11.12.11
17:50
Здравейте, мислех първо да премина на циклично хранене, но доста хора ме посъветваха преди да премина на какъвто и да е режим да се храня нормално и качествено .. Така и реших да направя и си изградих горе - долу режим който мисля да спазвам няколко месеца. Ето и в общи линии, какво мисля да ям !
Сутрин - 1 чаша топло прясно мляко на ‘’Мегле 1% масленост’’ с фибри и сушени плодове.
След това 2 часа тренировка (3-4 пъти седмично) и за обяд един фреш пил. месо, макарони или омлет с 2 пречени филийки и зеленчуци според сезона и за десерт 1 банан.
Следващото ядене ми е чак в16 часа тъй като съм втора смяна на дск. и само тогава имам време за ядене, тогава мисля да пия прясно мляко на ‘’Данон’’ с 2 банана или някакъв ‘’бар’’ и вечерно време като обяда с 2-3 кивита. Като хранителни добавки взимам доста Витамин Ц, Цинк и Аминокиселини БЦАА !
Моля казвайте какво мислите по въпроса дали е добре така или дали трябва нещо да променя или добавя, защото тренирам здраво и искам да постигна добри резултати !
Това и за режим за отслабване ми се вижда малко. Трябва да приемаш поне по 2 гр протеин на килограм тегло - ти си прецени дали правиш и половината. Не знам какво очакваш...
Прочети статиите из сайта и си състави хранителен режим. Съветвам те да погледнеш тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742
E никъде не видях каква е целта на човека...Може да иска да става манекенка?Ако искаш,карай на тоя режим само намали млякото на 0,1% и до лятото ще станеш...
Мнението беше редактирано от For Lert на 11.12.11 20:08.
11.12.11
22:03
Целта ми е да покачвам постепенно мускулна маса, като същевременно с времето направя от леките паласки някакъв мускул, но главната ми цел е за яки ръце, гърди гръб и краката .. Ще прочета темата .А щом трябва да приемам по 2гр протеин на 1кг тегло, тогава трябва да приема 140гр протеин дневно а как да го приемам без намесата ‘’химичния’’ протеин ?
11.12.11
22:44
Така прочетох цялата тема и пресметнах, че на ден ми трябват 3100 калории изчислих ги на схема ВБМ -50-30-20 % за да речем 6 хранения дневно и установих, че ми трябват В-65гр на ядене. Б-39гр на ядене и М-12гр. на ядене, но тук идва нещото, което не мога да си обясня как ще пресмятам всеки път... Днес си направих една тава с 800гр пилешко месо ориз ризото и много зеленчуци и сега как да преценя една порция от това ядене колко ВБМ ми дава и попринцип как да пресмятам готвенията ястия ....
Няма как да превърнеш паласките в мускули. Аз ти предлагам първо да качиш и после да чистиш.
Погледни таблиците http://www.bb-team.org/hrani , за да разбереш какво ти дава всеки хранителен продукт. Постепенно ще започнеш да се ориентираш по-добре с грамажите и ще ти е по-лесно. Най-важното е да си упорит и да го спазваш. Успех!
11.12.11
23:52
Мерси, пич ! Ясно, че няма да стане режима от раз а с много четене ще е ... Аз сега съм 70кг колко да кача за да почна след това да свалям ? И така като разгледах храните и напитките ми направи впечатление, че бирата и виното нямат никакви мазнини и мога да си ги поркам колкото ми е кеф ... А тогава защо се носи мита, че ако искаш да правиш коремни мускули е абсолютно забранено да пиеш бира .. И още нещо в един зингер има 14 мазнини и излиза, че на ден мога да ям по 3 и няма да превиша нормата..Струва ми се прекалено много и прекалено хубаво за да е истина ?
Нищо не си чел.
От мазнини не се дебелее, и има голямо значение от какви храни ти идват тия калории и мазнини.
12.12.11
12:01
Четох просто непознатите неща ги схващам малко бавно .. Вече разбрах за какво става въпрос.