Napompvane na razete

Темата е заключена.

29.05.04
15:29

Ei pichove gledaite sega kakf mi e problema.
Nachi treniram si ot nqkade 1godina t.e. imam nqkaf opit no imam 2 problema. Edinia e ima li na4in sled trenirovka razete da sa mi taka napompani kakto i po vreme na trenirovka. Imam 4uvstvoto 4e mnogo mi spada rakata i ne izglejda taka qko sled training.
A drugia e 4e bqh sprql malko vreme da treniram nqkade 4 meseca i sega pak po4vam vazvarnah si silata na razete no na garba i specialno gardite ne. Ne znam no za gardi vdigam mn malko ot leg ? 180cm sam i 80kg a samo 60 i to posledna seria 3-4 povtorenia ?
Nqkfi predlojenia da imate ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:46.

BA

29.05.04
15:38

Vince15 ако искаш и след тренировката да ти са напомпани ръцете трябва да вземаш стероиди. Те ти държат мускулите в постоянно анаболно състояние.
А аз килата не бързай да си ги възвръщаш, защото ще претренираш. Не се стреми да вдигаш много килограми, а да ги вдигаш правилно. Аз когато правих с 100кг. нямах такова тяло отколкото сега като правя с 70кг. Така, че ще си възвърнеш килата, но ще мине време не бързай. Това е нормално

29.05.04
19:24

Be ne sam mnogo saglasen s vtoroto. Smisal men mi e se taq kolko digam de po vajno e kak izglejdam, no se pak ne sam dovolen ot sebe si, ne moje nekfi klioshtavelnici da digat povece ot men. No i tova ne e osnovnata pri4ina da sam nedovolen mi prosto se 4uvstvam slab, da digam za biceps ot skot 40-50kg a pak lejanka 60 ?

29.05.04
19:29

40-50 на скот ? Последно ? За колко повторения е това ? Уточни малко... Ако правиш с 50 кг  8 чисти повторения не виждам от кво се притесняваш. Тва за лежанката... преекспонирана тема. Bad Boy ти каза някои неща. Според мен е прав. Що не пробваш с пирамидка за лежанката ? Качвало сила според доста хора.

29.05.04
19:46

Emi na4i gledai sega. Minalata sedmica kato pravih skot go pravih s 40kg nqkade kam 4-5 serii po 8 povtorenie no ne na max iz4isteni, smisal ne puskam do dolu mi nqkade usporedno na poda. a dneska pravih s 45kg 3 serii po 6, no trqbvashe sam da gi pravia i malko se preumorih a mislq 4e imam sili spokoino za 3 serii nqkade po 6-8 povtorenia s 50kg. Zatova govoria, a sashtoto ne moga da go napravia s 60kg na lejanka 3-4 serii po nad 5 povtorenia sqka ? struva mi se dosta nenormalno

29.05.04
21:30

Mnogo stranno naistina. Predi kolko si digal? Predpolagam 90-100. Za 4 meseja e nevuzmojno taka da ti padne silata. Spored men mnogo burzo 6te vuzstanovi6 predi6nite si postijenia ako ne si zagubil dosta muskulna masa. Sega na tia 80 kila iz4isten li si gore dolu?

31.05.04
19:29

emi ne daje i predi tova ne sam digal povece ot 60 na lejanka za serii. tam e problema 4e zastoq e dosta golqm nqkade kam polovin godina ? samo s taq razlika 4e predi gi digah teq 60 nqkolko pati po4ti seria a sega 2-3 max.

31.05.04
21:22

Wow kak tui be man? Za biceps pravi6 pove4e, otkoloto na leg… Zna4i silata zavisi ot 2 ne6ta. Muskulno koli4estvo i sposobnost za suznatelno nervno muskulo aktivirane. Zna4i za sila trenirai sus po4ti maximuma ti kila do otkaz. Drugoto e izpulniavai explozivno dvijeniata. Pravi 1-2 povorenia pone dokato ne ka4i6 10-20 kila na lejankata. Stranno na 80 kila samo 60 kila. Prosto potrenirai malko za sila i sled tova ve4e za muskulna masa.

