Цветан Гашевски отново шампион

Темата е заключена.

18.06.05
18:57

браво на нашето момче :lol:  :lol:  :lol:

18.06.05
20:19

Направо го разби! Браво на Цветан!
по-здраво

NE

18.06.05
20:48

Гледах финала срещу оня руснак.
Направо го разби. Не му издържаха нервичките на братушката и направи 2-ри фал.
Коя поред титла е тая на Гашевски, вече бие секви рекорди май :)

WO

19.06.05
00:25

браво и на Големанов....

19.06.05
14:24

Браво на Гашевски наистина. Аз бях там. Нека да кажа само, че момчето срещу Гашевски се казва Арсен Лилиев и е едва на 17 години и е един от най-добрите ученици на Цахилов. Какво ще ги прави след година две? Обра медалите при юношите, а и при мъжете. Сами видяхте как игра Гашевски с обратна китка, но успя да победи. Браво заслужава да се каже за Стефан Цанов, който взе злато в тежката категория, което до сега не се е случвало. Той е първия българин, който взима медал в тежка категория. Очудващо слабо се представи Андри Пушкар, който остана на 3 място, а миналата година би на лява ръка най-силния в света Алексей Воевода. Браво на Големанов очакваше се да стане шампион, докато Николай Иванов-не :). Мирослав Иванов беше малко прецакан от съдиите и не можа да вземе медал на дясна ръка. Добре се представиха и участниците до 70кг на лява ръка Мирослав Гайдарджиев и Христо Делиджаков. Димитър Юлев в категория до 75кг също.Това е 10-та Европейска титла на Гашевски да се надяваме, че няма да е последна, след това, което видяхме :) Аз заех 6 място в категория до 70кг юноши

[quote author=“abaisser”]Аз заех 6 място в категория до 70кг юноши

Поздравления! *** пляс, пляс ***  :P

19.06.05
16:57

аз честно да си кажа не съм доволен от себе си, можех да се добера до 3 място.Биме един чех и един поляк, които ама въобще не бяха по-силни от мен. След състезанието поляка го направих луд на масата, ама то след дъжд качулка. Догодина повече

21.06.05
09:29

[quote author=“abaisser”]аз честно да си кажа не съм доволен от себе си, можех да се добера до 3 място.Биме един чех и един поляк, които ама въобще не бяха по-силни от мен. След състезанието поляка го направих луд на масата, ама то след дъжд качулка. Догодина повече

Догодина 1-ви и после всички от форума ще искаме автограф(а и почерпка) 8) !
Браво на теб, въпреки че не си доволен, това ти е 1-во участие на такъв форум и си се представил успешно. Убеден съм че догодина ти ще си сензцията!!!
Успех и поздравления още веднъж!!!

22.06.05
18:38

Здрасти Юли, сигорно скоро пак ще почна да идвам. Сори че не дойдох да снимам, ама бях на даскало. Ще донеса диск със снимки и филмчета от финалите ! Изказвания от рода, че Цецо е разбил руснака и т.н. са просто смешни, защото ситуацията беше по-скоро обратната и само опита и късмета спасиха Цецо (за съжаление руснака си беше по-силен) .

22.06.05
19:07

Ок, на теб какво ти има сега. още ли те болят китките? Отиди на физиотерапия, може да ти се оправят. Аз вече почнах да ходя. Днес ми беше първата процедура

05.08.05
23:30

Това е най добрият в света все пак колко пъти трябва да го повтаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1