09.12.11
17:33
Здравейте! Това е първата ми тема във форума. Тя е провокирана от желанието ми да чуя мнения на други хора относно един мой “план” така да се каже за началото на идната 2012-та година.
Казвам се Борислав Христов и съм на 17 години. Занимавам се с фитнес от 2 години. Имам скромен опит с хранителни добавки и също така съм изчел много информация свързана със спорт, хранене, тренировки, упражнения, суплементи и т.н. Смея да кажа, че имам постоянен прогрес в залата. За съжаление финансовото ми състояние или по-правилно финансовото състояние на родителите ми не ми позволя да поддържам супер форма целогодишно. В началото на тази година успях да направя един месец страхотно хранене като приемах REDuction на Controlled Labs и евтин соев протеин, и постигнах добри резултати. Ето няколко мои снимки оттогава и от храната ми. Сега събирам пари за 3 месеца в началото на 2012, за които смятам да влезна в много добра форма. Ето продуктите, на които съм се спрял и мисля, че ще ми помогнат в начинанието:
1. Scivation Whey 10Lbs
2. Green Magnitude 80 дози
3. White Flood 50 дози
4. Purple Wraath 90 дози
5. REDuction 30 дози
6. Animal Pak 44 дози
7. NOW L-Carnitine 180 капсули (мисля да го приемам по 6 капсули дневни или иначе казано 30 дози)
8. Scivation Xtend 90 дози
Искам да споделите мнението си, ако сте използвали някой от продуктите или да ми предложите заместител на някой от тях, който отговаря на качеството, но е на по-ниска цена. Кажете и също, ако мислите, че някой от продуктите е излишен. Целта ми е повече релеф от тази година. В момента съм 90 килограма. Висок съм 182см. Пресата си замина, замазнил съм. На снимките по-долу съм 85кг като сега целта ми е пак да сляза до 85кг или дори 82-83кг. Разбира се, килограмите и мерките не са от особено значение за мен, но все пак са някакъв ориентир. Главният съдия за мен е огледалото и начина, по който се чувствам. Очаквам ясно обосновани отговори, съвети или критики. Надявам се разбирате защо се обръщам към вас. Търся най-доброто качество на най-изгодната цена!
Мисля да поръчам суплементите от сайта www.bodybuilding.com заради по ниските цени. Там всичко ми излиза около 500лв, а в силабг примерно около 800лв. Мислите ли, че ще имам проблеми с доставката след като поръчката ми е интернационална? Някой от вас поръчвал ли е от този сайт и ако да какви му са отзивите? Умишлено не споменах тренировките и храненето, защото за тях нямам притеснения. Благодаря ви предварително!
Темата беше редактирана от Борислав Христов на 09.12.11 17:52.
09.12.11
17:54
Ъъъъ, с тия ръчички 30 см за какъв релеф говорим, на кое, на кости? Още доста мускул качи преди да започнеш да мислиш за релеф.
“Целогодишна супер форма” както ти си се изразил се поддържа много лесно със качествен хранителен режим.Не е ли по добре вместо да събираш пари за хр. добавки да се съсредоточиш върху храненето и да насочиш ограничените финанси в тази посока.Вземи си едни комплексни витамини и рибено масло и си готов. Другите пари дай за месо,яйца,извара и други храни. Ориентирай си храненето в насока покачване на мускулна маса, не се притеснявай дори и да се замажеш леко.
Мнението беше редактирано от Георги на 09.12.11 18:55.
09.12.11
18:56
Супер-форма целогодишно никой не поддържа, защото не можеш. Не е естествено да си нацепен батка постоянно и да си с % подкожни мазнини под 3 %. Те затова култОристите са в топ форма 1 месец...
09.12.11
19:00
Ти си 10-12% мазнини и си тръгнал да чистиш. Защо ? Качвай 5-7кила зимето и ако се омазниш, което не вярвам, изчисти 2-3кила пролетта. Ако все пак си решил да сваляш, давай! После като крака ти стана колкото ръката, а тя колкото китката - ще видиш кой е бил прав и кой не, защото ти ще сваляш докато не станеш релефен, а това няма как да стане, защото имаш малко мускул по себе си.