Vypros otnostno B6 i B12

Темата е заключена.

22.06.05
20:13

1vo syjalqvam che post-a mi e na latinica. Prosto Kredor-a ne raboti , a i ne sym v Bulgaria.

Vzeh si vitamini na TwinLab s visokosydyrjanie na B6 i B12.
B6- 25mg
B12- 100mcg
vyzmojno li e organizma mi da ne gi priema, mislq che organizma mi gi izhvarlq! Nadqvam se , se doseshtate kak sym razbral ;))

Celta mi e pokachvane na masa! Probvah chrez proteini/geineri no ne stava! Reshih da probvam s tezi vitamini. Na shisheto pishe che sydyrjanieto na B6 v edno hapche e 1667% ot dnevnite nujdi. Toest pokrivam 16 pyti dnevnite nuji. Syshtoto vaji i za B12 ! 25mg /100mcg malko li sa? Ima li nujda ot 2 hapcheta na den?
Zashto sepoluchava taka che sled priemaneto na tezi vitamini, piknqta si promenq cveta ??

Blagodarq predvaritelno i oshte vednuj se izvinqvam za latinicata !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:08.

22.06.05
20:18

Twinlab имат и таблетки от по 5000mcg…..така че не се плаши да пиеш и по 2 таблетки...само не ми е ясно б12-то в таблетните форми на twinlab усвоимо ли е от организма. По-принцип знам че има някаква форма за орален прием дето що годе действ... Ако някой знае в случая дали говорим за същата нека сподели :D
ПП: от витамини няма да пораснеш...трябва и плюскане :D

22.06.05
20:50

B12 се унищожава почти изцяло от солната киселина с стомаха
наи- хубаво си семи ампули и в гъза през ден.

SU

22.06.05
21:09

Аз доколкото зном,орално тези витамини се усвояват само доколкото е нужно на организма.Затова B12 има инжекционен вариант,за да можеш да приемеш повече от горната граница.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1