Какво е мнението Ви за Hemo Rage Ultra Black Concentrate?

19.10.11
09:49

Здравейте,
някой пил ли го е това чудо и какво Ви е мнението? Като си го взех ме предупредиха за много неща кога и как да го пия, не трябвало да се пие 6 часа преди сън, 2 часа преди ядене и т.н.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.10.11 10:03.

Един приятел го пи и не остана доволен. Освен слабите ефекти като предтренировъчен стимулатор, се оплака и от неприятния ефект на потискане на либидото. Имаше и база за сравнение, понеже 3 месеца преди това беше приключил опаковка Jack3d.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.10.11 11:30.

19.10.11
11:38

Това с потискането е заради 1.3 dimethylamylamine, но истината е че и Jack3d разчита основно на тази субстанция, така, че не би следвало по отношение на либидото да има голяма разлика, освен ако няма огромно разминаване на дозите DMAA, което мен лично много ме съмнява.

И аз от това се учудих, защото при Jack3d изощо не се наблюдаваше този ефект, докато при Hemo Rage е бил крайно неприятен.

19.10.11
11:43

Малко оф топик, но все по-силно се убеждавам, че успеха на Jack3d и OxyElitePro, се дължи до голяма степен именно на 1.3 dimethylamylamine.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.10.11 12:07.

19.10.11
11:45

В тоя ред на мисли-пиех Jack3d и OxyElitePro едновременно, а нямах проблеми с либидото. Виж доста трудно заспивах :( ама аз съм си и кафеджия и не спрях кафето въпреки предупрежденията на опаковките.

19.10.11
14:33

А нещо по конкретно към продукта, който съм написал ? Тъй като вече съм го купил. Не съм пил дръги добавки преди това, но мисля да си взема и някакъв протеин за след тренировка.

19.10.11
15:46

Аз съм пробвал старата версия, но като гледам няма кой знае колко съществени промени: все така твърде много съставки, доста невро-стимуланти, и като цяло - твърде много неизвестни. Препоръката ми е - стартирай с половин доза и следи симптомите си: ако дава странични ефекти го спирай и не рискувай.

26.11.11
22:11

аз  в момента  взимам  Hemo Rage Ultra Black Concentrate и  мога да кажа че е уникален продукт  комбинирам го с креалкалин  бустера  преди тренировка  креалкалина 7,8 капсули след тренировка  преди  този бустер  бях на jack 3d от jacka бях  доволен колкото за тонус и фокус  Hemo Rage ми дава това което jacka не ми даваше    сила , НЕНОРМАЛНО НАПОМПВАНЕ  АГРЕСИЯ за мен  е в пъти по добър от jacka..

02.12.11
23:31

казано от Toma Tomov на 19.10.11, 11:45:

В тоя ред на мисли-пиех Jack3d и OxyElitePro едновременно, а нямах проблеми с либидото. Виж доста трудно заспивах :( ама аз съм си и кафеджия и не спрях кафето въпреки предупрежденията на опаковките.

Предупреждения на опаковките... там пише да не се комбинира с кофеин, ама пък цял ден да не близнеш... пише също и да не се приема с други стимуланти, ама доста народ си го приема заедно с друг буустър например или с OEP, което също си е стимулант и също съдържа кофеин, ама не съм видял на USP labs да им е направило впечатление, че даже сигурно ги и препоръчват като стак двата продукта. Айде сега, в 5грама доза Jack3d колко пък кофеин ще има, че чак да се налага да спирам кафето. Естествено гледам да си правя поне 2 часа разлика между приема съответно на кафе и jack3d, ама да го спра- абсурд, как да се будя сутрин като от сумати години така се будя :)

10.12.11
14:39

Ставаш и отваряш очите, както си се будил много години педи да почнеш кафето :) Не е сложно не е и трудно. По темата и аз стария Hemo Rage съм пил и е уникален продукт. Описанието на ефектите на новия, което Дилян Димитров по-горе направи съвпада точно с ефектите, които получавах от стария. На мен половин доза ми беше достатъчна понеже съм чувствителен към стимуланти, но такъв ефект от друг бустер не съм изпитвал. Новия все още не съм го пробвал, но е в листа ми с неща, които ще опитам през 2012. Между другото забелязъл съм, че хора, които често употребяват кафе не осещат толкова добре нито азотните бустери, нито фет бърнерите. Естествено вероятно е и до човека, но просто имам такива наблюдения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1