Препоръчайте Изгодни и Kачествени BCAA

10.12.11
07:25

Имам няколко изисквания:
1. Добро количество Левцин(Леуцин)
2. Ако може овкусени
3. Без витамини - често слагат Б6 а не искам да прекалявам

Ъъъъ, по-голямо количество Левцин - 4:1:1/8:1:1?

10.12.11
09:29

SCIVATION XTEND - класика и са овкусени, и са според мен топ продукт цена-качество на пазара

Skoge, Xtend категорично е един от най-добрите продукти в този клас на пазара.
Той, обаче, съдържа витамин В6 (нещо, което entwickler се опитва да избегне).

10.12.11
11:55

Пърпъл Рат.

Това, което отговаря на всичките ти изисквания е BSN Amino X.

Другият ми съвет е да не бягаш толкова от витамин B6. При него има негативни последствия при дози доста над 100мг. дневно, а витаминът играе важна роля при аминокиселинния метаболизъм, мастния метаболизъм и глюконеогенезата. Помага също така при синтезирането на хемоглобин и четири невротрансмитера - серотонин, адреналин, норадреналин и GABA.

Добавянето му в повечето интра-продукти не е случайно. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.12.11 12:53.

10.12.11
17:56

Ок, благодаря на всички - мненията ви са точно в целта. Пърпъл-а отдавна не съм го пил, но си спомням, че имаше добър ефект. Екстенда също ми допадаше. И двата продукта мисля, че имат b6, което пък след коментара на Тихомир не ме притеснява и все пак ако взема витамини сутрин (повечето с много B6) + preworkout (пак с много B6) и BCAA с B6 ще стигна почти до 100. С тази тема сверих часовника откъм добавки и научих за Amino X.
От всичката информация мисля да миксирам Xtend+Purple Wraath(или Amino X) - причината е че бета-аланина ми идва в повече откъм усещания и така ще намаля този ефект.

Мнението беше редактирано от entwickler на 10.12.11 18:04.

10.12.11
18:42

Имаш доста знания а все още се занимаваш с тези прехвалени “марки” бцаа ,защо не си вземеш неовкусени в големи количества(някак си ще се пребориш с вкусът на повръщано) гарантирам ти ,че ще си много по доволен.

10.12.11
22:33

казано от Тони1 на 10.12.11, 18:42:

Имаш доста знания а все още се занимаваш с тези прехвалени “марки” бцаа ,защо не си вземеш неовкусени в големи количества(някак си ще се пребориш с вкусът на повръщано) гарантирам ти ,че ще си много по доволен.

Като цяло съм склонен на опитам - сподели откъде и как поръчваш и доколко е гарантиран състава.

10.12.11
22:40

казано от Тони1 на 10.12.11, 18:42:

Щом ти е мерак да си съсипваш деня с пиене на нещо с вкус на лайна 2-3 пъти дневно - ок, но някои хора не биха направили компромис с това ( например аз)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1