Съвет за стак с Slim FX

10.12.11
14:37

Здравейте, не съм писал от бая време тук :) Харесах си  Slim FX, но понеже гледам той е повече за енергия и подтискане на апетита ми се ще да го стакна със нещо което гори мазнините и няма стимуланти в него... Така като гледам Lean FX е може би най-удачния избор, но се чудя има ли и други хубави алтернативи...

10.12.11
17:29

Slim FX го няма все още никъде наличен в БГ, и да с нещо подобно като Lean FX можеш да го стакнеш , но не е задължително , не подценявай Slim FX. Пък и това което си казал за енергията и апетита мисля , че е най-важно за горенето на мазнините. Да ти дава енергия за добри тренировки и подтискане на апетита и с това приемане на по-малко храна и калории.

10.12.11
17:54

Най-просто казано Окси, СтимХ, сигурно и СлимФХ действат на мозъка. Реално си гладен, но ти не го усещаш.
Не мислиш за храна, не ядеш джънк такава.
От там идва големия ефект.

Енергия ... ми аз така и не усетих и от двата продукта, но това е строго индивидуално.

12.12.11
18:12

Toва, че го няма тук изобщо не ме вълнува, защото ще поръчвам от чужбина :)

13.12.11
16:05

Слим ФХ-а ти е достатъчен. Поръчах си 2 шишета от чужбина и го пия от 7-8 дни. Апетита ми е малко по-малко. Енергия - добре. НО, тва е първия бърнър (пил съм Слим Х, Окси..), който ми действа много зле на кръвното... Иначе нямам проблеми с високо кръвно - пил съм най-силните бърнъри, клен и тнт - тоя Слим ФХ ми прави 160 кръвно при по-интензивна тренировка. Примерно, при лежанка и тнт - нищо. Обаче дълги серии тяга, скачане на въже, бърпита, бокс и тнт - направо ми ***** майката - главата ми тежи, унася ме, гади ми се. Мислех, че ще е само първите дни, ама на - засега го трая само на инат, щото наистина се чувствам зле. Нз кво са слагали, ама предпочитам адирала, дето беше в СХ, 180 пулс, ама без високо кръвно, а и беше по-весело. :)

Мнението беше редактирано от Astrix на 13.12.11 16:07.

14.12.11
17:00

Slim FX Proprietary Blend 546 mg **
Endless Energy™ (12 Hour Caffeine), DL-Phenylalanine, Beta-Phenethylamine HCl, Guaranine (1,3,7,8- Tetramethylxanthine), Griffonia Simplicifolia extract (standardized to 95% 5-Hydroxy-l-tryptophan), 1MeTIQ™ (1-Methyl-1,2,3,4- tetrahydroisoquinoline), Rauwolscine HCl.

без гераниум ?

14.12.11
17:11

казано от emzo на 14.12.11, 17:00:

Slim FX Proprietary Blend 546 mg **
Endless Energy™ (12 Hour Caffeine), DL-Phenylalanine, Beta-Phenethylamine HCl, Guaranine (1,3,7,8- Tetramethylxanthine), Griffonia Simplicifolia extract (standardized to 95% 5-Hydroxy-l-tryptophan), 1MeTIQ™ (1-Methyl-1,2,3,4- tetrahydroisoquinoline), Rauwolscine HCl.

без гераниум ?

Stimulant X също не съдържа диметиламин.

14.12.11
17:16

Да беееее

14.12.11
17:34

Стимуланта е без гераниум , както и в новите продукти на AX , те даже наблягат като реклама на това че нямат

14.12.11
18:27

Остави го Емзо, одъртява. :D :D :D

14.12.11
18:31

Не пазя кутийката, бях готов да се обзаложа, че е с гераниум, но ще Ви повярвам :)

Хмммм, с к’во ли са го натъпкали тоя слим фх

14.12.11
19:32

дано да е с нещо подобно на Slim Xtreme :)

14.12.11
22:46

Не е. Устата ми не съхне така и мога да спя нормално, докато с SX спях по 3 часа, пия новата доза и съм готов. Ааа, и потта беше много повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1