12.12.11
20:39
не съм го секвал, а ме духна за 2-3 мин след басейн и така вече 2-ра седмица болки в долната част на кръста само при седнало положение! ако лежа или ходя никви проблеми! но в последните дни болката се засили, днеска сутринта като ставах от тоалетната, долните мускули на гърба така се “вцепениха”, че изкрищях на умряло, загубих за момент контрол над кръста си и се свих някак си на секундата че за да изчезне болката, опитвайки да не се пребия :D чувството е буквално все едно някой е блъснал совалка в гърба ти :D бях на масаж, нищо! дори болката по-силна стана, нося колан и толкова, но не помага.. не отивам при личната си докторка, щото скоро ми даде направление, а и милата като ме види... 4 операции от миналия декември, излезсдване на сърце, ендокринолог, 2-3 грипа, сега ако ме види и с кръста хахахаххахахаха.. а още 2012 не е дошла :D казввайте някакви бабешки методи или добър специалист от пловдив? и колко време да очаквам да ме мъчи още?
Лично мен Чекръкчия ме спаси. Бях прещипал нерв. А твойто ако е от продухване ти трябват противовъзпалителни.
13.12.11
12:23
можеш ли да ми дадеш някакви конкректни имена на противовъзпалителни? :)
Внимавай с чакръкчиите, защото има големи шарлатани и може да се прецакаш повече! Отиди на лекар, той ще помогне. Иначе може да опиташ сам с геловете - фастум, бен гей, диклак и т.н.
Не искам да ти ставам личен лекар, ти си имаш такъв, отиди при него. Но освен геловете може и вътрешно Ибупрофен или подобни нестероидни противовъзпалителни (според мен!)
Мнението беше редактирано от rumen_pro на 13.12.11 13:26.
Чакръкчията може да и да ти помогне, но може и да те направи инвалид до края на живота ти. Аз не бих поел такъв риск за нищо на света. Иди при добър (доказан) кинезитерапевт и той ще прецени дали си за невролог или може да ти помогне.
Мнението беше редактирано от Anthony на 13.12.11 15:35.
13.12.11
16:21
Здравейте, тъй като подхванахте темата - чакръкчия, мога да Ви препоръчам да прочетете това.
Написал съм статия за хората, които се занимават с този вид народна медицина.
Опитвам се да събера мнения на хора, които са се подложили на такъв вид терапия.
В района на Пловдив, най-близко в Хасково има чакръкчия.
И все пак е добре да се консултирате със специалист.
И хайде живи и здрави! :)
13.12.11
20:31
изписаха ми 3 вида различни хапчета, без никви мазила, дано да ме оправят бързо, че днеска бях за господари на ефира.. в аулата на университета ме хвана кръста и паднах :D тва майките като казват да се обличаме трябва да ги слушаме :D
Мнението беше редактирано от valent1n 458 на 13.12.11 20:34.