31.05.04
22:50

Mr.Muscul
iskash da kajesh da pravia s 60kg ? dobre po kolko povtorenie (se pak max da napravia 2-3-4!) i kolko serii.
ne znam zashto taka se polu4ava s gardite. kato pravia edin pat v na4alo leg posle nqmam sila za poluleg i obratnoto. no posle kato tragna da pravia oshte 3-4 serii na poluleg raztvariane s dumbeli (okolo 20kg dumbela) i flais okolo 15kg i imam sili ? ne znam.
a sled si4ko tova vinagi imam sila da napravia 1-2 serii za biceps. ne znam tam mi e silata qvno no iskam malko da q predam i na gardite i garba

31.05.04
23:11

Pi4 kaji kude trenira6. Moje da se sre6nem i da napravim 1 trenirovka zaedno. Da vidia kak taka ne moje6 da vdiga6 60. 6te gi vdigne6 i o6te 6te iska6… :D

DE

01.06.04
10:09

Доста странно ми се вижда това, което казваш. Аз лично качих много сила като почнах да отделям повече внимание на трицепса и рамената. Правя тренировката за рамо и трицепс на следващия ден след гърдите и така имат време да си починат до следващата тренировка. Хвата също е важен. Прави и кофички. Аз съм 190, тежа 90 кг и от лег дигам 85кг 4-5 пъти. Не е много, но при положение, че тренирам системно от 6 месеца и в началото ми трепереха ръцете на 40 мисля, че е добре.

01.06.04
10:25

emi pi4 ako shtesh vqrvai :)
treniram v edin fitnes kazva se Olimpia S. namira se v centara, predpolagam znaesh kade e Nemskata gimnazia emi blizo do neq se namira.
Neska sam na trenirovka shte pravia grab, dano tam pone neska se predstavia dobre :) i v 4etvartak mislia da pravia gardi da se vastanovia malko ot garba :) a sashto taka da dobavia 4e trenirovkata za bizeps mi e direktno na sledvashtia den sled gardite :)

01.06.04
10:28

a sashto taka az moga da digna 60kg. onia den napravih 1 povtorenie sam na moi risk napravih go no usetih 4e nqma da moga da napravia mnogo za cqla seria da ne govorim za povece

01.06.04
12:17

Vince15, aide v 4etvurtuk da otidem zaedno. Taman 6te trenira6 gurdi i 6te vidia. :) Ako ti e udobno v 10-11 da se 4akame na ugula na aleksandur stamboliiski i bul xristo botev. Na koia ulica e fitnesa, moje i napravo tam. Tia nemskata na Pozitano li se vode6e? Ako ne moje6 sutrin, togava kum 6-7. Samo togava sum svoboden.

01.06.04
16:57

Emi az sam navitak nqma problem no ne moga da ti obeshtaq v kolko 4asa. Ako iskash shte ti kaja adresa i shte mina nqkade i az mejdu 11-12 no ne moga da ti kaja to4no v kolko 4asa. Fitnesa e na uliza Bratia Miladinovi No12. Nachi ako idvash ot botev i stamboliiski kato si na ugula na dvete ulizi tam kadeto ima na Mtel ofis ot tam tragvash nagore posoka sheraton i vednaga parvata prqka v lqvo tam zavivash tova e br. Miladinovi i shte go vidish fitnesa se minava po edno koridor4e i tam.

01.06.04
18:14

Vince15, Mr. Muskul тези работи неможе ли да ги уточнявате чрез лични съобщения. Нужно ли е целия форум да ги знае?

01.06.04
18:37

luxus, нали човека точно за тва си е направил темата ! ДА МУ ПОМОГНЕ  :wink:

02.06.04
14:45

начи vince15 глеи са аз ж фитнеса видех един пич и тои каза 4е имало нещо наречено мъртви точки тва беше преди 2 месеца и са напоследак зех да праа с пожечко кила и при мен се появи пробваи с некои партниор или не изпаваи до краи и наблегни на горните гърди шот те може да са ти проблема ама се пак и на мен ми се струва странно 50 кила на скот да праи6 а па на лега 60 аз на скота праа мах 40-45 яжно си доста добре в ръцете

02.06.04
18:02

Emi gleidai sega. Nachi za tova deto pravia skot . ne go pravia oshte s 50kg no imam 4uvstvoto 4e shte moga da napravia posledna seria taka si vijdam silite ina4e minalata sedmica za parvi pat praih s 45kg i se predstavih dobre. a ina4e sashto taka kazah 4e ne gi pravia dokrai iz4isteni povtoreniata zatova mislq 4e e dobre 40-50kg. vij po nagore kak sam obesnil 4e gi pravia

02.06.04
22:18

ina4e kolko ti e rukata gore dolo

05.06.04
19:52

Rakata mi e nqkade kam 36cm v studeno sastoqnie a kato treniram bizeps i triceps mislq 4e povece narastva no ne sam q meril nikoga no dr sedmica ste proveria

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1