ще ти помогнем...;)

SN

17.06.05
21:26

постнах го

написах и инфото..

17.06.05
22:07

[quote author=“kaloiancho”]Не съм много съгласен с вас. Абстрахирайки се от това че инструктора взима пари (което е съвсем нормално), той може да изготви програма съобразена с състоянието на трениращия и да му изготви най-подходящата програма. Програми по интернет (без да се види и тренира с трениращия) трудно могат да се изготвят на нивото на което ще го направи един инструктор.

тази работа може и някой по-напреднал в залата да я свърши,просто се запознаваш и искаш съвет,рядко се случва да ти откажат,а с времето сам ще свикне да разпознава кое как му влияе,без да има нужда от надзор

20.06.05
10:57

Все пак и аз ще се изкажа... Ако можеш да си позволиш да наемеш човек, който да се занимава специално с теб, в смисъл да ти изготви програма и диета, няма по-хубаво нещо от това. Форумът е супер, но от една страна не е ясно дали може да се има доверие на даден човек (в повечето случаи), а от друга страна дори един форумен професионалист :D , като не може да те наблюдава, рискът от грешки е многократно по-висок.
Разбира се медалът има две страни: повечето така наречени “инструктори” всъщност са.... няма да продължавам. Същесвува значителен риск да попаднеш на някой, който да не ти помогне и да си изгубиш времето и парите.
Затова ти предлагам да започнеш с наша помощ (от форума). Изготви нещо добро, бъди прецизен. Междувременно се “ослушвай” за добър инструктор. Човек, за който има много добри отзиви (и то не само от едно място), който успява да да доведе клиентите си до желаните от тях резултати. При такъв човек няй-вероятно няма да има свободни места и ще се наложи да почакаш или нещо такова...няма да е някое гръмко има, няма да има реклами и тн. Дано да съм ти помогнал поне малко.
Поздрави

20.06.05
13:08

До някъде сам сагласен сас момчетата до някаде НЕ!Тренирах миналото лято сас един култорист(Митко Славов)и той ме научи на много неща и ми каза също много неща за този спорт.Да ти кажа ако отидиш при професионалист ако го питаш за Диета ше ти я направи без пробелм.Но за тренировката трябва той да се занимава сас теб както се занимаваше Митко Славов сас мен.Просто той трябва да те види как тренираш,как се храниш,коя мускулна група ти върви най много за да знае как да ти разпредили опражненията и мускулните групи,също ако взимаш някакви хранителни добавки да те насочи кое най много ти трябва.Просто той трябва да се занимава сас теб.А в този форум ние просто си казваме мненията и си споделяме информация която не всеки който се занимава сас този спорт не може да ти я каже.Просто това няма да можеш да получеш точен отговор от този форум,но и от един професионалист ако не се занимава сас тебе и от него няма да получиш.Заради товаче трябва сам да решиш. :roll:
Дано да съм помогнал сас нещо!!!

20.06.05
20:58

Снежко, обърни се към мен, но да е след 10 юли - всеки като бяга от отговорност, аз я поемам!
Пари няма да ти взимам, но затова пък после ще ми правиш реклама , хе хе!
Мисля че мога да ти помогна повече на живо, отколкото да стоя зад една маска - наречена форум. Ще се видим, обсъдим финансовата част за режима, ще потренираме, ще се забавляваме!
Анонимността тук няма да ти помогне и вдъхне доверие, така че първо да се видим, да ме прецениш дали знам - и после да се хващаме на работа, нали? :)
Пиши ми ЛС и ще си разменим някои координати! Край на темата! Поемам те!

Обаче бъди сигурен че като те поема, няма тън, мън! Искам после да имаш ефект и да му се радваш, а другите да се обръщат след теб! С качествена храна всичко става! Стига да се спазва режима!
Но без среща на живо няма да стане!
Да ме извиняват много, ама има хора които уж много разбират, а на живо като са с 20 санта ръчица, на кое да вярвам - на очите си или на знанията му!
Предлагам си услугите без пари, за да не се лутате напразно! Всички от Варна да си помислят добре на това предложение! Предлагам и организиране на сбирки по въпроса, някъде из града, да се съберемн и т,н.
Аре, до скоро  :wink:

SN

20.06.05
21:24

ами хайде да си разменим някои кординати аз съм много “ЗА” такова нещо...кординати от сорта на GSM ? и между другото ти в коя зала тренираш ?

20.06.05
21:26

[quote author=“snEjk0”]ами хайде да си разменим някои кординати аз съм много “ЗА” такова нещо...кординати от сорта на GSM ? и между другото ти в коя зала тренираш ?

Пуснах ти ЛС с координати :)

SN

20.06.05
21:31

добре :D

20.06.05
22:11

Момчета това е добра идея  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: .Напрао тва нещу ми зарадва окото и душата като го прочетох.За съжаление от Бургас няма много хора които влизат във този форум,а тези които влизат повечето ги познавам.Надявам се когато пак има састезание “Мечката”всички бб-маниаци да дойдете в Бургас и да се опознаем и да направим една голяма и здружна тренировка :D :D :D .

22.06.05
17:42

а някой да ми препоръча професионалист но от София ?  :wink:

23.06.05
23:52

Отиваш вав “Славия Спортекс” и там е Ангел Трендафил(мисля че така беше),Илиян Тонев(фокси)до колкото разбрах тои работел там ама не сам много сигурен,и вече 100% ще намериш Недик(Недик Недев) :lol:  Е дано да сам помогнал сас нещо!

24.06.05
14:51

Ами мися, че да  :D Но мисля и да отида до Стадион Академик,за там също чух добри отзиви, както и Мария Луиза басейна  :wink:

SN

24.06.05
15:09

мисля че вече темата се изчерпа...

24.06.05
17:26

О, аре бе, който се осигурил, осигурил, а? Опси, бъзик бе, Снежко, да не ме забравиш ей!
И ако гласа ми е малко дрезгав - не се бой, не хапя :)))))))))

24.06.05
18:19

[quote author=”Питона”]О, аре бе, който се осигурил, осигурил, а? Опси, бъзик бе, Снежко, да не ме забравиш ей!

Жалко че си чак във Варна  :wink:  Ако се местиш към София прати едно ЛС  :D

SN

24.06.05
20:38

[quote author=”Питона”]О, аре бе, който се осигурил, осигурил, а? Опси, бъзик бе, Снежко, да не ме забравиш ей!

спокойно на 10 юли ще ти звънна хем аз на 7-ми и на 9-ти имам 2 изпита по немски и на 10 ще ти званна да се видим
а и като се обадя кой да търся

24.06.05
21:40

Абе лични съобщения няма ли та тука си пишете? Още един пост като последните няколко и ЛОК!!

SN

25.06.05
08:26

ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ ТЕМА ДА СТАНЕ СЪВЕТНИК ЗА ВСЕКИ КОЙТО СИ ТЪРСИ ИНСТРУКТОР ИЛИ НЯКОЙ ПРОФЕСИОНАЛИСТ !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1