Помощ за изготвяне на хранителен режим:)

Здравейте,
тежа 65 килограма и съм висок 1.83м. На 23 години съм (в събота ги навърших - предполагам възрастта има значение). Тренирал съм отдавна (преди 2-3 години) като беше за малко, главно лицеви опори, набирания, малко преди това ходех на фитнес около половин година.. с две думи тялото ми е добре оформено, но съм си слабичък. Желанието ми в момента е да си изградя някакъв режим на хранене (тъй като сега той е отвратителен - ям малко и главно боклуци..) и отново да почна да тренирам (като в началото 1-2 седмици си мислех да потренирам в къщи, а след това да почна и фитнес). Вкъщи имам крив лост и дъмбели, както и стойки за лицеви опори и крос тренажор). Идеята ми е да се храня, без да приемам добавки, ако е възможно - тоест без протеинови шейкове и други химии. Желанието ми е да натрупам мускулна маса, не да ставам културист - просто да се чувствам и изглеждам добре, това е:)
Бихте ли ми дали някакъв примерен модел за хранене за тези цели:)

Поздрави

Тогава въобще не е нужно да ходиш във фитнес зала. Лицевите ако са ти лесни ги прави с тежести. Например ако може сложи дъмбелите в раница. Същото се отнася и за набирания и клекове. Тежки клекове няма да можеш да правиш, както и тяга, които са едни от най-добрите упражнения за маса, но за твойте цели фитнес не ти е нужен. Според мен.

12.12.11
21:30

Протеина не е химия :)

12.12.11
21:34

http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

Първо си избери режим прочети за него и доста неща ще ти се изяснят.

Мнението беше редактирано от Offence! на 12.12.11 21:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1